Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Υπέροχο και δροσερό γλυκό ψυγείου με μπισκότα, κομπόστα ροδάκινο, ζελέ και γιαούρτι!



Υπέροχο και δροσερό γλυκό ψυγείου με μπισκότα, κομπόστα ροδάκινο, ζελέ και γιαούρτι


Τι χρειαζόμαστε:



1/2 κιλό γιαούρτι
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 μεσαία κομπόστα ροδάκινο
1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
3/4 φλ. βούτυρο λιωμένο

Πώς το κάνουμε:

Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. Περιχύνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια μάζα και τα στρώνουμε στον πάτο του σκεύους, πατικώνοντάς τα.

Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι από το σιρόπι της κομπόστας.

Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα τα οποία έχουμε κόψει μικρά κομμάτια.

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να γίνει και χωρίς τα μπισκότα

.http://www.athenstimes.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου