Υλικά
1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα
3 Φλιτζάνια 1/2 αλεύρι
3/4 του φλιτζανιού λάδι
1/2 φλιτζάνι ξανθή σταφίδα
1 Φλιτζάνι 1/2 ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού Κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο σκόνη
1 ποτήρι 1/2 χυμό πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα σε μια λεκάνη βάζετε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη και τα δουλεύετε μ ένα χτυπητήρι .Ρίχνετε μέσα και το χυμό του πορτοκαλιού , την καρυδόψιχα το αλευρι με το μπεικιν παουντερ ,την κανέλα και το γαρίφαλο , τα ανακατεύετε και ρίχνετε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα . Ψήνετε το κέικ σε σιγανό φούρνο περίπου 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου