Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Πατάτες σε ροδέλες, Πανδαισία Γεύσεων!


IN ΑΛΜΥΡΈΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΕΣ, ΝΌΣΤΙΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΕΣ - ON 12:11 Μ.Μ. - NO COMMENTS


Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Αυτό είναι το πιο εύκολο ορεκτικό και μόλις το δοκιμάσετε, σίγουρα θα το αγαπήσετε! Η συνταγή είναι γρήγορη και τέλεια για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια! Επίσης, είναι πολύ απλή και οι πατάτες βγαίνουν τραγανές επειδή ψήνονται με την φλούδα.




Ξεκινήστε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό και βάλτε τις σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.

Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι. Ψήστε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη.




Μετά, βγάλτε τις από τον φούρνο και ρίξτε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!

Τέλος, βάλτε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε – προσοχή μόνο μην καείτε!


via keyrecipes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου