Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΡΙΕ ΨΗΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ







Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές και είναι πολύ εύκολο να φτιάξω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι η σχάρα και η στοίβα. Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί νόστιμα λαχανικά, φρέσκο ​​βασιλικό και κρεμώδες κατσικίσιο τυρί. Εάν θέλετε να παραλείψετε το τυρί, τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τυρί ρικότα αμύγδαλου ή ρικότα ή ανακαρδιοειδών ή κάποια αγορά χωρίς γαλακτοκομικά!


Το κόλπο για να φτιάξετε ένα νόστιμο τερίνι είναι να κόψετε τα λαχανικά όχι πολύ λεπτά, αλλά όχι πολύ παχιά. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μαχαίρι για να το κάνω αυτό, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τεμαχιστή λάχανου. Στη συνέχεια ψήνουμε τις φέτες λαχανικών σε μια συσκευή παρασκευής panini , ή θα μπορούσες να τις ψήσω στο φούρνο.


Αυτό είναι το τέλειο πιάτο για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα καθώς σερβίρεται κρύο. Ενώ κάθε μπουκάλι είναι γεμάτο με μια σειρά από διαφορετικές γεύσεις, ο βασιλικός και το κατσικίσιο κλέβουν την παράσταση. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ κατσικίσιο τυρί στις συνταγές μου. Μερικές από τις αγαπημένες μου συνταγές που περιλαμβάνουν κατσικίσιο τυρί είναι τα γεμισμένα στήθη κοτόπουλου με λιαστή ντομάτα και βασιλικό , ή τα στήθη κοτόπουλου μου μαγειρεμένα σε ψητή σάλτσα κόκκινου πιπεριού και κατσικίσιο τυρί . Το terrine είναι συνήθως ένα γαλλικό καρβέλι κρέας γεμισμένο με ψιλοκομμένα λαχανικά και κρέατα που συνήθως σερβίρονται κρύα. Αποφάσισα να φτιάξω μια άλλη έκδοση που βασικά έκανε την ίδια μορφή, αλλά αντί για κρέας, χρησιμοποίησα μόνο λαχανικά. Είναι ουσιαστικά μια πίτα χωρίς στρώσεις λαχανικών.


Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το terrine σε οποιοδήποτε είδος τηγάνι που θέλετε, αυτή τη φορά χρησιμοποίησα ένα ταψί, αλλά το έφτιαξα σε ένα τηγάνι cheesecake ή ακόμη και σε μια γυάλινη πίτα!


Αυτό που κάνει αυτό το πιάτο ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι είναι χαμηλών θερμίδων και χαμηλών υδατανθράκων! Αυτή η πίτα λαχανικών είναι χωρίς γλουτένη, καθώς χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα λαχανικά και τυρί. Σκέφτομαι να φτιάξω αυτήν τη συνταγή για λίγο τώρα, επειδή ο βασιλικός στον κήπο μου είναι έτοιμος για συγκομιδή.




ΤΕΡΙΕ ΨΗΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Μια νόστιμη ψητή φυτική πίτα επικαλυμμένη με φρέσκα φύλλα βασιλικού και κατσικίσιο τυρί

ΜάγειραςΜίρα

6 Κινέζικα μελιτζάνες (280g / 9,87 oz ψητά)
3 κολοκυθάκια (330g / 11,64oz ψητά)
8 κόκκινες πιπεριές (1 φλιτζάνι ψητό & ξεφλουδισμένο)
1,5 φλιτζάνι βραστό σπανάκι
200g / 7 ουγκιές κατσικίσιο τυρί
6 μεγάλα μανιτάρια (110g / 3,88 ουγκιές)
30 φύλλα βασιλικός
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Προθερμάνετε το φούρνο στους 210C.
Κόψτε τις κόκκινες πιπεριές στη μέση, αφαιρέστε τον πυρήνα και τοποθετήστε τον στο φούρνο από πάνω πλευρά. Ψήνουμε για 45 λεπτά στην πάνω σχάρα. Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια ξεφλουδίστε το δέρμα από τις πιπεριές.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα μανιτάρια.
Προσθέστε το βούτυρο και το μανιτάρι σε φέτες σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν. Απενεργοποιήστε τη φωτιά και αφήστε την στην άκρη.
Ψεκάστε λίγο λάδι σε γκριλ. Χρησιμοποίησα έναν κατασκευαστή panini από το Cuisinart . Ευθυγραμμίστε τις φέτες κολοκυθιών και μελιτζάνας και σχάρα και στις δύο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε με όλες τις φέτες. Αφήνω στην άκρη.
Εάν το σπανάκι σας δεν είναι μαραμένο, προσθέστε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει. Στραγγίστε από το νερό και κόψτε σε 4-5 κομμάτια, ώστε να μην είναι πολύ μεγάλο.
Σε ένα καλούπι κέικ ή σε ένα ταψί, τοποθετήστε μερικές περιτυλίξεις σε όλες τις πλευρές. Θα βάλουμε τα λαχανικά πάνω από το περιτύλιγμα και θα το τυλίξουμε σφιχτά μετά.
Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε τα λαχανικά. Πρώτα θα βάλετε ένα στρώμα 1/3 από τις μελιτζάνες, 1/2 το βρασμένο σπανάκι, 1/2 τα κολοκυθάκια, 1/2 τις κόκκινες πιπεριές, 1/2 του κατσικίσιου τυριού, 1/2 του φρέσκα φύλλα βασιλικού, όλα τα μανιτάρια και μετά επαναλάβετε με το τελευταίο από όλα. Το τελευταίο 1/3 των μελιτζανών πρέπει να είναι το ανώτερο στρώμα.
Τυλίξτε σφιχτά το συρτάρι, αφήστε το στο καλούπι κέικ και ψύξτε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Όταν η τερίνα ψύχεται, κόψτε σε 6 κομμάτια!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Εάν δεν θέλετε να ψύξετε την τερίνη, είναι εντάξει, αλλά θεωρώ ότι η παγωμένη τερίνη έχει πολύ καλύτερη γεύση, διότι όλες οι γεύσεις λαχανικών έχουν ενσωματωθεί και διατηρεί πολύ καλύτερα!

https://www.mypcoskitchen.com/roasted-vegetable-terrine-pie/
Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 1:19 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε Σκανδιναβικό ύφος Κοινή χρήση ...Σκανδιναβικά χριστούγεννα

 


Σκανδιναβικά χριστούγεννα


Η απλότητα, τα φυσικά υλικά και το λευκό, τα βασικά δηλαδή χαρακτηριστικά της διακόσμησης σε Σκανδιναβικό στυλ, είναι αυτά ακριβώς που κάνουν το συγκεκριμένο ύφος ιδανικό για πολύ ξεχωριστό και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Πρόκειται για ένα στυλ προσαρμοσμένο απόλυτα στο περιβάλλον των χωρών από τις οποίες προέρχεται, αφού τόσο τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των σπιτιών, η πλούσια βλάστηση, οι καιρικές συνθήκες με την ...μαγεία που δημιουργεί το χιόνι αυτή την εποχή να κυριαρχεί αλλά και συνήθειες όπως το ότι επιτρέπεται από συγκεκριμένες περιοχές κάθε σπίτι να κόψει ένα φυσικό έλατο, καθορίζουν την αισθητική του χριστουγεννιάτικου στολισμού σε Σκανδιναβικό ύφος.


ο συγκεκριμένο στυλ διαχωρίζεται σε δύο επιμέρους ...εκδοχές, στο απόλυτα παραδοσιακό Σκανδιναβικό που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα φυσικά στοιχεία - υλικά με ελάχιστες ή και καθόλου κόκκινες πινελιές και το ελαφρά πιο μοντέρνο που χρησιμοποιεί λευκό-ασημί-χρυσαφί ή και μαύρο σε συνδυασμό με πολύχρωμες λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση το άσπρο, τα φυσικά έλατα όπως και φυσικά κλαδιά - πρασινάδα, το ξύλο, τα γυάλινα αντικείμενα, υφασμάτινα στολίδια - διακοσμητικά αλλά και γλυκίσματα όπως τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μπισκότα είναι τα κύρια υλικά στολισμού σε αυτό το ύφος, που βεβαίως εκτός από καλαίσθητο είναι και ιδιαίτερα οικονομικό αφού κατά βάση χρησιμοποιεί υλικά που απλόχερα και δωρεάν μας χαρίζει η φύση ή DIY χειροποίητες κατασκευές από επίσης φυσικά στοιχεία.






Ένα ύφος που θαυμάσια μπορεί να δημιουργηθεί με το έλατο, χριστουγεννιάτικα πράσινα στεφάνια και μερικές επιτραπέζιες συνθέσεις με κεριά-φυσικά υλικά και απλά αντικείμενα- και που πάντα, όπως και γενικά η Σκανδιναβική διακόσμηση, βασίζεται στην απλότητα, τα όχι πολλά και εξεζητημένα αντικείμενα και την έντονη κυριαρχία του λευκού σαν βασική απόχρωση του χώρου.









































































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto

Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 6:23 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Μετατροπή Σωλήνα Σκυροδέματος Σε Σπίτι-Καλύβα

Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 10:49 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Τερίνα αυγού και σολομού
Από την Irène Karsenty



Με την υποστήριξη της Leesten
Φτιαγμένη με πράσινα φασόλια, μπιζέλια, μαϊντανό με επίπεδη φύλλα, αυγά και σολομό, μεταξύ άλλων, αυτή η συνταγή terrine είναι ιδανική για καλοκαιρινά γεύματα! Σερβίρεται με σπιτική μαγιονέζα και σφήνες λεμονιού, το terrine είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί.


Πρακτικές πληροφορίες
Αριθμός ατόμων 8
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 55 λεπτά
Εύκολος βαθμός δυσκολίας

Συστατικά
300 γραμμάρια φιλέτο χωρίς σολομό
150 g πράσινα φασόλια
150 g αρακά με κέλυφος
13 αυγά
1 κρεμμύδι
1 μάτσο μαϊντανό με επίπεδη φύλλα
3 κουταλιές της σούπας. κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
άλας
πιπέρι

1. Ξεφλουδίστε τα φασόλια, κόψτε τα. Μαγειρέψτε τα με τα μπιζέλια για 10 λεπτά σε βραστό αλατισμένο νερό, στραγγίξτε. Κόψτε το σολομό σε κύβους.

2. Προθερμάνετε το φούρνο στο 6ο (180 °) και λαδώστε μια αντικολλητική φόρμα κέικ. Ξεφλουδίστε και κόψτε το κρεμμύδι, λιώστε το σε ένα τηγάνι με το υπόλοιπο λάδι.

3. Σε ένα μπολ, βάλτε το κρεμμύδι, τα λαχανικά, το σολομό, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 10 αυγά. Αλάτι, πιπέρι, ανακατέψτε απαλά.

4. Ρίξτε τα 2/3 του σκευάσματος στο καλούπι, σπάστε τα 3 εναπομείναντα αυγά στο ίδιο ύψος και καλύψτε με το υπόλοιπο του σκευάσματος. Ψήνουμε για 45 λεπτά.

5. Αδύνατο. Σερβίρετε κρύο με σφήνες λεμονιού.


Εκτός εποχής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά για να φτιάξετε αυτήν τη συνταγή.

https://gr.pinterest.com/pin/691091505293034012/
Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 8:51 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest


https://www.cucinama.com/primavera-di-sapori/127-lasagnezafferano

https://www.cucinama.com/primavera-di-sapori/127-lasagnezafferano
ΠροηγούμενοςΕπόμενο

ΛΑΖΑΝΙΑ ΣΑΦΡΑΝ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ



Συστατικά της συνταγής που προετοιμάστηκε για τον Διαγωνισμό Μαγειρικής με τον Zaffy

2 συσκευασίες βιολογικού σαφράν Zaffy

500 g αλεύρι 00 (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μείγμα αλεύρι χωρίς γλουτένη ή 250 αλεύρι 00 και 250 σιμιγδάλι, όπως συνηθίζετε)

4 αυγά για φρέσκα ζυμαρικά

1 αυγό

1 μάτσο σπαράγγια1/2 ποτήρι λευκό κρασί (για μένα Arneis)1 κρεμμύδιζωμό λαχανικών για γεύση

400 γρ. Λουκάνικο σουτιέν

500 ml γάλα

50 γραμμάρια βουτύρου

50 g αλεύρι

μοσχοκάρυδο

άλας

πιπέρι



Μέθοδος

Ας ετοιμάσουμε τα φρέσκα ζυμαρικά, έχω ετοιμάσει τρεις ζύμες για να δημιουργήσω μια φανταστική ζυμαρικά, αλλά μπορείτε να ετοιμάσετε μια ζύμη σαφράν.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σαφράν αναμειγνύοντας 300 γραμμάρια αλεύρι με 3 αυγά για ζυμαρικά και το σαφράν (διαλύουμε το σακουλάκι σαφράν σε λίγο ζεστό νερό).

Τα ζυμαρικά αυγών παρασκευάζονται αναμειγνύοντας 100 g αλεύρου με 1 αυγό για ζυμαρικά για να πάρουμε ένα λαμπερό κίτρινο και 100 g αλεύρι και 1 αυγό για να το αποκτήσουμε ανοιχτό κίτρινο.

Για όλες τις ζύμες προστίθεται νερό στη γεύση για να ληφθεί μια συμπαγής αλλά μαλακή ζύμη. Η ζύμη τυλίγεται σε μεμβράνη ή καλύπτεται και αφήνεται να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα. Ξεδιπλώστε τη ζύμη περνώντας τη μέσα από τη μηχανή ζυμαρικών στο προτελευταίο πάχος. Εάν θέλετε να πάρετε μια διακόσμηση λουλουδιών, μπορείτε να δημιουργήσετε λουλούδια με κόπτες μπισκότων με κίτρινο και ανοιχτό κίτρινο ζαχαροπλαστικής. τα λουλούδια τοποθετούνται στη ζαχαροπλαστική σαφράν και περνούν το πλάστη για να τα διορθώσουν. Στη συνέχεια, κόψτε τα ορθογώνια με έναν τροχό για να πάρετε την κορυφή του λαζάνια σας. Με τα άλλα ζαχαροπλαστικής ζαχαροπλαστικής δημιουργήστε τα ορθογώνια της ζύμης για τα διάφορα στρώματα.

Ας ετοιμάσουμε το σαφράν μπεσαμέλ

Ρίχνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι στη βροχή, ανακατεύουμε καλά ώστε να μην σχηματίζουν κομμάτια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το γάλα με το σαφράν. Προσθέτουμε το γάλα στην ρουξ που ετοίμασε προηγουμένως και αφήστε τη σάλτσα σαφράν να πυκνώσει για περίπου 5 λεπτά.



Ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, τα κόβουμε σε κομμάτια και διατηρούμε μερικά ολόκληρα σημεία. Κόβουμε ένα κρεμμύδι και καφέ σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο. προσθέστε τα σπαράγγια, ανακατέψτε με λευκό κρασί, αλάτι και προσθέστε λίγο ζωμό λαχανικών για να μαγειρέψουν.

Αφαιρούμε το λουκάνικο από το περίβλημα και το ξεφλουδίζουμε. Βάζουμε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να μαγειρέψει χωρίς να προσθέσουμε λίπος σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά (αν θέλετε μπορείτε επίσης να το αναμίξετε με λευκό κρασί. Άφησα το λουκάνικο σουτιέν φυσικό, όπου θα μπορούσα να επιλέξω συστατικά από την επικράτειά μου) , Πιεμόντε).

Τώρα μαγειρέψτε τα ορθογώνια σφολιάτας σε αλατισμένο νερό και τα βάζετε σε ένα πανί. Συγκεντρώνουμε τη λαζάνια μας. Εάν ετοιμάσουμε μερίδες όπως το δικό μου, ξεκινάμε με ένα στρώμα ζυμαρικών, απλώνουμε το μπεσαμέλ και τα σπαράγγια και το λουκάνικο στην κορυφή και συνεχίζουμε να δημιουργούμε 3/4 στρώματα με τον ίδιο τρόπο μέχρι την κορυφή που στην περίπτωσή μου θα είναι τα ανθισμένα ζυμαρικά (όλα τα συστατικά πρέπει να είναι ζεστά αν προετοιμάσετε μια ανοιχτή λαζάνια που δεν μπαίνει στο φούρνο). Αν θέλετε μπορείτε να ετοιμάσετε το ίδιο, αλλά σε ένα τηγάνι και να το βάλετε στο φούρνο για καφέ για 10 λεπτά, τελειώνοντας το παρασκεύασμα με μπεσαμέλ και τριμμένη παρμεζάνα (ακόμη και μερικά κομμάτια λουκάνικου αν θέλετε). Σερβίρετε ζεστό.

Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 8:32 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Το φτιάχνω σε 5 λεπτά, φρέσκο ​​και κρεμώδες, αυτό το κέικ είναι απόλυτη...

Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 10:35 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Gelatina tablero de ajedrez de yogurt y uva con jerez.- RecetasdeLuzMa

Αναρτήθηκε από Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!! στις 10:30 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

..

..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ▼  2024 (1)
    • ▼  Μαΐου (1)
      • ▼  Μαΐ 03 (1)
        • Βαφή αυγών με κλωστές φλος
  • ►  2023 (9)
    • ►  Νοεμβρίου (1)
      • ►  Νοε 20 (1)
    • ►  Οκτωβρίου (2)
      • ►  Οκτ 07 (1)
      • ►  Οκτ 06 (1)
    • ►  Ιουλίου (2)
      • ►  Ιουλ 04 (2)
    • ►  Ιουνίου (3)
      • ►  Ιουν 12 (2)
      • ►  Ιουν 04 (1)
    • ►  Μαΐου (1)
      • ►  Μαΐ 04 (1)
  • ►  2022 (4)
    • ►  Δεκεμβρίου (1)
      • ►  Δεκ 13 (1)
    • ►  Νοεμβρίου (1)
      • ►  Νοε 15 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (2)
      • ►  Ιαν 25 (2)
  • ►  2021 (64)
    • ►  Ιουλίου (2)
      • ►  Ιουλ 30 (1)
      • ►  Ιουλ 09 (1)
    • ►  Ιουνίου (12)
      • ►  Ιουν 27 (1)
      • ►  Ιουν 23 (1)
      • ►  Ιουν 22 (1)
      • ►  Ιουν 11 (2)
      • ►  Ιουν 07 (3)
      • ►  Ιουν 06 (2)
      • ►  Ιουν 01 (2)
    • ►  Μαΐου (27)
      • ►  Μαΐ 28 (6)
      • ►  Μαΐ 27 (1)
      • ►  Μαΐ 26 (5)
      • ►  Μαΐ 24 (1)
      • ►  Μαΐ 19 (1)
      • ►  Μαΐ 18 (1)
      • ►  Μαΐ 17 (1)
      • ►  Μαΐ 11 (2)
      • ►  Μαΐ 10 (3)
      • ►  Μαΐ 09 (3)
      • ►  Μαΐ 01 (3)
    • ►  Απριλίου (6)
      • ►  Απρ 30 (4)
      • ►  Απρ 24 (1)
      • ►  Απρ 23 (1)
    • ►  Μαρτίου (16)
      • ►  Μαρ 30 (1)
      • ►  Μαρ 21 (2)
      • ►  Μαρ 19 (1)
      • ►  Μαρ 18 (3)
      • ►  Μαρ 16 (2)
      • ►  Μαρ 15 (1)
      • ►  Μαρ 13 (1)
      • ►  Μαρ 10 (1)
      • ►  Μαρ 07 (2)
      • ►  Μαρ 05 (1)
      • ►  Μαρ 04 (1)
    • ►  Φεβρουαρίου (1)
      • ►  Φεβ 11 (1)
  • ►  2020 (201)
    • ►  Δεκεμβρίου (11)
      • ►  Δεκ 14 (1)
      • ►  Δεκ 11 (1)
      • ►  Δεκ 09 (4)
      • ►  Δεκ 08 (1)
      • ►  Δεκ 07 (1)
      • ►  Δεκ 04 (2)
      • ►  Δεκ 03 (1)
    • ►  Νοεμβρίου (5)
      • ►  Νοε 23 (1)
      • ►  Νοε 21 (3)
      • ►  Νοε 09 (1)
    • ►  Οκτωβρίου (10)
      • ►  Οκτ 21 (1)
      • ►  Οκτ 18 (3)
      • ►  Οκτ 16 (1)
      • ►  Οκτ 14 (1)
      • ►  Οκτ 11 (3)
      • ►  Οκτ 01 (1)
    • ►  Σεπτεμβρίου (5)
      • ►  Σεπ 28 (1)
      • ►  Σεπ 25 (2)
      • ►  Σεπ 02 (2)
    • ►  Αυγούστου (8)
      • ►  Αυγ 29 (1)
      • ►  Αυγ 21 (1)
      • ►  Αυγ 10 (2)
      • ►  Αυγ 09 (2)
      • ►  Αυγ 08 (1)
      • ►  Αυγ 06 (1)
    • ►  Ιουλίου (1)
      • ►  Ιουλ 03 (1)
    • ►  Ιουνίου (4)
      • ►  Ιουν 29 (1)
      • ►  Ιουν 23 (1)
      • ►  Ιουν 17 (1)
      • ►  Ιουν 05 (1)
    • ►  Μαΐου (7)
      • ►  Μαΐ 28 (1)
      • ►  Μαΐ 27 (1)
      • ►  Μαΐ 10 (2)
      • ►  Μαΐ 05 (1)
      • ►  Μαΐ 02 (2)
    • ►  Απριλίου (18)
      • ►  Απρ 25 (1)
      • ►  Απρ 21 (1)
      • ►  Απρ 16 (2)
      • ►  Απρ 08 (1)
      • ►  Απρ 06 (1)
      • ►  Απρ 04 (6)
      • ►  Απρ 03 (6)
    • ►  Μαρτίου (30)
      • ►  Μαρ 31 (3)
      • ►  Μαρ 30 (2)
      • ►  Μαρ 29 (5)
      • ►  Μαρ 28 (1)
      • ►  Μαρ 27 (2)
      • ►  Μαρ 25 (2)
      • ►  Μαρ 21 (3)
      • ►  Μαρ 20 (2)
      • ►  Μαρ 19 (1)
      • ►  Μαρ 12 (2)
      • ►  Μαρ 07 (1)
      • ►  Μαρ 04 (1)
      • ►  Μαρ 03 (1)
      • ►  Μαρ 02 (3)
      • ►  Μαρ 01 (1)
    • ►  Φεβρουαρίου (59)
      • ►  Φεβ 28 (9)
      • ►  Φεβ 27 (7)
      • ►  Φεβ 26 (4)
      • ►  Φεβ 24 (6)
      • ►  Φεβ 23 (1)
      • ►  Φεβ 21 (1)
      • ►  Φεβ 20 (2)
      • ►  Φεβ 19 (1)
      • ►  Φεβ 17 (1)
      • ►  Φεβ 16 (7)
      • ►  Φεβ 15 (1)
      • ►  Φεβ 14 (1)
      • ►  Φεβ 12 (1)
      • ►  Φεβ 11 (1)
      • ►  Φεβ 10 (1)
      • ►  Φεβ 07 (1)
      • ►  Φεβ 06 (2)
      • ►  Φεβ 05 (1)
      • ►  Φεβ 03 (6)
      • ►  Φεβ 02 (2)
      • ►  Φεβ 01 (3)
    • ►  Ιανουαρίου (43)
      • ►  Ιαν 30 (1)
      • ►  Ιαν 29 (5)
      • ►  Ιαν 28 (2)
      • ►  Ιαν 24 (4)
      • ►  Ιαν 23 (5)
      • ►  Ιαν 22 (2)
      • ►  Ιαν 19 (2)
      • ►  Ιαν 18 (4)
      • ►  Ιαν 15 (2)
      • ►  Ιαν 09 (3)
      • ►  Ιαν 08 (2)
      • ►  Ιαν 07 (1)
      • ►  Ιαν 06 (1)
      • ►  Ιαν 04 (4)
      • ►  Ιαν 03 (1)
      • ►  Ιαν 02 (4)
  • ►  2019 (141)
    • ►  Δεκεμβρίου (56)
      • ►  Δεκ 31 (2)
      • ►  Δεκ 29 (3)
      • ►  Δεκ 26 (2)
      • ►  Δεκ 24 (4)
      • ►  Δεκ 23 (4)
      • ►  Δεκ 22 (1)
      • ►  Δεκ 19 (1)
      • ►  Δεκ 18 (1)
      • ►  Δεκ 15 (1)
      • ►  Δεκ 14 (1)
      • ►  Δεκ 13 (11)
      • ►  Δεκ 12 (4)
      • ►  Δεκ 11 (10)
      • ►  Δεκ 10 (4)
      • ►  Δεκ 08 (3)
      • ►  Δεκ 07 (2)
      • ►  Δεκ 03 (1)
      • ►  Δεκ 02 (1)
    • ►  Νοεμβρίου (45)
      • ►  Νοε 17 (1)
      • ►  Νοε 14 (5)
      • ►  Νοε 13 (4)
      • ►  Νοε 10 (17)
      • ►  Νοε 08 (2)
      • ►  Νοε 07 (1)
      • ►  Νοε 06 (1)
      • ►  Νοε 05 (14)
    • ►  Οκτωβρίου (10)
      • ►  Οκτ 28 (6)
      • ►  Οκτ 27 (2)
      • ►  Οκτ 15 (1)
      • ►  Οκτ 10 (1)
    • ►  Σεπτεμβρίου (2)
      • ►  Σεπ 20 (1)
      • ►  Σεπ 04 (1)
    • ►  Αυγούστου (28)
      • ►  Αυγ 27 (3)
      • ►  Αυγ 26 (1)
      • ►  Αυγ 22 (2)
      • ►  Αυγ 19 (1)
      • ►  Αυγ 17 (3)
      • ►  Αυγ 15 (12)
      • ►  Αυγ 12 (1)
      • ►  Αυγ 10 (2)
      • ►  Αυγ 09 (1)
      • ►  Αυγ 07 (2)
  • ►  2018 (131)
    • ►  Δεκεμβρίου (2)
      • ►  Δεκ 01 (2)
    • ►  Νοεμβρίου (8)
      • ►  Νοε 30 (1)
      • ►  Νοε 28 (1)
      • ►  Νοε 27 (4)
      • ►  Νοε 26 (1)
      • ►  Νοε 25 (1)
    • ►  Οκτωβρίου (17)
      • ►  Οκτ 29 (2)
      • ►  Οκτ 28 (1)
      • ►  Οκτ 27 (3)
      • ►  Οκτ 10 (1)
      • ►  Οκτ 08 (1)
      • ►  Οκτ 05 (3)
      • ►  Οκτ 04 (6)
    • ►  Σεπτεμβρίου (1)
      • ►  Σεπ 16 (1)
    • ►  Αυγούστου (23)
      • ►  Αυγ 28 (1)
      • ►  Αυγ 21 (2)
      • ►  Αυγ 19 (7)
      • ►  Αυγ 17 (1)
      • ►  Αυγ 13 (4)
      • ►  Αυγ 12 (1)
      • ►  Αυγ 09 (1)
      • ►  Αυγ 07 (3)
      • ►  Αυγ 02 (1)
      • ►  Αυγ 01 (2)
    • ►  Ιουλίου (6)
      • ►  Ιουλ 28 (1)
      • ►  Ιουλ 27 (3)
      • ►  Ιουλ 17 (1)
      • ►  Ιουλ 16 (1)
    • ►  Ιουνίου (16)
      • ►  Ιουν 12 (1)
      • ►  Ιουν 11 (1)
      • ►  Ιουν 09 (12)
      • ►  Ιουν 08 (2)
    • ►  Μαΐου (6)
      • ►  Μαΐ 15 (1)
      • ►  Μαΐ 02 (5)
    • ►  Απριλίου (23)
      • ►  Απρ 30 (1)
      • ►  Απρ 25 (2)
      • ►  Απρ 23 (9)
      • ►  Απρ 07 (6)
      • ►  Απρ 02 (5)
    • ►  Μαρτίου (27)
      • ►  Μαρ 29 (2)
      • ►  Μαρ 27 (6)
      • ►  Μαρ 19 (19)
    • ►  Φεβρουαρίου (1)
      • ►  Φεβ 02 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
      • ►  Ιαν 07 (1)
  • ►  2017 (153)
    • ►  Δεκεμβρίου (11)
      • ►  Δεκ 28 (1)
      • ►  Δεκ 24 (1)
      • ►  Δεκ 23 (2)
      • ►  Δεκ 19 (1)
      • ►  Δεκ 17 (4)
      • ►  Δεκ 15 (1)
      • ►  Δεκ 05 (1)
    • ►  Νοεμβρίου (16)
      • ►  Νοε 24 (2)
      • ►  Νοε 23 (7)
      • ►  Νοε 09 (4)
      • ►  Νοε 04 (1)
      • ►  Νοε 03 (2)
    • ►  Οκτωβρίου (12)
      • ►  Οκτ 12 (2)
      • ►  Οκτ 11 (2)
      • ►  Οκτ 07 (1)
      • ►  Οκτ 05 (7)
    • ►  Σεπτεμβρίου (8)
      • ►  Σεπ 19 (4)
      • ►  Σεπ 18 (2)
      • ►  Σεπ 17 (1)
      • ►  Σεπ 15 (1)
    • ►  Αυγούστου (10)
      • ►  Αυγ 18 (8)
      • ►  Αυγ 17 (1)
      • ►  Αυγ 07 (1)
    • ►  Ιουλίου (6)
      • ►  Ιουλ 08 (1)
      • ►  Ιουλ 07 (3)
      • ►  Ιουλ 06 (2)
    • ►  Ιουνίου (12)
      • ►  Ιουν 29 (2)
      • ►  Ιουν 23 (3)
      • ►  Ιουν 22 (2)
      • ►  Ιουν 18 (4)
      • ►  Ιουν 09 (1)
    • ►  Μαΐου (27)
      • ►  Μαΐ 28 (1)
      • ►  Μαΐ 18 (1)
      • ►  Μαΐ 12 (3)
      • ►  Μαΐ 11 (4)
      • ►  Μαΐ 09 (1)
      • ►  Μαΐ 08 (13)
      • ►  Μαΐ 02 (4)
    • ►  Απριλίου (12)
      • ►  Απρ 30 (1)
      • ►  Απρ 29 (5)
      • ►  Απρ 20 (4)
      • ►  Απρ 09 (1)
      • ►  Απρ 05 (1)
    • ►  Μαρτίου (14)
      • ►  Μαρ 30 (1)
      • ►  Μαρ 17 (9)
      • ►  Μαρ 01 (4)
    • ►  Φεβρουαρίου (8)
      • ►  Φεβ 27 (2)
      • ►  Φεβ 26 (3)
      • ►  Φεβ 12 (2)
      • ►  Φεβ 05 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (17)
      • ►  Ιαν 24 (2)
      • ►  Ιαν 23 (1)
      • ►  Ιαν 22 (2)
      • ►  Ιαν 20 (1)
      • ►  Ιαν 13 (4)
      • ►  Ιαν 06 (2)
      • ►  Ιαν 01 (5)
  • ►  2016 (151)
    • ►  Δεκεμβρίου (9)
      • ►  Δεκ 20 (1)
      • ►  Δεκ 11 (4)
      • ►  Δεκ 09 (3)
      • ►  Δεκ 03 (1)
    • ►  Οκτωβρίου (18)
      • ►  Οκτ 09 (9)
      • ►  Οκτ 08 (2)
      • ►  Οκτ 06 (1)
      • ►  Οκτ 02 (6)
    • ►  Σεπτεμβρίου (32)
      • ►  Σεπ 24 (1)
      • ►  Σεπ 22 (1)
      • ►  Σεπ 21 (1)
      • ►  Σεπ 09 (2)
      • ►  Σεπ 08 (14)
      • ►  Σεπ 06 (4)
      • ►  Σεπ 05 (1)
      • ►  Σεπ 04 (4)
      • ►  Σεπ 03 (4)
    • ►  Αυγούστου (28)
      • ►  Αυγ 31 (1)
      • ►  Αυγ 28 (4)
      • ►  Αυγ 24 (1)
      • ►  Αυγ 23 (2)
      • ►  Αυγ 22 (5)
      • ►  Αυγ 21 (2)
      • ►  Αυγ 15 (2)
      • ►  Αυγ 14 (5)
      • ►  Αυγ 12 (5)
      • ►  Αυγ 10 (1)
    • ►  Ιουλίου (16)
      • ►  Ιουλ 24 (16)
    • ►  Ιουνίου (9)
      • ►  Ιουν 07 (1)
      • ►  Ιουν 06 (1)
      • ►  Ιουν 03 (4)
      • ►  Ιουν 02 (2)
      • ►  Ιουν 01 (1)
    • ►  Μαΐου (2)
      • ►  Μαΐ 31 (1)
      • ►  Μαΐ 19 (1)
    • ►  Απριλίου (1)
      • ►  Απρ 11 (1)
    • ►  Μαρτίου (17)
      • ►  Μαρ 26 (11)
      • ►  Μαρ 25 (4)
      • ►  Μαρ 21 (1)
      • ►  Μαρ 20 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (19)
      • ►  Ιαν 31 (1)
      • ►  Ιαν 25 (2)
      • ►  Ιαν 12 (2)
      • ►  Ιαν 04 (13)
      • ►  Ιαν 03 (1)
  • ►  2015 (159)
    • ►  Δεκεμβρίου (13)
      • ►  Δεκ 30 (3)
      • ►  Δεκ 27 (4)
      • ►  Δεκ 22 (5)
      • ►  Δεκ 12 (1)
    • ►  Νοεμβρίου (29)
      • ►  Νοε 22 (2)
      • ►  Νοε 21 (4)
      • ►  Νοε 20 (3)
      • ►  Νοε 19 (3)
      • ►  Νοε 14 (1)
      • ►  Νοε 11 (1)
      • ►  Νοε 10 (5)
      • ►  Νοε 09 (6)
      • ►  Νοε 05 (4)
    • ►  Οκτωβρίου (87)
      • ►  Οκτ 31 (1)
      • ►  Οκτ 29 (6)
      • ►  Οκτ 28 (3)
      • ►  Οκτ 27 (5)
      • ►  Οκτ 26 (11)
      • ►  Οκτ 25 (1)
      • ►  Οκτ 24 (2)
      • ►  Οκτ 23 (2)
      • ►  Οκτ 22 (19)
      • ►  Οκτ 21 (26)
      • ►  Οκτ 20 (5)
      • ►  Οκτ 19 (3)
      • ►  Οκτ 16 (1)
      • ►  Οκτ 13 (2)
    • ►  Σεπτεμβρίου (30)
      • ►  Σεπ 29 (4)
      • ►  Σεπ 28 (2)
      • ►  Σεπ 23 (1)
      • ►  Σεπ 22 (3)
      • ►  Σεπ 21 (6)
      • ►  Σεπ 20 (9)
      • ►  Σεπ 15 (2)
      • ►  Σεπ 14 (1)
      • ►  Σεπ 09 (2)
  • ►  2013 (2)
    • ►  Οκτωβρίου (1)
      • ►  Οκτ 09 (1)
    • ►  Μαρτίου (1)
      • ►  Μαρ 07 (1)

..

..

..

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μαγειρική , η Ιαματική και άλλα .. ! . Υγιεινά , Ιαματικά , ενδιαφέροντα !!!
Προβολή πλήρους προφίλ

Mαγειρική , η Ιαματική !

Mαγειρική ,  η Ιαματική   !

..

..
Θέμα Υδατογράφημα. Από το Blogger.