Μανιτάρια Σνίτσελ
Τα μανιτάρια είναι τόσο νόστιμα και οι επιλογές τρόπου μαγειρέματος άπειρες. Όπως και να τα μαγειρέψεις δεν σε απογοητεύουν ποτέ. Η συνταγή αυτή λοιπόν είναι πανεύκολη, γρήγορη και πάρα πολύ νόστιμη!
Υλικά:
1 Κεσεδάκι Μανιτάρια Πλευρώτους
Τριμμένη φρυγανιά από Κρητικό Παξιμάδι
Για τη μαρινάδα:
4 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. βαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Εκέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βουτάμε τα μανιτάρια και τα πασαλείφουμε καλά με το μείγμα και μετά καλά στην φρυγανιά από κρητικό παξιμάδι.
Τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν ελαφρώς.
Σερβίρουμε με μπόλικο λεμονάκι.
Καλή όρεξη!
* Τα μανιτάρια έχουν την ιδιότητα να απορροφούν άμεσα τα υγρά για αυτό δεν χρειάζονται πλύσιμο και κυρίως καθόλου στίψιμο. Τα σκουπίζουμε αν θέλουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας ή πετσέτα.
Σερβίρουμε με μπόλικο λεμονάκι.
Καλή όρεξη!
* Τα μανιτάρια έχουν την ιδιότητα να απορροφούν άμεσα τα υγρά για αυτό δεν χρειάζονται πλύσιμο και κυρίως καθόλου στίψιμο. Τα σκουπίζουμε αν θέλουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας ή πετσέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου