Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΠΙΕΖΕΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!






Έχουμε συνηθίσει να βουτάμε τα μπισκότα μέσα στο γάλα μας, όμως με την παρακάτω συνταγή της Dominique Ansel δε θα χρειαστεί να το ξανακάνουμε αυτό!
Εκτός από τις φορμίτσες και το αντικολλητικό σπρέυ, θα χρειαστείτε:
1 φλιτζάνι βούτυρο
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
2 κουταλάκια εκχύλισμα βανίλιας
1 μεγάλο κρόκο αυγού
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
1 φλιτζάνι λιωμένη σοκολάτα γάλα

Αφού ετοιμάσετε τη ζύμη για τα μπισκότα, τοποθετήστε την στο ψυγείο για 30 λεπτά και στη συνέχεια ψήστε στα φορμάκια για 20 λεπτά.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί!
http://frappetime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου