Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

https://www.decorhomeideas.com/33-amazing-hideaway-projects-for-small-homes/
33 Καταπληκτικά Έργα Hideaway Για Μικρά Σπίτια

Η διαταραχή στο σπίτι μπορεί να τρελαίνει κάθε νοικοκυρά. Δεν είναι μόνο που καταστρέφει τη φήμη της για μια τέλεια νοικοκυρά, αλλά καθιστά επίσης αδύνατο να εντοπίσει τα περισσότερα από τα πράγματα.

Τα συρτάρια και τα καλύμματα κρύβονται για να βοηθήσουν. Είναι η βέλτιστη λύση για μικρά σπίτια, αλλά ταιριάζουν και σε μεγαλύτερες κατοικίες. Το κρησφύγετο δεν σημαίνει απαραίτητα ένα μυστικό διαμέρισμα στον τοίχο.


Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε αυτήν την εικόνα για γρήγορη πρόσβαση σε όλες αυτές τις ιδέες!

Μπορεί να είναι απλούστερο, όπως επιπλέον χώρος αποθήκευσης κάτω από ένα κάθισμα, ένα τραπέζι, ακόμη και μια μπανιέρα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις έξυπνες ιδέες και έργα για κρυψώνες που θα τακτοποιήσουν το χάος, που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τα πράγματά σας χωρίς να πάρετε πάρα πολλά από το χώρο του δαπέδου σας ή να δημιουργήσετε σωρούς κουτιών στο ντουλάπι.


Πίνακας περιεχομένων
Αποθήκευση μπανιέρας για μικρά μπάνια


Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για το πώς να οργανώσετε το μπάνιο σας. Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από την μπανιέρα για να αποθηκεύσετε αξεσουάρ πλυντηρίου και καλλυντικά. Μπορεί να εκτελεστεί σε σχήμα ντουλάπας όπου κάθε κλίση της πόρτας είναι εξοπλισμένη με μεταλλικά στηρίγματα.
Κρεβάτι πλατφόρμας οροφής



Μια εναλλακτική λύση του κρεβατιού Murphy που δεν μπαίνει στον τοίχο αλλά γλιστράει μέχρι την οροφή. Η ξύλινη πλατφόρμα αναρτάται σε σχοινιά και εξασφαλίζει άψογη κίνηση.
Έξυπνα έργα Hideaway για το μπάνιο


Κάθε πόρτα ντουλάπας μπορεί να παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Μια μεταλλική βάση που ασφαλίζεται με βίδες είναι ένας απλός και προσιτός κάτοχος καλλυντικών ή άλλων αξεσουάρ μπάνιου .

μέσω του Houzz
Έργα Clever Hideaway για αποθήκευση κήπου


Τα εργαλεία κηπουρικής, οι εύκαμπτοι σωλήνες, ένας κάδος απορριμμάτων που απλώνεται γύρω από την πίσω αυλή δημιουργούν μια στιγμιαία εντύπωση για χάος. Μια μικρή ξύλινη ντουλάπα με δύο διαμερίσματα μπορεί να αλλάξει το χάος σε σειρά.
Ντουλάπα ρούχων κάτω από μια σκάλα



Ο χώρος κάτω από τη σκάλα είναι αρκετά μεγάλος και συνήθως παραμένει άδειος. Δημιουργήστε ή αγοράστε προσαρμοσμένα συρτάρια που μπορούν να αποθηκεύσουν εποχιακά ρούχα και παπούτσια.

μέσω Muotopuoli
Τραπεζάκι σαλονιού με κρυφή βάση τηλεόρασης


Χρειάζεστε τραπεζάκι σαλονιού; Είστε απελπισμένοι για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους; Αποκτήστε και τα δύο με αυτό το χειροποίητο τραπεζάκι σαλονιού. Ένα ανακυκλωμένο κομμό είναι αυτό που πρέπει να τροποποιήσετε για να επιτύχετε ένα πολυλειτουργικό έπιπλο σαν αυτό.
Μετατρέψιμη πολυθρόνα, κρεβάτι και τραπέζι All-In-One


Οι άνθρωποι που ζουν σε μικρούς χώρους εκτιμούν έξυπνες ιδέες αποθήκευσης και πολυλειτουργικά έπιπλα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που συνδυάζει και τα δύο.
Προσαρμοσμένη καφετιέρα



Οι περισσότερες από τις συσκευές κουζίνας μπορούν να είναι ενσωματωμένες στα ντουλάπια και έτσι κάνουν την κουζίνα να φαίνεται τακτοποιημένη και καθαρότερη. Τι γίνεται όμως με συσκευές που δεν μπορούν να ενσωματωθούν;

Κλείστε τη θέση στην οποία τοποθετούνται με μια πόρτα γραφείου. Μπορεί να είναι απλός ή με μηχανισμό ολίσθησης ή ώθησης. Σε όλες τις περιπτώσεις, η θέση θα συνδυάζεται με το υπόλοιπο εσωτερικό και θα προστατεύεται από τη σκόνη.
Custom Pull Out Κουζίνα απορριμμάτων κουζινών


Ένα συρτάρι στην κουζίνα είναι μια έξυπνη ιδέα αποθήκευσης όχι μόνο για πιάτα και σκεύη. Αφήνοντας το συρτάρι χωρίς πλευρές και κάτω μέρος θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ως κρησφύγετο απορριμμάτων.
Βρώμικο πλυντήριο στο μπάνιο


Η φράση «βρώμικο πλυντήριο» σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά εικονικά ή όχι, κανείς δεν θέλει να το δει. Ένας από τους τοίχους στο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ντουλάπια.

Χρησιμοποιήστε το κάτω μισό για να αποθηκεύσετε τα καλάθια πλυντηρίου σας.
DIY Outdoor Murphy Bar and Table



Ακόμα και όταν το κατώφλι σας είναι αρκετά μεγάλο για να έχει όλα τα είδη αποθήκευσης και επίπλων καθισμάτων, αυτό το μπαρ Murphy δεν θα είναι ποτέ πλεόνασμα καθώς δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

Είναι ένας οργανωμένος και εύκολος τρόπος για δύο άτομα να έχουν ένα ποτό και γεύματα με όλα τα απαραίτητα πράγματα αποθηκευμένα σε ένα μέρος.

μέσω του Hunker
Κρυφό πτυσσόμενο μαχαίρι κουζίνας


Με τη βοήθεια του πτυσσόμενου μηχανισμού, το κάτω μέρος ενός ντουλαπιού κουζίνας γίνεται καταφύγιο για μαχαίρια. Συνδέστε τις μαγνητικές ταινίες για να τις στερεώσετε και να τις οργανώσετε με ασφάλεια.
Κρυφή αποθήκευση λευκών ειδών στο Stairway Landing


Η προσγείωση μιας σκάλας είναι επίσης ένας εξαιρετικός αποθηκευτικός χώρος που ορισμένοι από εμάς δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ. Είναι ευρύ και αρκετά βαθύ για να το μετατρέψει σε κουτί αποθήκευσης για διάφορα πράγματα, για παράδειγμα τα λευκά είδη.
Τραπέζι φαγητού Hideaway με καθρέφτη IKEA



Με τη βοήθεια κατάλληλου εξοπλισμού βαρέως τύπου, ένας καθρέφτης IKEA μεταμορφώνεται σε ένα τραπέζι για 6 άτομα. Αυτή είναι μια ευφυής λύση για άτομα που ζουν σε μικρά διαμερίσματα που θέλουν να φιλοξενήσουν δείπνα.

Εάν φοβάστε να σπάσετε τον καθρέφτη, μπορείτε να το καλύψετε με μια ξύλινη σανίδα ή να χρησιμοποιήσετε ένα πλαίσιο ή μια αφίσα με πλαίσιο.

μέσω του IKEA Hackers
Χώρος αποθήκευσης σιδερώματος Hideaway


Εάν προτιμάτε ένα εσωτερικό που επιτρέπει την απόκρυψη των περισσότερων συσκευών, θα θέλατε αυτήν την ιδέα. Φτιάξτε τη σιδερώστρα στην κρεβατοκάμαρά σας.

Βγάλτε το επάνω συρτάρι, εγκαταστήστε έναν μηχανισμό έλξης και κλείστε με το μπροστινό μέρος του συρταριού.
Τραπέζι κουζίνας Hideaway


Έχετε βρεθεί σε κατάσταση όπου τα καθίσματα δεν είναι αρκετά; Το νησί της κουζίνας μπορεί να γίνει πηγή μυστικού τραπεζιού που θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε περισσότερα άτομα ταυτόχρονα.

μέσω Fine Home Building
Hideaway Πλυντήριο ρούχων Στεγνωτήρια Ράφια



Αυτό το ράφι για το στέγνωμα των ρούχων είναι μια μοντέρνα ιδέα που μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν κάθε δωμάτιο όπου υπάρχουν ντουλάπια ή κομμά.

μέσω της ταπεινής μας κατοικίας
Έργα Hideaway για την κουζίνα


Παρόμοια με το ράφι στεγνωτηρίου, αυτή η βοηθητική επιφάνεια εργασίας μπορεί να αφαιρεθεί από το ντουλάπι της κουζίνας, όπως απαιτείται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προετοιμασία φαγητού, για πλαϊνό τραπέζι ή για αποθήκευση γευμάτων πριν το σερβίρισμα.
Βάση εύκαμπτου σωλήνα DIY με γλάστρα ξύλου παλέτας


Όταν μιλάμε για κρυψώνες, πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στο εξωτερικό του σπιτιού μας. Έχετε μέρος για να αποθηκεύσετε το σωλήνα σας ή τις περισσότερες φορές αφήνεται ως σωρός στο έδαφος;

Αυτό το ντουλάπι έχει πρακτικές και διακοσμητικές λειτουργίες.

μέσω DIY Candy
DIY Kids Homework Hideaway Wall Desk



Τα παιδιά σας διαμαρτύρονται πάντα κατά του καθαρισμού και της οργάνωσης του γραφείου εργασίας τους; Με αυτό το υπέροχο κρησφύγετο γραφείο δεν θα έχετε πια τέτοια προβλήματα.

Το DIY εξετάζει διαμερίσματα για όλες τις οικιακές συσκευές. Τοποθετημένο στον τοίχο, είναι μια λύση σε προβλήματα περιορισμού χώρου.

μέσω οργανωμένης μαμάς
Ντουλάπι κουζίνας με ενσωματωμένο τραπέζι και πάγκο


Εάν δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς με άνεση λόγω των ορίων χώρου, σκεφτείτε να τραβήξετε έπιπλα.

Έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε ως λύση για μικρά υπνοδωμάτια. Λοιπόν, υπάρχουν και έξυπνες ιδέες για τις κουζίνες.

μέσω του Alno
Πλυντήριο ρούχων με κρυφό πλυντήριο ρούχων


Η απόκρυψη του πλυντηρίου δεν απαιτείται μόνο για αισθητικούς λόγους. Είναι καλό όταν πρόκειται για τεχνική και πρακτική άποψη.

Η απόκρυψή της πίσω από τις πόρτες του ντουλαπιού είναι ένας από τους ευκολότερους, οικονομικούς και όμορφους τρόπους.

μέσω του Bobedre
Loft Stairway με ενσωματωμένα συρτάρια



Μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε σκάλα σε έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης κάνοντας τα βήματα που τραβούν τα συρτάρια.

Η άνω επιφάνεια πρέπει να είναι στερεωμένη στη δομή καθώς θα χρησιμοποιηθεί για το σκαλοπάτι. Τα υπόλοιπα μοιάζουν με κουτί με άνοιγμα για ευκολότερο τράβηγμα.

μέσω του Fy Nyth
Κονσόλα πολυμέσων με ράφια Hideaway


Όταν η τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, είναι πάντα σε ορισμένη απόσταση από τον τοίχο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εκατοστά έξυπνα περιβάλλοντας την τηλεόραση με ράφια.

Εκτός από τα τηλεοπτικά καλώδια και τα τηλεχειριστήρια, μπορείτε να αποθηκεύσετε βιβλία, διακοσμήσεις, δίσκους παιχνιδιών κ.λπ. Για πιο καθαρή εμφάνιση, κλείστε τα ράφια με πόρτες.

μέσω One Kind Design
Μικρή κουζίνα κρυμμένη σε ντουλάπι


Όταν δεν επιθυμείτε να μαγειρέψετε ή ο χώρος είναι πολύ μικρός, τότε αυτή η κρυφή κουζίνα είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Οι αναδιπλούμενες πόρτες θα φιλοξενήσουν όλες τις συσκευές κουζίνας. Όταν κλείσετε, μπορείτε εύκολα να κάνετε λάθος στην κουζίνα με ένα ντουλάπι.
Ο Murphy Bed μεταμφιέστηκε ως γραφείο



Το να ζεις σε ένα μικρό χώρο προσφέρει μεγάλες προκλήσεις. Ένα από αυτά είναι πώς να συνδυάσετε το κρεβάτι Murphy με το εσωτερικό όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Καλύψτε τον πυθμένα του με ντουλάπες για να μοιάζει με ένα τυπικό μέρος του καθιστικού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

μέσω του Creative Decor By Brooke
Τραβήξτε το Liquor Cabinet


Το Hidaways δεν είναι ένα καυτό θέμα μόνο για άτομα που ζουν σε μικρούς χώρους. Είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για άτομα που αγαπούν την επιπλέον άνεση και το κομψό.

Μαντέψτε πόσο εντυπωσιασμένοι θα είναι οι καλεσμένοι σας όταν βγάζετε ένα μυστικό συρτάρι από ένα ντουλάπι ή ένα παγκάκι γεμάτο κλασικά ωριμασμένα ποτά;
Roll Away Kitchen Range Top Island


Η πλάκα μαγειρέματος εμφανίζεται όταν τη χρειάζεστε και εξαφανίζεται όταν δεν τη χρειάζεστε. Ακούγεται σαν μια ιδιοφυΐα λύση ειδικά όταν δεν θέλετε να καταστρέψετε την τακτοποιημένη γραμμή της κουζίνας.

Ένα ντουλάπι, ένα τραπέζι και μια μπάρα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε κορυφή ενός νησιού, αρκεί το τελευταίο να έχει κατάλληλο μέγεθος και μηχανισμούς για ολίσθηση ή κύλιση.
Αποθήκευση κεφαλιού μυστικού υπνοδωματίου



Χρησιμοποιήστε το κεφαλάρι ως κρησφύγετο για τα βιβλία σας. Ο χώρος αποθήκευσης έρχεται ως συρτάρι που ταιριάζει σφιχτά στη δομή του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς push-to-open.
Μυστική πόρτα βιβλιοθήκης για κρυφό δωμάτιο


Οι κινητοί τοίχοι και οι συρόμενες πόρτες μπορούν να διαφοροποιήσουν μια περιοχή σε μια μικρή γωνιά διαφορετική από τα υπόλοιπα δωμάτια.

Για να συνδυάσετε τον τοίχο με το εσωτερικό και των δύο θέσεων, διακοσμήστε τον με την ίδια ιδέα με το υπόλοιπο εσωτερικό περιβάλλον. Εάν ο τοίχος είναι τοποθετημένος σε σαλόνι, χρησιμοποιήστε τον για ράφι βιβλίων.
Κρυφό πάγκο εξοικονόμησης χώρου


Μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν επιπλέον χώρο προετοιμασίας μαγειρέματος εάν επιτρέψετε έναν κρυφό πάγκο πάνω από τα ντουλάπια του νησιού σας.

Με μια απλή ώθηση, μία από τις γωνίες της βγαίνει. Σύροντάς το έξω από τη θέση διαγώνια, παίρνετε ένα πάγκο σε σχήμα L σε μια στιγμή.
Tiny Hideaway κουζίνα για μικρά διαμερίσματα



Η φωτογραφία δείχνει μια κουζίνα ενός διαμερίσματος 15 τ.μ. Το μέρος έχει τα πάντα, ακόμη και μια εύχρηστη και όμορφη κουζίνα.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, οι πόρτες διπλώνουν προς τα κάτω για να δώσουν χώρο φαγητού και να μειώσουν το οπτικό χάος.

μέσω του Life Edited
Συρτάρια κάτω από το ντουλάπι


Εάν έχετε χώρο κάτω από τα συρτάρια του ντουλαπιού σας, τότε μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτά τα συρτάρια για επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Ανοίγουν τα δάχτυλα και το πιστεύουν ή δεν είναι εύκολο να φτιαχτούν.

Το έργο είναι επίσης οικονομικό, καθώς το να κάνετε μόνοι σας θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από την τιμή ενός κατασκευαστή ντουλαπιών.


μέσω Family Handyman