Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Μια ομάδα φίλων χτίζει μια μίνι πόλη όπου μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και να γεράσουν μαζί


Μπορεί να έχετε σκέφτεται να αφήσετε τα πάντα και όλους να συνταξιοδοτηθούν μόνο στην εταιρεία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο


Αυτό κάνει αυτή η ομάδα καλύτερων φίλων που χτίζει την προσωπική τους πόλη φιλίας .
Ενώ η ιδανική σας απόδραση από οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι μια παραλία ή μια άνετη καμπίνα στη μέση ενός δάσους, αυτοί οι οκτώ φίλοι είχαν μια άλλη ιδέα: να χτίσουν μια οικολογική πόλη αποτελούμενη από μικρά σπίτια στο καλό παλιό Τέξας.

Πόλη φιλίας: όλες οι λεπτομέρειες

Τα τέσσερα ζευγάρια φίλων έχουν ονομάσει το έργο τους "Llano Exit Strategy" και σχεδιάζουν να συνταξιοδοτηθούν στο ακίνητο.
Αν και έζησαν ήδη κοντά, δεν είχαν δει τόσο συχνά όσο ήθελαν λόγω των δεσμεύσεών τους.

Οι καμπίνες του αρχιτέκτονα Matt Garcia κοστίζουν περίπου 40.000 δολάρια το καθένα και είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Επιπλέον, είναι βιώσιμα και αξιοποιούν το περιβάλλον τους.
"Θέλαμε κάτι που θα μπορούσε να αντισταθμίσει τη ψυχρότητα του μετάλλου στο εξωτερικό και πήραμε ένα φινίρισμα υψηλής σχεδίασης που δεν κοστίζει πολύ.
φίλους
Οι ανακλαστικοί τοίχοι και τα μονωμένα παράθυρα εξασφαλίζουν την ανάκλαση της θερμότητας και διατηρούν την καμπίνα δροσερή ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι εσωτερικοί χώροι κατασκευάστηκαν από κόντρα πλακέ, γεγονός που βοήθησε στη μείωση του κόστους του σπιτιού. Οι κεκλιμένες στέγες είναι εξοπλισμένες με βαρέλια νερού που μπορούν να χωρέσουν έως και 190.000 λίτρα ομβρίων υδάτων », εξήγησε ο αρχιτέκτονας Matt Garcia.

Το εσωτερικό

εσωτερικό
Όλες οι καμπίνες διαθέτουν μια μεγάλη κοινόχρηστη κουζίνα και ένα δωμάτιο για την επίσκεψη σε άλλους φίλους και την οικογένεια, καθώς και μεγάλες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.
Ένας πάγκος από μαύρο γρανίτη που καλύπτεται με σκελετά από χάλυβα και ένα ράφι κρασιού και στις δύο πλευρές είναι το εστιακό σημείο της κουζίνας, που χωρίζει το σαλόνι και την τραπεζαρία όπου οι φίλοι σκοπεύουν να διασκεδάσουν τους επισκέπτες.
εσωτερικό
Αλλά μην νομίζετε ότι οι ενέργειές τους έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για το εσωτερικό, επειδή είστε πολύ λάθος. Ο αρχιτέκτονας σκέφτηκε επίσης έξω, και το κατέστησε ένα μέρος όπου ποτέ δεν βαρεθείτε.
Τα αγόρια έχουν τοποθετήσει εξωτερικά ένα οκταγωνικό τραπέζι πικνίκ και μπορούν επίσης να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο.
Δυστυχώς, πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά πριν τα τέσσερα ζευγάρια μπορέσουν τελικά να κινηθούν εκεί. Προς το παρόν περνούν μόνο τη στιγμή των διακοπών στη μικρή αλλά φιλόξενη πόλη φιλίας τους.

Και τι νομίζετε για την ιδέα αυτών των καλύτερων φίλων; Θα επιθυμούσατε επίσης να υποχωρήσετε στη δική σας θέση, στην εταιρεία των ανθρώπων που προτιμάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου