Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αρχική / chintz τάση για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους / Διακόσμηση σύγχρονων παραδοσιακών εσωτερικών χώρων με Chintz ......... Ένα παλιό αγαπημένο είναι πίσω!

Αρχική  / chintz τάση για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους / Διακόσμηση σύγχρονων παραδοσιακών εσωτερικών χώρων με Chintz ......... Ένα παλιό αγαπημένο είναι πίσω!



Διακόσμηση σύγχρονων παραδοσιακών εσωτερικών χώρων με Chintz ......... Ένα παλιό αγαπημένο είναι πίσω!

διακόσμηση chintz τάση για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους , μοντέρνους εσωτερικούς χώρους chintz , πώς να διακοσμήσετε με chintz , μοντέρνους παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους , αναζωογόνηση chintz , μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με chintz Αφήστε ένα σχόλιο 17 Εμφανίσεις

Πρόσφατα χάσαμε ένα εικονίδιο διακόσμησης, τον Πρίγκιπα του Chintz, τον Mario Buatto. Είμαι βέβαιος ότι ήταν ευτυχής που ξέραμε ότι ακριβώς γύρω από τη γωνία θα ήταν μια επιστροφή στην τάση που ήταν διάσημη όταν chintz ήταν η αγάπη του κόσμου διακόσμησης στη δεκαετία του 1980. Για όσους από εμάς αγαπούν τους αγγλικούς εσωτερικούς χώρους chintz ποτέ δεν πηγαίνει πραγματικά μακριά. Ωστόσο, λόγω της έκθεσης και των φτωχών αποφάσεων DIY, οι άνθρωποι στρέφονται κατά αυτού του υφάσματος σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα, χάρη σε ορισμένους ηγέτες της βιομηχανίας, η chintz επιστρέφει και αυτό το όμορφο floral ύφασμα χρησιμοποιείται παράλληλα με τα σύγχρονα έπιπλα και άλλα υφάσματα που είναι παραδοσιακά με μια σύγχρονη συστροφή.
Το Chintz σχετίζεται με μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει χρώμα ή στίγματα, αλλά την γνωρίζουμε ως ένα ελαφρύ, γυαλισμένο φυτικό βαμβακερό ή λινό χρώμα γρήγορα ύφασμα. Αρχικά παράγεται στην Ινδία από το 1600 έως το 1800, το chintz ήταν δημοφιλές τόσο για ρούχα όσο και για έπιπλα. Το ύφασμα έγινε τόσο μοντέρνο όταν εισήχθη στην Ευρώπη ότι οι γαλλικοί και οι αγγλικοί μύλοι αγωνίστηκαν να συμβαδίσουν με τη ζήτηση, καθώς δεν είχαν τα φυσικά χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι μύλοι στην Ινδία που παράγουν τα όμορφα έντονα χρώματα που δεν ξεθωριάζουν. Στην πραγματικότητα, το 1686 οι Γάλλοι κήρυξαν την απαγόρευση όλων των εισαγωγών chintz. Φυσικά, δεδομένου ότι το Δικαστήριο των Βερσαλλιών ήταν πάνω από το νόμο είναι πλούσιοι, οι ανώτεροι κάτοικοι συνέχισαν να φορούν ρούχα από chintz.

Πολλοί από εσάς εξακολουθούν να συνδέουν chintz με το σπίτι της γιαγιάς. Ωστόσο, έχει δει στους διαδρόμους για δύο εποχές τώρα και διακόσμηση στο σπίτι με τολμηρό και μοντέρνο στυλ γίνεται γρήγορα μια τάση. Έτσι, hey, δώσε την ευκαιρία. Απλά μην επαναλάβετε τη δεκαετία του '80 και παρατείνετε ...... θυμηθείτε να το χρησιμοποιείτε με μέτρο και θα σας αρέσει το βλέμμα, σας υπόσχομαι.





Σχεδιαστής Hollie Wood


Είτε αποφασίζετε να πάτε τολμηρή ...







μέσω Pinterest



ή λεπτή, το κλειδί για τη διακόσμηση του σύγχρονου σπιτιού στο chintz είναι συγκράτηση. Χωρίς αυτό το βλέμμα θα καταλήξει υπερβολικό και θα καταστραφεί όπως ήταν στη δεκαετία του '80. Χρησιμοποιήστε αυτό το ύφασμα με φειδώ, ώστε να βελτιώνεται αντί να συντρίβει.




μέσω Pinterest

Οι εσωτερικοί χώροι της Chintz σήμερα έχουν πιο έντονη παραδοσιακή εμφάνιση, επειδή η chintz συνεργάζεται με σύγχρονα έπιπλα και ενδιαφέρουσες εκτυπώσεις.




Richard Keith Langham Inc σε instagram

Το Chintz θα προκαλεί ακόμα μια αίσθηση νοσταλγίας, παρόλο που χρησιμοποιείται σε μοντέρνους και φρέσκους τρόπους σε συναρπαστικούς εσωτερικούς χώρους.




housebeautiful.com
Αρκετά floral chintz μπορεί να φέρει αμέσως μια θηλυκή πινελιά στο δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε κάποια κομψά κομμάτια, για να το διατηρήσετε σύγχρονο.




συνήθως

Στο μοντέρνο εσωτερικό θέλετε τη διακόσμηση του δωματίου να ξεχωρίζει, οπότε φροντίστε να τοποθετήσετε τα κομμάτια σας chintz προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο το chintz δεν θα είναι το επίκεντρο και ο χώρος σας θα αισθάνεται πιο εξελιγμένος.



μέσω Pinterest

Ένας άλλος τρόπος για να φανεί καθαρό και καθαρό το chintz είναι να το χρησιμοποιήσετε κατά των λευκών ή ανοιχτόχρωμων τοίχων. Ένα βάζο από όμορφα λουλούδια ολοκληρώνει το φρέσκο ​​βλέμμα.



housebeautiful.com

Εάν σας αρέσει το χρώμα στους τοίχους σας απλά να περιορίσετε την κάλυψη των παραθύρων σας καθώς και τα έπιπλα σας με chintz. Μερικά κομμάτια είναι όλα αυτά που χρειάζονται εδώ. Οποιοδήποτε άλλο θα ήταν πολύ βαρύ.



yorkavenueblog.com



Οι καρέκλες Accent είναι τέλειες για να καλύψουν το chintz. Κάνουν μια δήλωση, αλλά μην ξεπερνούν.





arhaus.com
Μια τολμηρή, πολύχρωμη καρέκλα ή καναπές με καρέκλα chintz θα φανεί θαυμάσια σε όλους τους χώρους της κρέμας. Ή ομοίως σε όλα τα λευκά. Πραγματικά φεύγουν με αυτόν τον τρόπο.



onekingslane.com
Ένα κομμάτι πολύχρωμο chintz μπορεί να ζωντανέψει ένα μοντέρνο σκούρο και πικάντικο εσωτερικό.




Εσωτερική διακόσμηση Elizabeth Schmidt



Αυτός ο χώρος από την Cathy Kincaid είναι θηλυκή, αλλά όχι άθλια γλυκιά που μπορεί να επιφέρει πάρα πολύ chintz. Αφαιρέστε τα florals με άλλες ενδιαφέρουσες εκτυπώσεις και ρίξτε μερικά μαξιλάρια με βελόνες. Απλά πηγαίνετε εύκολος σε ruffled ή θα καταλήξετε με μια "ματιά γαμπρός".



cotedetexas.blogspot.com
Εδώ ο σχεδιαστής έχει καλύψει τους τοίχους σε ένα πρότυπο chintz που λειτουργεί εφ 'όσον το αφήνετε σε αυτό. Μερικά μαξιλάρια είναι εντάξει, αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Τα σύγχρονα έπιπλα βοηθούν στο να φανεί το χώρο σύγχρονο, επειδή δημιουργεί αντίθεση.





Φωτογραφία από τον Lesley Unruh.

να εκλεκτικό σύγχρονο / παραδοσιακό εσωτερικό που έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα chintz.




μέσω pinterest

Αυτό το σύγχρονο εσωτερικό θυμίζει την εμφάνιση του Dorthy Draper. Έχει ένα στοιχείο των εμπορικών του μοτίβων, όπως chintz ταπετσαρισμένα έπιπλα, εφαρμοσμένα υπερμεγέθη στοιχεία γύψου, και σκοτεινούς τοίχους με λευκά καλούπια πλαισίων εικόνων . Δημοσιεύθηκε το chintz στη δεκαετία του '30 και ο Schumacher πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέτρα από το τριαντάφυλλο του λάχανου.



Ο σχεδιαστής David Flint και η Ινδία Hicks αποδεικνύουν ότι το chintz λειτουργεί επίσης καλά σε ένα μοντέρνο τροπικό εσωτερικό. Φωτογραφία από τον Patrick Cline για την Lonny.




onekingslane.com

Αυτό το εσωτερικό Lilly Bunn διαθέτει ένα πολύχρωμο μοντέρνο τζάμι βαμβακερό ύφασμα chintz σε αντίθεση με βαρύτερα υφάσματα βελούδινα έπιπλα και ένα βαθύ πασσάλων ρετρό σάκο χαλί. Το φωτεινό, ευάερο γυάλινο και ορειχάλκινο τραπέζι εξισορροπεί τις αντιθέσεις υφής.





Αυτό το εσωτερικό του Nicky Haslam αποδεικνύει ότι μπορείτε να έχετε ένα όμορφο, ευρωπαϊκό "εξοχικό σπίτι" χωρίς τις αντίστοιχες κουρτίνες, επενδύσεις τοίχων και ταπετσαρίες. Ένα ή δύο καλυμμένα κομμάτια chintz είναι όλα όσα χρειάζεστε για μια μοντέρνα παραδοσιακή εμφάνιση.




nicky haslam αβίαστη

Μια άλλη εικόνα της ίδιας αίθουσας που έχει τα Nancy Lancaster Colefax και Fowler, Elsie de Wolfe, και το Rose Cumming φαίνεται από τις αρχές του 1900 χωρίς να είναι κορεσμένο σε chintz και να χάσει τη σύγχρονη παραδοσιακή αίσθηση.




city-n-country-living.com



Ίσως θέλετε μόνο λίγο chintz έτσι μπορείτε να είστε μέρος της τάσης. Ρίξτε μαξιλάρια είναι η τέλεια λύση. Αναμείξτε μερικά όμορφα σχέδια chintz. Είναι υπέροχα όταν χρησιμοποιούνται σε λευκό καναπέ ή καρέκλα. Πολύχρωμα και ενδιαφέροντα αξεσουάρ διατηρούν το χώρο συναρπαστικό.




letaaustinfoster.com

Και πάλι ένα λευκό εσωτερικό προσφέρει ένα φρέσκο ​​καθαρό υπόβαθρο για το chintz για να λάμψει μέσα. Λατρεύω τα πολύχρωμα σύγχρονα έργα τέχνης που χρησιμοποιούνται παράλληλα με τα παραδοσιακά έπιπλα chintz.




nytimes.com

Ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Yves Saint Laurent το κατάλαβε όταν δημιούργησε αυτούς τους εσωτερικούς χώρους στο τελευταίο σπίτι που διακοσμούσε πριν πεθάνει το 2008. Οι χώροι αυτοί εξακολουθούν να κρατιούνται σήμερα και να φαίνονται μοντέρνοι και μοντέρνοι λόγω των λευκών τοίχων και συγκρατημάτων όταν πρόκειται για τη χρήση chintz .



Μην φοβάστε να αναμείξετε διαφορετικά πρότυπα chintz. Εάν δεν είστε βέβαιοι, λάβετε επαγγελματική βοήθεια. Αυτό το βλέμμα δεν είναι πάντα για το do-it-youselfer.



ladolcevitablog.com

Λατρεύω το κομψό και μποέμικο σπίτι του Ίαν και της Emilie Irving. Φανταστείτε αυτό το δωμάτιο με θεραπείες παραθύρων chintz. Θα υπήρχε και άμεση βαρύτητα και νυσταγώδης αίσθηση. Κρατήστε σήμερα το δωμάτιο chintz ελαφρύτερο και πιο μοντέρνα εμφάνιση. Ένα άλλο πράγμα που κάνει ένα παραδοσιακό στυλ χώρο να φανεί μοντέρνο είναι ο αβίαστος τρόπος που είναι διακοσμημένος.




idealhome.co.uk
Ποιος καλύτερος τρόπος να ετοιμαστείτε για την άνοιξη από το να διακοσμήσετε με κάποια όμορφη floral chintz. Παρόλο που υπάρχουν αρκετά πράγματα στην ταπετσαρία και στο κρεβάτι, το δωμάτιο εξακολουθεί να μην φαίνεται ντεμοντέ.

Αρχική 

houzz.com

Να είστε μέρος της τάσης με ένα όμορφο chintz που καλύπτεται κεφαλάρι.




housebeautiful.com

Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού μπορούν σίγουρα να επωφεληθούν από ένα τετράγωνο κομμάτι chintz ή δύο. Απλά βεβαιωθείτε ότι παραμένει ελαφρύ και ευάερο.



μέσω Pinterest

Ακόμη και άνθρωποι με πιο σύγχρονη γεύση, όπως πράγματα που είναι όμορφα. Το Chintz είναι η απάντηση αρκεί να το κρατάς απλό και καθαρό.



Σχεδιασμένο από τον Suellen Gregory



hgtv.com

Εδώ ελπίζουμε να δώσετε σε αυτό το παλιό κλασικό μια ευκαιρία στο σύγχρονο παραδοσιακό εσωτερικό

Διακόσμηση με πόρτες Jib ....... Πόρτες ασφαλείας κρυμμένες σε απλό βλέμμα


  Διακοσμητικά με πόρτες Jib ....... Θωρακισμένες πόρτες κρυμμένες σε απλή αίσθηση 


Η πρώτη μου συνάντηση με τις πόρτες (που ήταν γνωστή μόνο ως μυστικές πόρτες την εποχή εκείνη) ήταν όπως εξέτασα τις σελίδες των βιβλίων του Nancy Drew του Carolyn Keene. Τους διαβάζω σθεναρά και μοιάζει σαν να υπάρχει πάντα ένα κρυμμένο δωμάτιο πίσω από μια μυστική πόρτα. Θυμηθείτε την κρυμμένη σκάλα; Αυτές οι μυστηριώδεις πόρτες από τότε με συναρπάζουν, καθώς έχουν άλλους σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. 
Αυτές οι θαυμάσιες πύλες της παιδικής ηλικίας μου εξυπηρετούσαν πραγματικά έναν πολύ αναγκαίο σκοπό. Τα ευρωπαϊκά κάστρα και παλάτια συχνά είχαν πόρτες και μυστικές δίοδοι για να παρέχουν μια διαδρομή διαφυγής σε περίπτωση πολιορκίας του εχθρού. Πολλοί οδήγησαν σε υπόγειες πηγές νερού, ώστε να υπάρχει νερό για κατανάλωση σε περίπτωση παρατεταμένης πολιορκίας. Είναι ακόμα κομψές προσθήκες σε νέα σπίτια, καθώς οι πόρτες των θυρών σήμερα αποκρύπτουν μυστικές εισόδους σε αυτά που ονομάζονται τώρα δωμάτια πανικού.
Μια μπροστινή ή μυστική θύρα πρέπει να είναι σχεδόν αόρατη, δύσκολα αναγνωρισμένη ως πόρτα καθώς περπατάει. Είναι συνήθως συγκαλυμμένο από έχοντας τα ίδια καλούπια ή θεραπεία τοιχώματος όπως περιβάλλοντα τοίχο, αλλά το υλικό πόρτα είναι συνήθως απούσα. Επίσης λείπει το ξύλινο περίβλημα και το πλαίσιο της πόρτας. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την πόρτα να παραμείνει ομοιόμορφα με τον τοίχο. 

Οι μυστικές πόρτες σε αυτή τη θέση είναι περισσότερο το λειτουργικό αλλά αισθητικά γοητευτικό παλιό στυλ του κόσμου ... ... το είδος που διαβάζετε στα ιστορικά μυθιστορήματα μυθιστοριογραφίας και μυστηρίου. Απολαμβάνω!!




Όλοι χρειάζονται μια θυρίδα / μυστική πόρτα μόνο στην περίπτωση που βόλτες που μεταφέρουν mobs έρχονται ψάχνουν για σας.



Η Marie Antoinette κατάλαβε πολύ καλά αυτό το γεγονός. Αυτή είναι η πόρτα και το μυστικό πέρασμα στο υπνοδωμάτιο της Βασίλισσας στο Βερσαλλίες μέσω του οποίου η Marie Antoinette διέφυγε από τον παριζιάνικο όχλο τη νύχτα της 5ης Οκτωβρίου 1789.


whitehousemuseum.org

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει δύο μυστικές πόρτες στο οβάλ γραφείο.


μέσω tumblr


Και ο Batman έχει και τη μυστική του πόρτα.



Εδώ είναι μια άλλη πόρτα jib στο παλάτι των Βερσαλλιών. Οι μυστικές πόρτες σαν αυτό έχουν παίξει πολλούς αναπόσπαστους ρόλους στην ιστορία. Ίσως αυτό να χρησιμοποιήθηκε για να επιτρέψει σε κάποιον να κρυφτεί ή να ξεφύγει από κάποιο είδος κινδύνου ή ακόμα και να επιτύχει έναν πιο απειλητικό σκοπό.


ΑρχιτεκτονικήArtDesigns


Οι μυστικές πόρτες είναι δημοφιλή χαρακτηριστικά στα μυστήρια που οργανώνονται σε κάστρα, μπουντρούμια, παλιά αρχοντικά και στοιχειωμένα σπίτια.



Είναι αδύνατο να φανταστούμε τις ιστορικές ιστορίες διαφυγής χωρίς κρυφές θύρες και κρυφές δίοδοι.


μέσω Pinterest


Η χρήση των καλούπια και ταπετσαρία στις πόρτες jib τους τελείωσε για να μοιάζουν με τους τοίχους και να τα κάνει αρκετά αθώα.





Μια άλλη συνηθισμένη χρήση για την πόρτα ή την μυστική πόρτα ήταν να κρύψει τους ανθρώπους. Όταν η Αγγλία μετατρεπόταν στον Προτεσταντισμό (και πίσω στον Καθολικισμό και πίσω στο Προτεσταντισμό κ.λπ.) τον 16ο και 17ο αιώνα, ήταν σχετικά κοινό για τους κρυμμένους καθολικούς να κρύψουν ιερείς στα σπίτια τους. Αν αναζητούσαν τα σπίτια, θα θέλουν φυσικά να κρυφτούν οι ιερείς. Θα δημιουργούσαν τρύπες ιερέα, που είναι μυστικές αίθουσες / διαμερίσματα για να κρύψουν οι ιερείς.





Οι πόρτες Jib και οι μυστικές δίοδοι είναι πάντα μια δροσερή ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι, καθώς προκαλούν παλιά μαστοριά και γοητεία. Πολλοί καλύφθηκαν σε χειροποίητες ταπετσαρίες και τοιχογραφίες.





Ή σε αυτή την περίπτωση η πόρτα του ποδιού είναι καλυμμένη με δαμασκηνό ύφασμα για να αναμειχθεί με το πλαίσιο του υφάσματος.




Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας πόρτας jib διακοσμημένα σε μια τοιχογραφία wallpaper grisaille στο διαμέρισμα NY του σχεδιαστή Howard Slatkin.


μέσω Pinterest 


Τα υαλοπετάσματα, οι τοιχογραφίες και το τρούμπεργκ ήταν πάντα δημοφιλείς μέθοδοι για τη συγκάλυψη των πορτών.





Πολλές μυστικές πόρτες δημιουργήθηκαν για να μην έχουν ορατά στοιχεία περιποίησης ή χειρισμού. Σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να αποτελούν μέρος του τείχους. Σε αυτή την περίπτωση προστέθηκε ακόμη και ένα κομμάτι επίπλων, καθιστώντας πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.




Μπορείτε να δείτε την πόρτα της σκιάς σε αυτή την εικόνα της κρεβατοκάμαρας της Marie Antoinette στο Le Petit Trianon.


Οι μυστικές πόρτες (μερικές φορές αποκαλούμενες τυφλές πόρτες) ήταν συχνά τοίχου με ένα περίπλοκο μοτίβο που παρείχε μια συνεχή ροή για να αποκρύψει τη θέση της πόρτας.




Chinoiserie ταπετσαρία με μοτίβο ήταν ένα μεγάλο σχέδιο για την κάλυψη των πορτών. Το απασχολημένο μοτίβο καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί η μυστική πόρτα.





Νανσί Λάνκαστερ

Αυτή η πόρτα του ποδιού διαθέτει έξυπνη χρήση της τέχνης για να βοηθήσει στην καμουφλάζ της.




Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να προτιμούν να χρησιμοποιούν πόρτες με κούμπωμα ως θωρακισμένες πόρτες για να κρατήσουν το δωμάτιο να φαίνεται ψιλοκομμένο με τις πόρτες και τα περιβλήματα τους.




μέσω Pinterest


Ένα μεγάλο πορτραίτο του βασιλιά Εδουάρδου του VII από τον Archibald Stuart Wortley μεταμφιέζεται έξυπνα ένα ζευγάρι ενσωματωμένων θυρών ντουλάπας στο κρατικό υπνοδωμάτιο. Παλιά κατοικία Battersea, Λονδίνο.

Julie Garman Interiors


Οι μυστικές πόρτες του ποδιού πήραν πολλές φορές αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά όπως μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη.

μέσω tumblr


Ορισμένες εισόδους είναι πιο περίκλειστες και μπορούν να ανοίξουν μόνο με τη συμμετοχή ενός κρυμμένου μηχανισμού ή μιας διάταξης ασφάλισης.

μέσω Pinterest



Οι βιβλιοθήκες παλιού κόσμου στυλ είναι μαγικές θέσεις για να ξεκινήσετε με και έχοντας μια πόρτα jib για να κρύψει ιδιωτικό μικρό χώρο σας είναι κερασάκι στην τούρτα.

Robert AM Stern Αρχιτέκτονες, LLP

John Saladino



v ia pinterest
Φαίνεται ότι δεν έχει σημασία πόσο παλιό παίρνετε, η επιθυμία να έχετε μια μυστική πόρτα που οδηγεί σε ένα πέρασμα ή ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι σας είναι κάτι που ποτέ δεν ξεπεράσετε. Η επένδυση ξύλου κάνει μια τέλεια μεταμφίεση για αυτή την κρυμμένη πόρτα.


cotedetexas.blogspot.com

Αυτή η πόρτα είναι κατασκευασμένη από το ίδιο γαλλικό boiserie που καλύπτει τους υπόλοιπους τοίχους.


Όσο πιο έξυπνα συγκαλυμμένο τόσο το καλύτερο είναι η μυστική πόρτα στο κρύο. Αυτή η πόρτα διαθέτει έργα τέχνης και μοιάζει με τα υπόλοιπα τείχη της γκαλερί.




Αυτή η πόρτα με τα περίπλοκα καλούπια και τους χάρτες θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να παρατηρηθεί αν δεν ήξερε ότι ήταν εκεί.






Αυτή η μυστική πόρτα μοιάζει με μέρος της ενσωματωμένης καμπίνας.



Αυτή η μυστική πόρτα δεν είναι πόρτα, αλλά ήταν τόσο έξυπνη που έπρεπε να την προσθέσω. Δεν θα ξέρατε ποτέ ότι δεν ήταν μέρος της μονάδας του υπουργικού συμβουλίου

μέσω Pinterest

Πριν από τρία χρόνια αγόρασα σχεδόν ένα παλιό σπίτι που χτίστηκε το 1845 και είχε πόρτες που λειτουργούσαν ως μυστική πόρτα. Ήταν τόσο καλό και παραπλανητικό που δεν συνειδητοποίησα ότι έκρυβε ένα διάδρομο.


Προειδοποιείτε !!
μέσω GIPHY

Ενώ μπορεί να είναι διασκεδαστικό να έχετε μια μυστική πόρτα στο σπίτι σας, να είστε προσεκτικοί ...... ..

μέσω tumblr

μπορούν να είναι επικίνδυνα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση


http://eyefordesignlfd.blogspot.com/2017/09/blue-and-white-kitchensclassic-and.html






Αυτή η δημοσίευση στο blog δημοσιεύθηκε από την Lisa Farmer