Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Λεμονάδα-καρπούζι







Δροσιστική λεμονάδα με γεύση καρπούζι
Original συνταγή από: Γλαύκη
Μερίδες: 2
Υλικά
2 κούπες νερό
1/3 κούπας ζάχαρη
2 κούπες πουρέ καρπουζιού
1 φρέσκο ​​λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/4 κούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 κούπες καρπούζι ψιλοκομμένο χωρίς κουκούτσια (προαιρετικό)

Οδηγίες παρασκευής
Αναμιγνύουμε μία κούπα νερό με τη ζάχαρη σε μία κανάτα με κάπακι μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
Ανακατεύουμε καλά το υπόλοιπο νερό, τον πουρέ καρπουζιού, τον χυμό λεμονιού και το εκχύλισμα βανίλιας και τα προσθέτουμε στην κανάτα.
Αν θέλουμε πιο πηχτή λεμονάδα, πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τις 2 κούπες καρπούζι και ανακατεύουμε.

http://www.dairy-free.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου