Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017


Ρουστίκ
21 Апр 2015
1384
0



Rustic μετάφραση του όρου από τα αγγλικά - είναι αγροτικό, ρουστίκ, простоватый. Στη βάση αυτού του στυλ βρίσκεται πρόχειρη μια παραλλαγή της χώρας-στυλ. Рустикальный στυλ-είναι αγένεια обтесанный πέτρα, πάχους πινάκων, καμβάς, φαγεντιανή και τουλάχιστον ντεκόρ.




Αυτή τη στιγμή рустикальный στυλ βρίσκει τη νέα αναγέννηση σε ακριβά βίλες της Φλόριντα και της Μεσογείου. Σε αυτό το στυλ εκτελούνται ακριβή κατασκευή βίλες και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι σήμερα γενικά η κατασκευή του οικολογικού στυλ.



Παλιά ρουστίκ αισθητική και φιλικότητα προς το περιβάλλον από πολλούς θεωρείται πιο θετική από ό, τι γραμμή περιβαλλοντικής μινιμαλισμού. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση εκτείνονται σε ό, τι του λείπει σε οικείο περιβάλλον - έτσι рустикальный στυλ σε Еропе χρησιμοποιείται κυρίως σε загодных βίλες. Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν προστασία της ιδιωτικής ζωής σε κάτι λαμπερό, φανταχτερό, προσφιλής του μέθοδος περιλαμβάνει μοντέρνα περιοδικά.



Рустикальный το στυλ αυτό είναι το στυλ του είναι πολύ άγριο, πολύ ήρεμη, πολύ αυτοπεποίθηση . Ως εκ τούτου, μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ηρεμίας, ήταν η αιτία είναι η δημοτικότητα.



Το σπίτι και το εσωτερικό του μοιάζουν σαν τους περίπου εκατό χρόνια και θα είναι το ίδιο όπως τουλάχιστον εκατό χρόνια. Την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία πλέον τους πολίτες. Έτσι είναι το στυλ περισσότερο στυλ εξοχικό σπίτι, όπου μπορούν να χαλαρώσουν όλη την οικογένεια - και αυτό το σπίτι γίνεται φωλιά της οικογένειας.

Το στυλ Ρουστίκ πολύ "αγαπούν" τα χρώματα! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φροντίστε να χρησιμοποιείτε φρέσκα ντάλιες, κενταύριο, χαμομήλι, τα γλυκά μπιζέλια, астильбу, κουδούνια κ. λπ. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανά χρώματα – μπορείτε να επιλέξετε τεχνητά. Αλλά υπάρχουν 3 κανόνες:

1. Σε όλους τους επισκέπτες του σπιτιού Σας θα πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι όλα τα χρώματα μόνο-μόνο αναστατώθηκαν και παρουσιάζονται από τον κήπο, και ακόμα κρατούν στα πέταλα τους σταγονίδια πρωινή δροσιά!

2. Τα χρώματα θα πρέπει να είναι πολύ — δίνουν μια ιδιαίτερη γοητεία στο σπίτι Σας, για να μην αναφέρουμε το θείο άρωμα!


Αποχρώσεις των χρωμάτων πρέπει να είναι φυσικά, παστέλ και φρέσκα. Για να τονίσει αλλάξετε το στυλ να δέσετε μπουκέτα λινό ή σπάγκο.

Τραπέζια και έπιπλα μπορεί να διακόσμηση δεν είναι μόνο χρώματα – καλά θα δούμε φρέσκα μούρα, ξύλινα коробы, υφαντά τετραγωνικά καλάθια ή ακόμη και κορμούς δέντρων. Αντί белоснежной οθόνης τραπεζομάντιλα, καλύτερα να τεθούν στο τραπέζι με τραπεζομάντιλο από ίνες λιναριού. Γενικά, να θυμάστε ότι για τη διακόσμηση στο σπίτι σας σε χωριάτικο στυλ πρέπει να χρησιμοποιήσετε φυσικά υφάσματα – βαμβακερό εμπριμέ, λινάτσα, λινό καφέ, γκρι, μαλακό, λίγο θαμπό πράσινο.

Φυσικά, μη επεξεργασμένα υλικά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι Σας: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν ό, τι μας έδωσε η μητέρα φύση: οι τομές και καμπίνες δέντρα, τα κλαδιά και τα βρύα (ή τα τεχνητά ισοδύναμα), λινάτσα, βαμβάκι και το βαμβάκι, πολύ χρήσιμη θα σπάγκους και χαρτί kraft. Αποφύγετε λαμπερά, φωτεινά υλικά και υφάσματα — αντ ' αυτού, θα πρέπει να φέρουν ελαφρύ αποτύπωμα του χρόνου: να потертыми ή состаренными. Παλιά οι τράπεζες, βιβλία από την εποχή Των γιαγιάδων και των παππούδων ή κατευθείαν με βιτρίνες, καταστήματα με αντίκες — απαραίτητα πράγματα στο σπίτι σε χωριάτικο στυλ!

Σε σταθερό χρόνο αυξάνεται η ζήτηση για το δυναμισμό, όραμα στο μέλλον, την κομψότητα και την πολυπλοκότητα.

Σε σύνθετα (νυν) τέτοια κρίση αυξάνεται η ζήτηση για την απλότητα, τα γηρατειά, την αντοχή και ιστορικότητα.

Τη διαχείριση κρίσεων περίοδο δεν υπάρχει τέλος και η άκρη, που ξαφνικά έπεσε πάνω μας, πρέπει να συμφωνήσω με το γεγονός ότι η δημοτικότητα рустикального στυλ θα αυξηθεί.



Σε ρουστίκ στυλ δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε κάποιον μια τέτοια επιθυμία δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν λιτότητα της διακόσμησης, η σοβαρότητα της γενικής εμφάνισής τους.



Είναι σαφές ότι αυτά τα πράγματα είναι ακριβά, αλλά έχουν θέα σαν να γίνονται αγροτικές master сотнюлет πίσω. Όσο πιο μοναδική είναι ο σχεδιασμός των επίπλων σε αυτό το στυλ, τόσο περισσότερο αυτό το σπίτι θα μοιάζει το σπίτι με την ιστορία.Είναι σαφές ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο ακριβά από τα σύγχρονα πράγματα, που εκτελούνται από наработанным τεχνολογίες.



Τζάκι σε μορφή εστία, είναι πολύ παλιό ξεχασμένο τεχνολογία. Το κάνει σε ένα σύγχρονο, ακόμη και ένα εξοχικό σπίτι, δεν είναι ένα απλό έργο. Πρέπει να οργανώσει σωστά τον εξαερισμό, λαμβάνει υπόψη πυρά, το πιο σημαντικό σημειωθεί θερμότητα.

Χωριάτικο στυλ ακριβά σπίτια, αύξηση της τιμής του ακινήτου, που μοιάζει με το παλιό χωριάτικο σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σύγχρονο και άνετο.

Φυσικά αυτό το στυλ δεν μπορεί να κάνει χωρίς σύγχρονων μορφών. Φυσικά συχνά ο συνδυασμός του παλιού και του σύγχρονου βγαίνει στην κουζίνα.



Συνδυάζουν τα αρχαία και μοντέρνα χρειάζεται διακριτικά, αλλά είναι σαφές ότι σε кхне δεν μπορεί να κάνει χωρίς σύγχρονης κουζίνας και αυτή η τεχνική μπορεί να συνδυαστεί με το βάρος αξεσουάρ από φανταστικά πιάτα σε πολλά ступок, κουτιά, καλάθια.



Κατά την επίλυση του ζητήματος σαλόνι πρέπει να είναι προσεκτικοί, τηλεόραση plasma και κλιματισμός δεν θα πρέπει να ασυμφωνία.

Τις βασικές απαιτήσεις рустикального στυλ στη σημερινή της μορφή είναι:

Εφαρμογή μόνο φυσικά υλικά, σε πιο τραχιά μηχανή, μια παλιά χειροκίνητη επεξεργασία.



Εφαρμογή στην κατασκευή των ανώτατων δοκών, τοιχοποιία, ξύλινο πάτωμα, εστία, αντί τζάκι, βαριές πόρτες.



Καμία ντεκόρ και λίγα κοσμήματα.

Συνδυασμό με τις σύγχρονες και φουτουριστικό αξεσουάρ, καθώς και ακριβά και εκλεκτά аксессурми ( σε μικρή ποσότητα).

Σε πολλές ήδη διαμορφώνονται οι επιθυμίες, που εξυπηρετεί το αγροτικό-επιθυμία για να δημιουργήσετε ή να μιμηθεί την οικογενειακή ιστορία,μπείτε πίσω στο αγροτικό ιστορία και να νιώσουν σταθερότητα исвыработать η ικανότητά του να αντισταθεί άπληστος перменам.

Έτσι, είναι πιθανό рустикальный στυλ μπει στη μόδα και στην Ελλάδα. Αν και λίγοι μπορούν να εκτιμήσουν την ομορφιά των απλών και παλιά πράγματα και να μάθουν αυτό δεν θα είναι εύκολο.


Μοιραστείτε:http://samstroy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου