Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Texas Grain Silo Μετατράπηκε Σε Χαριτωμένο Ξενώνα


Έχουμε γράψει για μια αγροικία χτισμένη από σιλό σιτηρών εδώ , αλλά αυτό το έργο είναι ακόμα πιο αξιολάτρευτο!

Θα σας παρουσιάσουμε μια ιδέα που έχει γίνει αισθητά μια τάση που δεν θέλουμε να τελειώσουμε.

Η μετατροπή μη συμβατικών χώρων σε πραγματικό χώρο διαβίωσης είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, αλλά είναι πραγματικά προσιτή, έξυπνη και μακράς διαρκείας.

Η ιστορία αυτού του σιλό σιταριού του Τέξας που μετατράπηκε σε ξενώνα είναι ένα αξέχαστο παράδειγμα αυτής της συνεχιζόμενης τάσης.


Μπορείτε να σκεφτείτε αυτήν την ιδέα για οποιοδήποτε σπίτι ή χώρο που χρειάζεται ανακαίνιση. Η ιστορία μας αφορά την Amy Kleinwatcher που βρήκε ένα άχρηστο σιλό κόκκων αριστερά.

Αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα όμορφο μικρό σπίτι. Διαχειρίζεται έναν ιστότοπο με το όνομα Old World Antieks, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά κομμάτια που αξίζουν το κειμήλιο.

Είχε κάποια εμπειρία στην κατασκευή ενός άλλου σπιτιού από ανακυκλωμένα υλικά, οπότε χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο κατασκευής για το νέο της έργο.

Η δεξαμενή που βρήκε ήταν ένα σιλό στρογγυλού κόκκου 14 ποδιών. Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική υποστήριξη της Judy Kurtz ξεκίνησε την αποστολή της από την αναζήτηση υλικών προς ανακύκλωση για το εσωτερικό του έργου της.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτός ο εκπληκτικός ξενώνας 1.000 τετραγωνικών ποδιών που περιλαμβάνει μια μπροστινή βεράντα, ένα μικρό σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο - όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για να φιλοξενήσει άνετα για σύντομο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε δωμάτιο και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού εσωτερικού.


Καθιστικό δίπλα σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο.

Έχει ζωγραφίσει τους εσωτερικούς μεταλλικούς τοίχους του σιλό δημιουργώντας ένα vintage αποτύπωμα μέχρι το φινίρισμα της γήρανσης.

Το ξύλινο υλικό για το παράθυρο και το πλαίσιο της πόρτας είναι ξυρισμένο ξύλο που ανέκυψε η Amy.

Η μεταλλική βάση στον τοίχο επαναχρησιμοποιείται επίσης. Μερικές διάτρητες ράγες καρφωμένες στον τοίχο, ξύλινα καλάθια σε διαφορετικό ύψος έχουν δημιουργήσει ένα λειτουργικό στοιχείο διατομής.

Το έχει χρησιμοποιήσει για να κρατάει μπουκάλια και ποτήρια, αλλά μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς - ως ράφι ή ως κάτοχος φυτών κ.λπ. Τα έπιπλα δεν είναι αρκετά, αρκούν για ένα ζευγάρι - δύο πολυθρόνες καλυμμένες με δέρμα που ταιριάζει απόλυτα στο μικρό χώρο διαβίωσης που δημιουργήθηκε στο σιλό

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα μικρό τραπέζι για τα ποτά, καθώς και ένα σκαμνί DIY που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη καρέκλα ή για τέντωμα των ποδιών σας στο τέλος της κουραστικής μέρας.



Το σαλόνι συμπληρώνεται από μια σταθερή στο κάτω μέρος του πλαισίου του παραθύρου που δημιουργεί έναν ιδανικό χώρο εργασίας.

Η Ανν αποφάσισε να καλύψει μέρος των τοίχων με ξύλινες σανίδες για να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα για τις διαδικασίες εργασίας.

Το παράθυρο για αυτό το μέρος του σιλό έχει στρατηγικό μέγεθος για να αφήνει το φως να περάσει εύκολα και να φωτίσει ολόκληρη την περιοχή εργασίας.

Ένα παλιό γραμμόφωνο και μια αντίκα επιτραπέζια λάμπα είναι ο τρόπος της να μας αφήσει με την παλιά αίσθηση αυτού του χώρου.


Το ρουστίκ εσωτερικό υπνοδωμάτιο μας αφήνει άφωνους.

Ανακυκλωμένα υπολείμματα ξύλου στους τοίχους και στο πάτωμα, ανακυκλωμένες μεταλλικές πλάκες, φανταστικό μεταλλικό κεφαλάρι και μαλακή πλεκτή κουβέρτα.

Τα παράθυρα έχουν ληφθεί από παλιά γραφεία γιατρών και τα σημάδια δεν έχουν αφαιρεθεί. Τα ανακυκλωμένα υλικά δημιουργούν μια αίσθηση από μια άλλη εποχή και είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Ανν έχει συνδυάσει τέλεια αυτές τις δύο τάσεις για να δημιουργήσει ένα υπνοδωμάτιο που δεν θα αφήνατε ποτέ.


Το μπάνιο είναι πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα έχει ό, τι χρειάζεστε - ένα ανακυκλωμένο μεταλλικό νιπτήρα, ένα παλιό πλαίσιο παραθύρου που χρησιμοποιείται ως ράφι καλλυντικών.



Οι τοίχοι καλύπτονται και πάλι σε ξύλινες σανίδες για να δημιουργήσουν το επαναλαμβανόμενο εφέ vintage γήρανσης.

Αυτό το σιλό έχει ακόμη και μια είσοδο-αίθουσα!

Ένας συνδυασμός ταπετσαριών με σχέδια από ξύλο και πλακάκια, δύο καρέκλες, ένα μικρό τραπέζι, μερικά φυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περιοχή με σκοπό ή ως ήσυχο μέρος για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή το αγαπημένο σας περιοδικό.


Το εξωτερικό του σιλό δεν έχει αλλάξει καθόλου.


Η επιφάνεια έχει παραμείνει ανέγγιχτη για να μας θυμίζει τον αρχικό σκοπό του σιλό και τον εντυπωσιακό μετασχηματισμό της εφαρμογής του.



Η βεράντα έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο ξύλο. Η Άννα έχει διακοσμήσει την οροφή της με παλιά μηχανήματα για να κρεμάσει όμορφα λουλούδια.


Τα ξύλινα δοκάρια είναι με σκάλισμα που μας εισάγει στη νέα χρήση του σιλό από την είσοδο - ένα υπέροχο μικρό σπίτι που θα σας οδηγήσει σε έναν άλλο αιώνα.

Τα μη συμβατικά σπίτια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικά για ανακαίνιση. Μπορεί να φαίνονται απλοί στο εξωτερικό, αλλά μόλις μπείτε μέσα, θα εκπλαγείτε από τον εσωτερικό και βελτιστοποιημένο χώρο τους.
Έχετε ήδη αρχίσει να φωτογραφίζετε το σπίτι σας με το ανακυκλωμένο σιλό; Να είστε δημιουργικοί, γενναίοι και αυτο-καθοδηγημένοι και θα είστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. 

https://www.decorhomeideas.com/grain-silo-converted-into-guesthouse/?utm_source=izooto&utm_medium





Ivo Iv

Ο Ivo είναι ο ιδιοκτήτης του Decorhomeideas.com - ξεκίνησε τον ιστότοπο το 2013, όταν εξακολουθούσε να εργάζεται σε μια εταιρεία Home Decor, αλλά το πάθος για την εσωτερική διακόσμηση και τη διακόσμηση οδηγεί στη δημιουργία του ιστότοπου και ακολουθώντας το δικό του όνειρο να δημιουργήσει ένα υπέροχο Ηλεκτρονικό περιοδικό Home Decor, DIY και Gardening.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου