Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Πράσο ντολμάδες


.τραβάμε τη μία πλευρά των πράσων με ένα μαχαίρι και τα βράζουμε σε ζεστό νερό για 5 λεπτά. τότε τα πετάμε σε κρύο νερό και καθαρίζουμε τις μεμβράνες μέσα σε όλες αυτές. τότε τα τυλίγουμε με γέμιση και βυθίζουμε τα άκρα τους σε αλεύρι (έτσι ώστε το ρύζι στο εσωτερικό να μην βγαίνει). και ανακατεύουμε ένα μεγάλο ποτήρι νερό και μια κουταλιά πάστα ντομάτας, ρίχνουμε λίγο αλάτι και το καλύπτουμε με ένα πιάτο και τα μαγειρεύουμε αργά σε χαμηλή φωτιά για 40,50 λεπτά. τα συστατικά είναι ίδια με το γεμιστό λάχανο. και το σημαντικό πράγμα πρέπει να είναι τα παχύτερα πράσα και το κάνουμε μόνο με το λευκό τους μέρος.


















https://www.facebook.com/100009161863963/videos/pcb.811726709478324/2818799228435445

 https://www.facebook.com/photo?fbid=2818800208435347&set=pcb.811726709478324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου