Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μετατροπή κοινού αλευριού σε φαρίνα που φουσκώνει… Σεπ 24, 2015




Για να μετατρέψουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις (στα μπλε σακουλάκια), σε αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει αρκεί :
σε κάθε μισό κιλό αλεύρι να προσθέσουμε 3 +1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν παουντερ,

ή αλλιώς:
1 +1/2 κουταλάκι σόδα βικαρμπονατε (φαγητού) με ποσότητα χυμού 1/4 του λεμονιού πάντα για κάθε μισό κιλό αλευριού.

Να θυμάστε πάντα :
το μπεϊκιν παουντερ = σόδα μπικαρμπονατε και λίγος χυμός λεμονιού.









πηγή : greekmasa.gr

trikalaview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου