Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Συνταγή με κεφτεδάκια κολοκυθάκια



Γεια σε όλους! Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τη συνταγή κεφτεδάκια κολοκυθιών μου!
 Αυτά είναι μια εναλλακτική λύση για τα κανονικά κεφτεδάκια, αντικαθιστώντας
 το κρέας με κολοκυθάκια για να δημιουργήσετε κεφτεδάκια κολοκυθιών.
 Παρόλο που δεν υπάρχει κρέας σε αυτά τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια, είναι 
ακόμα τόσο νόστιμα και νόστιμα. Παρακολουθήστε το πλήρες βίντεο για να
 ακολουθήσετε καθώς μαγειρεύω αυτήν τη συνταγή βήμα προς βήμα ή συνεχίζω
 να μετακινείστε για τη γραπτή συνταγή.

Συστατικά:
Κάνει 20 μικρά κεφτεδάκια κολοκυθάκια.
4 μέτρια κολοκύθια, τα άκρα αφαιρούνται και τεμαχίζονται
1/2 κρεμμύδι, σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο, κιμά
3/4 φλιτζάνι τυρί πεκορίνο, τριμμένο
2 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού
2 αυγα
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τεμαχισμένη
χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας. ελαιόλαδο
φυστικέλαιο για τηγάνισμα
αλάτι, για γεύση
μαύρο πιπέρι, για γεύση

Μετά τον τεμαχισμό των κολοκυθιών, τυλίξτε με ένα πανί ή ένα τυρί και πιέστε την περίσσεια νερού. Τοποθετήστε σε ένα μπολ, σπρώξτε το πανί και στη συνέχεια τοποθετήστε τα κολοκύθια πίσω στο πανί και επαναλάβετε μία ή δύο ακόμη φορές μέχρι να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού.
Σε ένα μικρό τηγάνι, προσθέστε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι για περίπου δύο λεπτά σε μια μέτρια / χαμηλή φλόγα. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε το να κρυώσει σε ένα πιάτο.

Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ ανάμιξης, προσθέστε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι, τα αυγά, το τυρί πεκορίνο, 3/4 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού, μαϊντανό, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τα ανακατέψετε. Επιλέξτε το μέγεθος που θέλετε να φτιάξετε τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια σας και ξεκινήστε να τα κυλάτε όλα. Τοποθετήστε σε μια ξύλινη σανίδα.


Βυθίστε τον αντίχειρά σας σε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια πιέστε στο κέντρο κάθε κεφτεδάκι κολοκυθιών. Γεμίστε το κέντρο με λίγο τυρί μοτσαρέλα και στη συνέχεια ρίξτε ξανά τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια κλειστά.

Καλύψτε ένα πιάτο με ψίχουλα ψωμιού. Τυλίξτε τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια πάνω από τις φρυγανιές μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως.
Γεμίστε μια βαθιά κατσαρόλα με αρκετό φυστικέλαιο για να καλύψετε τα κεφτεδάκια κολοκυθιών. Βεβαιωθείτε ότι το λάδι είναι πολύ ζεστό πριν τηγανίσετε τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια. Τοποθετήστε τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια χρησιμοποιώντας ένα στο λάδι και τηγανίστε για περίπου 5 λεπτά, φροντίζοντας να συνεχίζετε συνεχώς τα κεφτεδάκια έτσι ώστε να μαγειρεύουν ομοιόμορφα.
Αφαιρέστε από το τηγάνι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο που καλύπτεται από μια χαρτοπετσέτα για να μουλιάσετε την περίσσεια λαδιού. Σερβίρετε με μια πλευρά της σάλτσας μαρινάρα και απολαύστε! Χαιρετισμός και cin cin!

Συνταγή με κεφτεδάκια κολοκυθάκια
Pasquale Sciarappa

Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τη συνταγή κεφτεδάκια κολοκυθιών μου! Αυτά είναι μια εναλλακτική λύση για τα κανονικά κεφτεδάκια, αντικαθιστώντας το κρέας με κολοκυθάκια για να δημιουργήσετε κεφτεδάκια κολοκυθιών. Παρόλο που δεν υπάρχει κρέας σε αυτά τα κεφτεδάκια κολοκυθάκια, είναι ακόμα τόσο νόστιμα και νόστιμα. 


http://orsararecipes.net/zucchini-meatballs-recipe?fbclid=IwAR1kSYCh6yOml06Us1BJlPeR9Qc27kC4aoE1zm6_IMu-jmr3wMq6DZzscqY
4,8 από 5 ψήφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου