Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικα στολίδια !! άνετα μικρά πράγματα (uytvmelochah) Υλικά: χαρτόνι , βαμβάκι , κόλλα , νήμα , μολύβι , ψαλίδι , τσόχα , επένδυση

                                         

Βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά στο Craft Supplies & Tools


Σας προσφέρω το ευκολότερο σεμινάριο για να κάνετε απλές αλλά εντυπωσιακές διακοσμήσεις σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες και γνώσεις. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Απλώς πρέπει να είστε λίγο εξοικειωμένοι με το κέντημα, και αν δεν είστε, αυτό το σεμινάριο είναι ένας καλός λόγος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε. Αν πρόκειται να κεντήσετε σε καμβά της Aida, όχι σε ζαριά, όπως και στο σεμινάριο, σας συνιστώ να το πλένετε για απαλότητα πριν το βάλετε σε ένα φύλακα. Σίγουρα θα βρείτε όλα τα άλλα υλικά στο σπίτι ή σε ένα κοντινό κατάστημα. Να ξεκινήσουμε?

1. Προετοιμάστε τα απαραίτητα υλικά.



2. Δημιουργήστε πρότυπα ενός φύλλου τετραγωνικού χαρτιού. Για το χαρτί διπλώματος σπιτιού μία φορά, για το οβάλ - δύο φορές, για τον κύκλο χρησιμοποίησα μια κούπα για τσάι :) Κόψτε δύο κενά παιχνιδιού από χαρτόνι και αισθάνθηκα χρησιμοποιώντας τα πρότυπα. Κολλήστε την τσόχα στο χαρτόνι με τη μία πλευρά. Κόψτε το ύφασμα με μεγαλύτερο μέγεθος για το πίσω μέρος χρησιμοποιώντας το πρότυπο. Εάν το ύφασμα είναι παχύ, μπορεί να μην κολλήσετε. Δεδομένου ότι δεν έχω ραπτομηχανή, επεξεργάζομαι τις άκρες του υφάσματος και μάλιστα υφάσματα με κόλλα-μολύβι


3. Ράψτε το ύφασμα με κέντημα και το ύφασμα για το πίσω μέρος με ράψιμο από την άκρη και σφίξτε ελαφρά. Τοποθετήστε το χαρτόνι με τσόχα και σφίξτε ακόμη περισσότερο. Τραβήξτε το ύφασμα με το νήμα. Οι άκρες του παιχνιδιού σπιτιού είναι κολλημένες με σούπερ κόλλα, δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος συναρμολόγησης, γιατί προτιμώ ένα πλήρως πτυσσόμενο σχέδιο.


4. Φτιάξτε βρόχους για κρέμασμα κάνναβης. Συνδέστε τα με ταινία διπλής όψης. Ανοίξτε το εξωτερικό κολλώδες στρώμα και συνδέστε τα μέρη. Αυτό θα εξασφαλίσει την ακινησία τους, αλλά θα αφήσει ένα ελεύθερο πλεονέκτημα.



5. Ράψτε τις λεπτομέρειες, εισάγοντας ένα φίδι. Ράψα με βελονιά με δύο κινήσεις που φαίνονται στη φωτογραφία Εάν θέλετε να διακοσμήσετε την άκρη με ένα κορδόνι, ράψτε πρώτα τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια ράψτε ξεχωριστά ένα καλώδιο.





6. Δεν μου άρεσε το σημείο σύνδεσης του φιδιού και έδεσα τα τόξα.





Εδώ είναι οι τελικές διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Αναμφίβολα θα φέρουν λίγο ζεστή μαγεία στο σπίτι σας!
Εκτίμηση

© https://www.livemaster.com/topic/3006959-how-to-make-stylish-pin-keeper-christmas-decorations-with-embroidered-elements





https://www.livemaster.com/topic/3006959-how-to-make-stylish-pin-keeper-christmas-decorations-with-embroidered-elements

ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΟΨΩΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ)





Παραδέχομαι ότι δεν είχα δει ποτέ μια συνταγή σπιτιού μελοψωμάτων από πριν από περίπου ένα μήνα, όταν παρακολούθησα ένα επεισόδιο από την αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά Masterchef, όταν δύο ανταγωνιστές έπρεπε να ψήσουν και να χτίσουν ένα σπίτι μελοψωμάτων μετά από μια διάσημη συνταγή σεφ ζαχαροπλαστικής.

(Παρεμπιπτόντως, μου άρεσε η αρμονία που προέρχεται από αυτήν την έκδοση του Masterchef. Οι Αυστραλοί είναι χαριτωμένοι μεταξύ των ανταγωνιστών και υπάρχει μια τόσο επαγγελματική και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τις σειρές ΗΠΑ και Ιταλίας).

Πριν από μερικές ημέρες είδα μια ιταλική συνταγή μελοψωμάτων που παρασκευάστηκε με μια ιταλική συνταγή κουλουρακιών. Έτσι, ως Lisa , ο Ιταλός blogger που το δημοσίευσε, το ονόμασα μελόψωμο σπίτι γιατί δεν ήξερα άλλον τρόπο να αποκαλέσω αυτά τα χαριτωμένα μικρά σπιτικά μπισκότα που προετοιμάστηκαν για τα Χριστούγεννα.

Μόλις το είδα, ένιωσα να το προετοιμάσω σε έναν φίλο μου που είχε καταστραφεί το σπίτι της από μια κατακλυσμό την περασμένη εβδομάδα. Το ετοίμασα και το αφιέρωσα στη Λίνα και την οικογένειά της και, ακόμα κι αν υποτίθεται ότι είναι σκληρή δουλειά, δεν ήταν.

Σίγουρα, δεν πρέπει να το κάνετε αν βιάζεστε, αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος χρόνος για να χτιστεί και να διακοσμηθεί, είναι τόσο ευχάριστο έργο. Αφήστε το παιδί μέσα σας να βγει και να ξεχάσει τους κανόνες. Ακολούθησα τη συνταγή κουλουρακιών της Λίζας, έτσι ώστε τα καλούπια της για τα μέρη του σπιτιού (τέλεια, ευχαριστώ Λίζα!). Για τη διακόσμηση, δεν έκανα σχέδια. Απλώς έφτιαξα M & amp; M, 2 είδη μπισκότων με ραβδιά με σοκολάτα και άφησα το παιδί μου να «μιλήσει».

Αυτό το πρώτο σπίτι μου απέχει πολύ από το να είναι τέλειο. Αλλά, ακόμη και για έναν τελειομανή σαν εμένα, δεν είχε σημασία. Η προετοιμασία και η διακόσμηση ενός σπιτιού μελοψωμάτων (ακόμη και χωρίς τζίντζερ ;-)) είναι ένα είδος εσωτερικής διαδικασίας, απλά πρέπει να το αφήσετε να ρέει.

Απολαύστε και διασκεδάστε!







Εδώ έχετε το βήμα προς βήμα: ετοίμασα τη ζύμη, αφήστε την να ξεκουραστεί 1 ώρα στο ψυγείο, την έστρεψα και έκοψα τα κομμάτια του σπιτιού με ένα μαχαίρι και έναν κόφτη πίτσας.



Αυτό το μεγάλο κομμάτι είναι η βάση όπου θα τοποθετήσω το σπίτι. Χρησιμοποιώντας ένα κόφτη πίτσας, ρύθμισα τα όρια βάσης



Τα μικρά μέρη είναι αυτό που έκοψα για να σχηματίσω τα παράθυρα - το έκοψα σε δύο για να σχηματίσω τα ανοιχτά παράθυρα. Το ξέχασα τελείως, αλλά μπορείτε να βάλετε καραμέλες στα κουφώματα. Θα λιώσουν και θα μοιάζουν με γυαλί



Στη συνέχεια χρησιμοποίησα έναν κόπτη μπισκότων για να κάνω σημάδια που (ελαφρώς) θα ακολουθούσα με το χιόνι



Ετοίμασα το χιόνι-τσιμέντο με ασπράδι αυγού και περίπου 250 γραμμάρια ζάχαρης άχνη. Πρέπει να είναι πολύ συνεπές



Χρησιμοποιώντας ένα σάκο poche με μια λεπτή τρύπα άρχισα να τσιμέντο στους τοίχους



Στη συνέχεια πρόσθεσα το μπροστινό και το πίσω μέρος και τη διακόσμηση που δημιούργησα για το μπροστινό μέρος



Γίνεται σπίτι



Έκανα το χιόνι να ακολουθήσει τις γραμμές οροφής (περίπου)



Πρόσθεσα M & Ms, μπισκότα σοκολάτας, ένα πράσινο μπισκότο σε σχήμα πεύκου…



Αποφάσισα να καλύψω το τμήμα έξω από τη βάση με το χιόνι-τσιμέντο. Έβαλα μερικά μπισκότα σοκολάτας κομμένα στα τρίτα για να μοιάζω με κομμάτια ξύλου καλυμμένα με χιόνι.


Συστατικά:
130 g αλεύρι
70 g αμύλου πατάτας
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάου χωρίς ζάχαρη
100 γραμμάρια βουτύρου
70 g ζάχαρης άχνη
2 κρόκους
τριμμένο ξύσμα 1 λεμονιού
για τσιμέντο:
1 ασπράδι αυγού
250 g ζάχαρης άχνη
(αυτά τα δύο συστατικά μπορεί να ποικίλουν καθώς εξαρτάται από το μέγεθος του αυγού)

Οδηγίες:
Ανακατέψτε το βούτυρο με το αλεύρι, το άμυλο πατάτας και το κακάο.
Προσθέστε τη ζάχαρη, τους κρόκους και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατέψτε το μέχρι να συνδυαστεί καλά (χρησιμοποίησα τα χέρια μου) και αφήστε το να ξεκουραστεί μία ώρα στο ψυγείο.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C / 356 ° F.
Τυλίξτε το και κόψτε τα μέρη του σπιτιού που προσέφερε απαλά η Λίζα με ένα μαχαίρι και ένα κόφτη πίτσας.
Τοποθετήστε τα σε δίσκους φούρνου (2) καλυμμένα με περγαμηνή.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Αφήστε το να κρυώσει και χτίστε το σπίτι χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ασπράδι αυγού και ζάχαρη άχνη.
Buon appetito και Καλά Χριστούγεννα!
https://www.italianchips.it/en/gingerbread-house/

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΪΚ ΣΠΑΝΑΚΙΟΥ








Αυτή η σπανάκι είναι μια τέτοια συνταγή που είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμάσετε περισσότερες φορές.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνετε καθώς απλά πρέπει να βάζετε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ, να τα ανακατεύετε μέχρι να τα συνδυάσετε και στη συνέχεια να τα ψήσετε.

Είναι νόστιμο και μπορεί να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι μπορεί να προετοιμαστεί εκ των προτέρων και μπορείτε να το παγώσετε.

Έχω ετοιμάσει αυτό το κέικ σπανακιού πολλές φορές, αφού διάβασα αυτήν τη συνταγή στην Arabafeliceincucina , ένα υπέροχο blog με εύκολες και νόστιμες συνταγές, όπως τηγανίτα μπανάνας χωρίς αλεύρι και γαλακτοκομικά και το κέικ κολοκυθιών .

Αυτό το κέικ παρασκευάζεται με τυρί φέτα, ένα συστατικό στο οποίο γίνομαι πάντα πιο εθισμένος. Αυτό το αλμυρό ελληνικό τυρί υπάρχει σε πολλές από τις αγαπημένες μου συνταγές, όπως spanakopita και τυρί τάρτα , και κάνει τη διαφορά σε αυτήν την σπανάκι.


3 αυγά-100 ml γάλα-180 g αλεύρι-1 κουταλιά της σούπας σκόνη ψησίματος για αλατισμένες τάρτες
100 γραμμάρια τυρί γραβιέρα κιμά-200 γρ φέτα
150 ml φυτικού ελαίου-φρέσκα φύλλα βασιλικού-3 μεγάλες χούφτες φρέσκο ​​ωμό σπανάκι
άλας-πιπέρι

Καλύψτε ένα ταψί 9,4 × 3,9in / 24x10cm με χαρτί περγαμηνής.
Πλύνετε και ψιλοκόψτε περίπου το σπανάκι.
Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε γάλα, λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια προσθέστε αλεύρι και μπέικιν πάουντερ.
Όταν το μείγμα συνδυαστεί καλά προσθέστε το τυρί φέτα, ανακατεύοντας το με τα δάχτυλά σας, το τυρί γραβιέρα, το σπανάκι και τα φύλλα βασιλικού.
Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι και αφήστε το να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
Ενεργοποιήστε το φούρνο στους 356 ° F / 180 ° C και ψήστε το σπανάκι για 45-50 λεπτά.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Μπιόν όρεξη!https://www.italianchips.it/en/spinach-cake/

ΤΕΡΙΕ ΨΗΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ







Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές και είναι πολύ εύκολο να φτιάξω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι η σχάρα και η στοίβα. Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί νόστιμα λαχανικά, φρέσκο ​​βασιλικό και κρεμώδες κατσικίσιο τυρί. Εάν θέλετε να παραλείψετε το τυρί, τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τυρί ρικότα αμύγδαλου ή ρικότα ή ανακαρδιοειδών ή κάποια αγορά χωρίς γαλακτοκομικά!


Το κόλπο για να φτιάξετε ένα νόστιμο τερίνι είναι να κόψετε τα λαχανικά όχι πολύ λεπτά, αλλά όχι πολύ παχιά. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μαχαίρι για να το κάνω αυτό, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τεμαχιστή λάχανου. Στη συνέχεια ψήνουμε τις φέτες λαχανικών σε μια συσκευή παρασκευής panini , ή θα μπορούσες να τις ψήσω στο φούρνο.


Αυτό είναι το τέλειο πιάτο για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα καθώς σερβίρεται κρύο. Ενώ κάθε μπουκάλι είναι γεμάτο με μια σειρά από διαφορετικές γεύσεις, ο βασιλικός και το κατσικίσιο κλέβουν την παράσταση. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ κατσικίσιο τυρί στις συνταγές μου. Μερικές από τις αγαπημένες μου συνταγές που περιλαμβάνουν κατσικίσιο τυρί είναι τα γεμισμένα στήθη κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και βασιλικό , ή τα στήθη κοτόπουλου μου μαγειρεμένα σε ψητή σάλτσα κόκκινου πιπεριού και κατσικίσιο τυρί . Το terrine είναι συνήθως ένα γαλλικό καρβέλι κρέας γεμισμένο με ψιλοκομμένα λαχανικά και κρέατα που συνήθως σερβίρονται κρύα. Αποφάσισα να φτιάξω μια άλλη έκδοση που βασικά έκανε την ίδια μορφή, αλλά αντί για κρέας, χρησιμοποίησα μόνο λαχανικά. Είναι ουσιαστικά μια πίτα χωρίς στρώσεις λαχανικών.


Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το terrine σε οποιοδήποτε είδος τηγάνι που θέλετε, αυτή τη φορά χρησιμοποίησα ένα ταψί, αλλά το έφτιαξα σε ένα τηγάνι cheesecake ή ακόμη και σε μια γυάλινη πίτα!


Αυτό που κάνει αυτό το πιάτο ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι είναι χαμηλών θερμίδων και χαμηλών υδατανθράκων! Αυτή η πίτα λαχανικών είναι χωρίς γλουτένη, καθώς χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα λαχανικά και τυρί. Σκέφτομαι να φτιάξω αυτήν τη συνταγή για λίγο τώρα, επειδή ο βασιλικός στον κήπο μου είναι έτοιμος για συγκομιδή.




ΤΕΡΙΕ ΨΗΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Μια νόστιμη ψητή φυτική πίτα επικαλυμμένη με φρέσκα φύλλα βασιλικού και κατσικίσιο τυρί

ΜάγειραςΜίρα

6 Κινέζικα μελιτζάνες (280g / 9,87 oz ψητά)
3 κολοκυθάκια (330g / 11,64oz ψητά)
8 κόκκινες πιπεριές (1 φλιτζάνι ψητό & ξεφλουδισμένο)
1,5 φλιτζάνι βραστό σπανάκι
200g / 7 ουγκιές κατσικίσιο τυρί
6 μεγάλα μανιτάρια (110g / 3,88 ουγκιές)
30 φύλλα βασιλικός
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Προθερμάνετε το φούρνο στους 210C.
Κόψτε τις κόκκινες πιπεριές στη μέση, αφαιρέστε τον πυρήνα και τοποθετήστε τον στο φούρνο από πάνω πλευρά. Ψήνουμε για 45 λεπτά στην πάνω σχάρα. Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια ξεφλουδίστε το δέρμα από τις πιπεριές.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα μανιτάρια.
Προσθέστε το βούτυρο και το μανιτάρι σε φέτες σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν. Απενεργοποιήστε τη φωτιά και αφήστε την στην άκρη.
Ψεκάστε λίγο λάδι σε γκριλ. Χρησιμοποίησα έναν κατασκευαστή panini από το Cuisinart . Ευθυγραμμίστε τις φέτες κολοκυθιών και μελιτζάνας και σχάρα και στις δύο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε με όλες τις φέτες. Αφήνω στην άκρη.
Εάν το σπανάκι σας δεν είναι μαραμένο, προσθέστε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει. Στραγγίστε από το νερό και κόψτε σε 4-5 κομμάτια, ώστε να μην είναι πολύ μεγάλο.
Σε ένα καλούπι κέικ ή σε ένα ταψί, τοποθετήστε μερικές περιτυλίξεις σε όλες τις πλευρές. Θα βάλουμε τα λαχανικά πάνω από το περιτύλιγμα και θα το τυλίξουμε σφιχτά μετά.
Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε τα λαχανικά. Πρώτα θα βάλετε ένα στρώμα 1/3 από τις μελιτζάνες, 1/2 το βρασμένο σπανάκι, 1/2 τα κολοκυθάκια, 1/2 τις κόκκινες πιπεριές, 1/2 του κατσικίσιου τυριού, 1/2 του φρέσκα φύλλα βασιλικού, όλα τα μανιτάρια και μετά επαναλάβετε με το τελευταίο από όλα. Το τελευταίο 1/3 των μελιτζανών πρέπει να είναι το ανώτερο στρώμα.
Τυλίξτε σφιχτά το συρτάρι, αφήστε το στο καλούπι κέικ και ψύξτε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Όταν η τερίνα ψύχεται, κόψτε σε 6 κομμάτια!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Εάν δεν θέλετε να ψύξετε την τερίνη, είναι εντάξει, αλλά θεωρώ ότι η παγωμένη τερίνη έχει πολύ καλύτερη γεύση, διότι όλες οι γεύσεις λαχανικών έχουν ενσωματωθεί και διατηρεί πολύ καλύτερα!

https://www.mypcoskitchen.com/roasted-vegetable-terrine-pie/