Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Όλα 200!Το αλμυρό κέικ που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!


Μάρτιος 21, 2017


Share428
+1
Tweet
Share
Pin
Stumble
SHARES428





Με εχει βγαλει πολλες φορες απο τη δυσκολη θεση και ηρθε η ωρα να σας το παρουσιασω,ιδανικο για Γιορτες,για το σχολειο,για μια Κυριακη! ειναι η βασικη συνταγη απο τις απο τις συνταγες της παρεας!!!που τη μετατρεψαμε ΛΙΓΑΚΙΙΙΙ

Τι χρειαζόμαστε:

200 γρ. αλεύρι φαρίνα
200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη…


Με εχει βγαλει πολλες φορες απο τη δυσκολη θεση και ηρθε η ωρα να σας το παρουσιασω,ιδανικο για Γιορτες,για το σχολειο,για μια Κυριακη! ειναι η βασικη συνταγη απο τις απο τις συνταγες της παρεας!!!που τη μετατρεψαμε ΛΙΓΑΚΙΙΙΙ

Τι χρειαζόμαστε:



200 γρ. αλεύρι φαρίνα
200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γρ. γιαούρτι
4 αυγά
κομματακια φετας
Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)

Πώς το κάνουμε:

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να «αφρατέψει» και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι. Τέλος προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κεικ μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχει ροδοκοκκινίσει καλά.
Μπορειτε να τα κανετε και σαν σαν αλμυρά cupcakes τα εκανα και βγήκαν τέλεια!!!!Θέλουν γύρω στο μισάωρο ψήσιμο!!!



Πηγή: daddy-cool.gr