το δέντρο μας αφιερωμένο στην Αφρική και στην έλλειψη του νερού
που φέρνει άδεια ποτήρια στο τραπέζι
Στον 21ο αιώνα ?????? Ας διερωτηθούμε !!!!!!!!
2 πακέτα ΜΠΙΣΚΌΤΑ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
10 κουταλιές της σούπας βούτυρο προτίμησής σας
σε θερμοκρασία δωματίου προσθέτετε αν χρειαστεί
περισσότερο ώστε το μείγμα να πλάθεται άνετα
λίγη ζάχαρη
τυρί κρέμα προτίμησής σας σε θερμοκρασία δωματίου
λίγο χυμό λεμονιού ή μανταρινιού
Δύο Βανίλιες
Στο Μίξερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και
τα τοποθετούμε σε ανοιγόμενη φόρμα
ως βάση για το Cheesecake
αφού αναμίξουμε και ενσωματώσουμε το μείγμα
με τη ζάχαρη και το βούτυρο προτίμησής σας
που είναι σε θερμοκρασία δωματίου
{αν χρειαστεί προσθέτετε περισσότερο βούτυρο
ώστε το μείγμα να πλάθεται άνετα
Πιέζουμε το μείγμα στη φόρμα , σχηματίζοντας
προς τα πάνω σε ένα μικρό τοιχείο
Τοποθετούμε την φόρμα στο ψυγείο
μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση
μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση
Στο μίξερ, χτυπάμε το τυρί κρέμα με 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
το χυμό λεμονιού ή μανταρινιού και τη βανίλια
και αφού χτυπηθούν καλά
τοποθετούμε τη γέμιση στην φόρμα προσέχοντας
με μια σπάτουλα να ισιώσουμε την κρέμα .
Τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες
Αν θέλουμε προσθέτουμε σαν επικάλυψη
μαρμελάδα κεράσι ή τριμμένο και ψημένο αμύγδαλο
η μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
η το αφήνουμε έτσι λευκό για πιο λίγες θερμίδες
Καλή σας επιτυχία
μαρμελάδα κεράσι ή τριμμένο και ψημένο αμύγδαλο
η μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
η το αφήνουμε έτσι λευκό για πιο λίγες θερμίδες
Καλή σας επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου