Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Μπορείτε να πάρετε δηλητηρίαση από τα τρόφιμα από το υπόλοιπο ρύζι - Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε


Βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύετε τα υπολείμματα σας σωστά, διαφορετικά μπορεί να αρρωστήσετε σοβαρά.
Από τον Andrea Beck


Μπορείτε να πάρετε δηλητηρίαση από τα τρόφιμα από το υπόλοιπο ρύζι - Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε
Μπορείτε να πάρετε δηλητηρίαση από το φαγητό από το υπόλοιπο ρύζι - Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε Βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύετε σωστά τα υπολείμματα σας, διαφορετικά μπορεί να αρρωστήσετε σοβαρά. Το άψητο ρύζι μπορεί να έχει σπόρια Bacilluscereus, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση. Αυτά τα σπόρια μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και όταν μαγειρεύεται το ρύζι. Εάν αφήσετε το ρύζι σας σε θερμοκρασία δωματίου, τα σπόρια μπορούν να αναπτυχθούν σε βακτήρια και να πολλαπλασιαστούν. Τα βακτήρια μπορούν στη συνέχεια να παράγουν τοξίνες που μπορεί να σας κάνουν να αρρωστήσετε. Στην πραγματικότητα, η ασθένεια Bacillus cereus ονομάζεται μερικές φορές «σύνδρομο τηγανητού ρυζιού». Ορίστε λοιπόν πώς να το αποφύγετε: Προσπαθήστε να βάζετε το υπόλοιπο ρύζι στο ψυγείο εντός ώρας, ώστε τα βακτήρια να μην έχουν πολλές πιθανότητες να αναπτυχθούν. Εάν έχετε μια μεγάλη κατσαρόλα ρυζιού, χωρίστε τα περισσεύματα σας σε μικρότερα δοχεία για να κρυώσετε για λίγο στο πάγκο σας και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα στο ψυγείο.
Μοιραστείτε: Μπορείτε να πάρετε δηλητηρίαση από τα τρόφιμα από το υπόλοιπο ρύζι - Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε
×Απευθείας σύνδεσμος
Προετοιμασία γεύματος και φανατικοί φαγητό , λάβετε υπόψη σας - εάν δεν αποθηκεύετε σωστά το μαγειρεμένο ρύζι σας, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε τροφική δηλητηρίαση. Ίσως έχετε ακούσει πριν ότι η επαναθέρμανση του εναπομείναντος ρυζιού είναι επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση και ορισμένοι προειδοποιούν να μην σώσουν τα υπολείμματά σας εάν φτιάξετε μια πλευρά ρυζιού για δείπνο ή παραγγείλετε τηγανητό ρύζι με τη λήψη σας. Όμως πραγματικά, ο κίνδυνος δεν προέρχεται από την επαναθέρμανση του ρυζιού σας, αλλά από την ακατάλληλη αποθήκευση του πριν πάει στο ψυγείο.


Το πρόβλημα είναι ότι το άψητο ρύζι μπορεί να έχει σπόρια Bacillus cereus , το οποίο είναι ένα βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Αυτά τα σπόρια μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και όταν μαγειρεύεται το ρύζι και αν αφήσετε το ρύζι σας σε θερμοκρασία δωματίου, τα σπόρια μπορούν να αναπτυχθούν σε βακτήρια και να πολλαπλασιαστούν. Τα βακτήρια μπορεί στη συνέχεια να παράγουν τοξίνες που μπορεί να σας κάνουν να αρρωστήσετε.

Εάν αυτές οι τοξίνες σχηματίζονται, δεν έχει σημασία πόσο ζεστό παίρνετε το ρύζι σας όταν το ξαναζεσταίνετε, αυτές οι τοξίνες θα παραμείνουν εκεί. Η ασθένεια Bacillus cereus , η οποία μερικές φορές ονομάζεται «σύνδρομο τηγανητού ρυζιού», μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσάρεστα συμπτώματα όπως ναυτία, έμετο και διάρροια. Τα συμπτώματα συνήθως ξεκινούν μέσα σε λίγες ώρες μετά το φαγητό που έχετε απομείνει, αλλά ευτυχώς θα διαρκέσει μόνο για περίπου 24 ώρες.


Ωστόσο, το ρύζι δεν είναι το μόνο φαγητό στο οποίο μπορεί να αναπτυχθεί ο Bacillus cereus ή άλλα βακτήρια. Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ συνιστά τη διατήρηση όλων των τροφίμων εκτός της θερμοκρασίας «ζώνη κινδύνου» για να τα κρατήσει ασφαλή από βακτήρια. Αυτό σημαίνει ότι τα ζεστά τρόφιμα πρέπει να είναι 140 ° F ή πιο ζεστά, και τα κρύα τρόφιμα πρέπει να είναι 40 ° F ή πιο κρύα. Κάθε φορά που η θερμοκρασία των υπολειμμάτων σας βρίσκεται στο εύρος των 100 ° στη μέση, είναι πρωταρχικές συνθήκες για την ανάπτυξη βακτηρίων.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πετάξετε όλα τα υπολείμματά σας - απλώς προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο τα ψύχετε και τα αποθηκεύετε. Το USDA συνιστά γρήγορη ψύξη των υπολειμμάτων . Για τρόφιμα όπως η σούπα ή το ρύζι, όπου μπορεί να έχετε μια μεγάλη κατσαρόλα, χωρίστε τα υπολείμματά σας σε πολλά μικρότερα δοχεία (αντί για ένα μεγάλο δοχείο) για να κρυώσουν σύντομα στον πάγκο σας και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το στο ψυγείο. Σύμφωνα με το USDA, μπορείτε να τοποθετήσετε ζεστά τρόφιμα απευθείας στο ψυγείο ή να ψύξετε γρήγορα τα υπολείμματα σε ένα λουτρό πάγου πριν τα μεταφέρετε στο ψυγείο. Μην αφήνετε το φαγητό έξω από το ψυγείο για περισσότερο από δύο ώρες, και ιδανικά, προσπαθήστε να βάζετε το υπόλοιπο ρύζι στο ψυγείο μέσα σε μια ώρα, έτσι ώστε τα βακτήρια να μην έχουν πολλές πιθανότητες να αναπτυχθούν.



Συγκεκριμένα, να είστε προσεκτικοί με τη λήψη, γιατί δεν γνωρίζετε πάντα ακριβώς πόσο καιρό το φαγητό σας βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι το τηγανητό σας ρύζι, ή άλλο φαγητό σε πακέτο, είναι ασφαλές για φαγητό την επόμενη μέρα είναι να το πάρετε στο ψυγείο μόλις το φέρετε στο σπίτι. Διορθώστε το πιάτο σας, αλλά πριν το σκάψετε, μεταφέρετε τα υπολείμματα σε αεροστεγή δοχεία και πάρτε τα στο ψυγείο.

Πρέπει σίγουρα να είστε προσεκτικοί με το υπόλοιπο ρύζι επειδή μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση εάν δεν αποθηκευτεί σωστά, αλλά στην πραγματικότητα, τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε τροφή που δεν αποθηκεύεται σωστά και να σας κάνει να αρρωστήσετε. Έτσι, ενώ δεν χρειάζεται να πετάξετε τα υπολείμματά σας, βεβαιωθείτε ότι προσέχετε πόσο καιρό κάθονται σε θερμοκρασία δωματίου και τα βάζετε στο ψυγείο το συντομότερο δυνατό.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

https://www.decorhomeideas.com/33-amazing-hideaway-projects-for-small-homes/
33 Καταπληκτικά Έργα Hideaway Για Μικρά Σπίτια

Η διαταραχή στο σπίτι μπορεί να τρελαίνει κάθε νοικοκυρά. Δεν είναι μόνο που καταστρέφει τη φήμη της για μια τέλεια νοικοκυρά, αλλά καθιστά επίσης αδύνατο να εντοπίσει τα περισσότερα από τα πράγματα.

Τα συρτάρια και τα καλύμματα κρύβονται για να βοηθήσουν. Είναι η βέλτιστη λύση για μικρά σπίτια, αλλά ταιριάζουν και σε μεγαλύτερες κατοικίες. Το κρησφύγετο δεν σημαίνει απαραίτητα ένα μυστικό διαμέρισμα στον τοίχο.


Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε αυτήν την εικόνα για γρήγορη πρόσβαση σε όλες αυτές τις ιδέες!

Μπορεί να είναι απλούστερο, όπως επιπλέον χώρος αποθήκευσης κάτω από ένα κάθισμα, ένα τραπέζι, ακόμη και μια μπανιέρα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις έξυπνες ιδέες και έργα για κρυψώνες που θα τακτοποιήσουν το χάος, που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τα πράγματά σας χωρίς να πάρετε πάρα πολλά από το χώρο του δαπέδου σας ή να δημιουργήσετε σωρούς κουτιών στο ντουλάπι.


Πίνακας περιεχομένων
Αποθήκευση μπανιέρας για μικρά μπάνια


Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για το πώς να οργανώσετε το μπάνιο σας. Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από την μπανιέρα για να αποθηκεύσετε αξεσουάρ πλυντηρίου και καλλυντικά. Μπορεί να εκτελεστεί σε σχήμα ντουλάπας όπου κάθε κλίση της πόρτας είναι εξοπλισμένη με μεταλλικά στηρίγματα.
Κρεβάτι πλατφόρμας οροφής



Μια εναλλακτική λύση του κρεβατιού Murphy που δεν μπαίνει στον τοίχο αλλά γλιστράει μέχρι την οροφή. Η ξύλινη πλατφόρμα αναρτάται σε σχοινιά και εξασφαλίζει άψογη κίνηση.
Έξυπνα έργα Hideaway για το μπάνιο


Κάθε πόρτα ντουλάπας μπορεί να παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Μια μεταλλική βάση που ασφαλίζεται με βίδες είναι ένας απλός και προσιτός κάτοχος καλλυντικών ή άλλων αξεσουάρ μπάνιου .

μέσω του Houzz
Έργα Clever Hideaway για αποθήκευση κήπου


Τα εργαλεία κηπουρικής, οι εύκαμπτοι σωλήνες, ένας κάδος απορριμμάτων που απλώνεται γύρω από την πίσω αυλή δημιουργούν μια στιγμιαία εντύπωση για χάος. Μια μικρή ξύλινη ντουλάπα με δύο διαμερίσματα μπορεί να αλλάξει το χάος σε σειρά.
Ντουλάπα ρούχων κάτω από μια σκάλα



Ο χώρος κάτω από τη σκάλα είναι αρκετά μεγάλος και συνήθως παραμένει άδειος. Δημιουργήστε ή αγοράστε προσαρμοσμένα συρτάρια που μπορούν να αποθηκεύσουν εποχιακά ρούχα και παπούτσια.

μέσω Muotopuoli
Τραπεζάκι σαλονιού με κρυφή βάση τηλεόρασης


Χρειάζεστε τραπεζάκι σαλονιού; Είστε απελπισμένοι για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους; Αποκτήστε και τα δύο με αυτό το χειροποίητο τραπεζάκι σαλονιού. Ένα ανακυκλωμένο κομμό είναι αυτό που πρέπει να τροποποιήσετε για να επιτύχετε ένα πολυλειτουργικό έπιπλο σαν αυτό.
Μετατρέψιμη πολυθρόνα, κρεβάτι και τραπέζι All-In-One


Οι άνθρωποι που ζουν σε μικρούς χώρους εκτιμούν έξυπνες ιδέες αποθήκευσης και πολυλειτουργικά έπιπλα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που συνδυάζει και τα δύο.
Προσαρμοσμένη καφετιέρα



Οι περισσότερες από τις συσκευές κουζίνας μπορούν να είναι ενσωματωμένες στα ντουλάπια και έτσι κάνουν την κουζίνα να φαίνεται τακτοποιημένη και καθαρότερη. Τι γίνεται όμως με συσκευές που δεν μπορούν να ενσωματωθούν;

Κλείστε τη θέση στην οποία τοποθετούνται με μια πόρτα γραφείου. Μπορεί να είναι απλός ή με μηχανισμό ολίσθησης ή ώθησης. Σε όλες τις περιπτώσεις, η θέση θα συνδυάζεται με το υπόλοιπο εσωτερικό και θα προστατεύεται από τη σκόνη.
Custom Pull Out Κουζίνα απορριμμάτων κουζινών


Ένα συρτάρι στην κουζίνα είναι μια έξυπνη ιδέα αποθήκευσης όχι μόνο για πιάτα και σκεύη. Αφήνοντας το συρτάρι χωρίς πλευρές και κάτω μέρος θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ως κρησφύγετο απορριμμάτων.
Βρώμικο πλυντήριο στο μπάνιο


Η φράση «βρώμικο πλυντήριο» σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά εικονικά ή όχι, κανείς δεν θέλει να το δει. Ένας από τους τοίχους στο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ντουλάπια.

Χρησιμοποιήστε το κάτω μισό για να αποθηκεύσετε τα καλάθια πλυντηρίου σας.
DIY Outdoor Murphy Bar and Table



Ακόμα και όταν το κατώφλι σας είναι αρκετά μεγάλο για να έχει όλα τα είδη αποθήκευσης και επίπλων καθισμάτων, αυτό το μπαρ Murphy δεν θα είναι ποτέ πλεόνασμα καθώς δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

Είναι ένας οργανωμένος και εύκολος τρόπος για δύο άτομα να έχουν ένα ποτό και γεύματα με όλα τα απαραίτητα πράγματα αποθηκευμένα σε ένα μέρος.

μέσω του Hunker
Κρυφό πτυσσόμενο μαχαίρι κουζίνας


Με τη βοήθεια του πτυσσόμενου μηχανισμού, το κάτω μέρος ενός ντουλαπιού κουζίνας γίνεται καταφύγιο για μαχαίρια. Συνδέστε τις μαγνητικές ταινίες για να τις στερεώσετε και να τις οργανώσετε με ασφάλεια.
Κρυφή αποθήκευση λευκών ειδών στο Stairway Landing


Η προσγείωση μιας σκάλας είναι επίσης ένας εξαιρετικός αποθηκευτικός χώρος που ορισμένοι από εμάς δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ. Είναι ευρύ και αρκετά βαθύ για να το μετατρέψει σε κουτί αποθήκευσης για διάφορα πράγματα, για παράδειγμα τα λευκά είδη.
Τραπέζι φαγητού Hideaway με καθρέφτη IKEA



Με τη βοήθεια κατάλληλου εξοπλισμού βαρέως τύπου, ένας καθρέφτης IKEA μεταμορφώνεται σε ένα τραπέζι για 6 άτομα. Αυτή είναι μια ευφυής λύση για άτομα που ζουν σε μικρά διαμερίσματα που θέλουν να φιλοξενήσουν δείπνα.

Εάν φοβάστε να σπάσετε τον καθρέφτη, μπορείτε να το καλύψετε με μια ξύλινη σανίδα ή να χρησιμοποιήσετε ένα πλαίσιο ή μια αφίσα με πλαίσιο.

μέσω του IKEA Hackers
Χώρος αποθήκευσης σιδερώματος Hideaway


Εάν προτιμάτε ένα εσωτερικό που επιτρέπει την απόκρυψη των περισσότερων συσκευών, θα θέλατε αυτήν την ιδέα. Φτιάξτε τη σιδερώστρα στην κρεβατοκάμαρά σας.

Βγάλτε το επάνω συρτάρι, εγκαταστήστε έναν μηχανισμό έλξης και κλείστε με το μπροστινό μέρος του συρταριού.
Τραπέζι κουζίνας Hideaway


Έχετε βρεθεί σε κατάσταση όπου τα καθίσματα δεν είναι αρκετά; Το νησί της κουζίνας μπορεί να γίνει πηγή μυστικού τραπεζιού που θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε περισσότερα άτομα ταυτόχρονα.

μέσω Fine Home Building
Hideaway Πλυντήριο ρούχων Στεγνωτήρια Ράφια



Αυτό το ράφι για το στέγνωμα των ρούχων είναι μια μοντέρνα ιδέα που μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν κάθε δωμάτιο όπου υπάρχουν ντουλάπια ή κομμά.

μέσω της ταπεινής μας κατοικίας
Έργα Hideaway για την κουζίνα


Παρόμοια με το ράφι στεγνωτηρίου, αυτή η βοηθητική επιφάνεια εργασίας μπορεί να αφαιρεθεί από το ντουλάπι της κουζίνας, όπως απαιτείται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προετοιμασία φαγητού, για πλαϊνό τραπέζι ή για αποθήκευση γευμάτων πριν το σερβίρισμα.
Βάση εύκαμπτου σωλήνα DIY με γλάστρα ξύλου παλέτας


Όταν μιλάμε για κρυψώνες, πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στο εξωτερικό του σπιτιού μας. Έχετε μέρος για να αποθηκεύσετε το σωλήνα σας ή τις περισσότερες φορές αφήνεται ως σωρός στο έδαφος;

Αυτό το ντουλάπι έχει πρακτικές και διακοσμητικές λειτουργίες.

μέσω DIY Candy
DIY Kids Homework Hideaway Wall Desk



Τα παιδιά σας διαμαρτύρονται πάντα κατά του καθαρισμού και της οργάνωσης του γραφείου εργασίας τους; Με αυτό το υπέροχο κρησφύγετο γραφείο δεν θα έχετε πια τέτοια προβλήματα.

Το DIY εξετάζει διαμερίσματα για όλες τις οικιακές συσκευές. Τοποθετημένο στον τοίχο, είναι μια λύση σε προβλήματα περιορισμού χώρου.

μέσω οργανωμένης μαμάς
Ντουλάπι κουζίνας με ενσωματωμένο τραπέζι και πάγκο


Εάν δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς με άνεση λόγω των ορίων χώρου, σκεφτείτε να τραβήξετε έπιπλα.

Έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε ως λύση για μικρά υπνοδωμάτια. Λοιπόν, υπάρχουν και έξυπνες ιδέες για τις κουζίνες.

μέσω του Alno
Πλυντήριο ρούχων με κρυφό πλυντήριο ρούχων


Η απόκρυψη του πλυντηρίου δεν απαιτείται μόνο για αισθητικούς λόγους. Είναι καλό όταν πρόκειται για τεχνική και πρακτική άποψη.

Η απόκρυψή της πίσω από τις πόρτες του ντουλαπιού είναι ένας από τους ευκολότερους, οικονομικούς και όμορφους τρόπους.

μέσω του Bobedre
Loft Stairway με ενσωματωμένα συρτάρια



Μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε σκάλα σε έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης κάνοντας τα βήματα που τραβούν τα συρτάρια.

Η άνω επιφάνεια πρέπει να είναι στερεωμένη στη δομή καθώς θα χρησιμοποιηθεί για το σκαλοπάτι. Τα υπόλοιπα μοιάζουν με κουτί με άνοιγμα για ευκολότερο τράβηγμα.

μέσω του Fy Nyth
Κονσόλα πολυμέσων με ράφια Hideaway


Όταν η τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, είναι πάντα σε ορισμένη απόσταση από τον τοίχο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εκατοστά έξυπνα περιβάλλοντας την τηλεόραση με ράφια.

Εκτός από τα τηλεοπτικά καλώδια και τα τηλεχειριστήρια, μπορείτε να αποθηκεύσετε βιβλία, διακοσμήσεις, δίσκους παιχνιδιών κ.λπ. Για πιο καθαρή εμφάνιση, κλείστε τα ράφια με πόρτες.

μέσω One Kind Design
Μικρή κουζίνα κρυμμένη σε ντουλάπι


Όταν δεν επιθυμείτε να μαγειρέψετε ή ο χώρος είναι πολύ μικρός, τότε αυτή η κρυφή κουζίνα είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Οι αναδιπλούμενες πόρτες θα φιλοξενήσουν όλες τις συσκευές κουζίνας. Όταν κλείσετε, μπορείτε εύκολα να κάνετε λάθος στην κουζίνα με ένα ντουλάπι.
Ο Murphy Bed μεταμφιέστηκε ως γραφείο



Το να ζεις σε ένα μικρό χώρο προσφέρει μεγάλες προκλήσεις. Ένα από αυτά είναι πώς να συνδυάσετε το κρεβάτι Murphy με το εσωτερικό όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Καλύψτε τον πυθμένα του με ντουλάπες για να μοιάζει με ένα τυπικό μέρος του καθιστικού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

μέσω του Creative Decor By Brooke
Τραβήξτε το Liquor Cabinet


Το Hidaways δεν είναι ένα καυτό θέμα μόνο για άτομα που ζουν σε μικρούς χώρους. Είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για άτομα που αγαπούν την επιπλέον άνεση και το κομψό.

Μαντέψτε πόσο εντυπωσιασμένοι θα είναι οι καλεσμένοι σας όταν βγάζετε ένα μυστικό συρτάρι από ένα ντουλάπι ή ένα παγκάκι γεμάτο κλασικά ωριμασμένα ποτά;
Roll Away Kitchen Range Top Island


Η πλάκα μαγειρέματος εμφανίζεται όταν τη χρειάζεστε και εξαφανίζεται όταν δεν τη χρειάζεστε. Ακούγεται σαν μια ιδιοφυΐα λύση ειδικά όταν δεν θέλετε να καταστρέψετε την τακτοποιημένη γραμμή της κουζίνας.

Ένα ντουλάπι, ένα τραπέζι και μια μπάρα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε κορυφή ενός νησιού, αρκεί το τελευταίο να έχει κατάλληλο μέγεθος και μηχανισμούς για ολίσθηση ή κύλιση.
Αποθήκευση κεφαλιού μυστικού υπνοδωματίου



Χρησιμοποιήστε το κεφαλάρι ως κρησφύγετο για τα βιβλία σας. Ο χώρος αποθήκευσης έρχεται ως συρτάρι που ταιριάζει σφιχτά στη δομή του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς push-to-open.
Μυστική πόρτα βιβλιοθήκης για κρυφό δωμάτιο


Οι κινητοί τοίχοι και οι συρόμενες πόρτες μπορούν να διαφοροποιήσουν μια περιοχή σε μια μικρή γωνιά διαφορετική από τα υπόλοιπα δωμάτια.

Για να συνδυάσετε τον τοίχο με το εσωτερικό και των δύο θέσεων, διακοσμήστε τον με την ίδια ιδέα με το υπόλοιπο εσωτερικό περιβάλλον. Εάν ο τοίχος είναι τοποθετημένος σε σαλόνι, χρησιμοποιήστε τον για ράφι βιβλίων.
Κρυφό πάγκο εξοικονόμησης χώρου


Μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν επιπλέον χώρο προετοιμασίας μαγειρέματος εάν επιτρέψετε έναν κρυφό πάγκο πάνω από τα ντουλάπια του νησιού σας.

Με μια απλή ώθηση, μία από τις γωνίες της βγαίνει. Σύροντάς το έξω από τη θέση διαγώνια, παίρνετε ένα πάγκο σε σχήμα L σε μια στιγμή.
Tiny Hideaway κουζίνα για μικρά διαμερίσματα



Η φωτογραφία δείχνει μια κουζίνα ενός διαμερίσματος 15 τ.μ. Το μέρος έχει τα πάντα, ακόμη και μια εύχρηστη και όμορφη κουζίνα.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, οι πόρτες διπλώνουν προς τα κάτω για να δώσουν χώρο φαγητού και να μειώσουν το οπτικό χάος.

μέσω του Life Edited
Συρτάρια κάτω από το ντουλάπι


Εάν έχετε χώρο κάτω από τα συρτάρια του ντουλαπιού σας, τότε μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτά τα συρτάρια για επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Ανοίγουν τα δάχτυλα και το πιστεύουν ή δεν είναι εύκολο να φτιαχτούν.

Το έργο είναι επίσης οικονομικό, καθώς το να κάνετε μόνοι σας θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από την τιμή ενός κατασκευαστή ντουλαπιών.


μέσω Family Handyman


Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Texas Grain Silo Μετατράπηκε Σε Χαριτωμένο Ξενώνα


Έχουμε γράψει για μια αγροικία χτισμένη από σιλό σιτηρών εδώ , αλλά αυτό το έργο είναι ακόμα πιο αξιολάτρευτο!

Θα σας παρουσιάσουμε μια ιδέα που έχει γίνει αισθητά μια τάση που δεν θέλουμε να τελειώσουμε.

Η μετατροπή μη συμβατικών χώρων σε πραγματικό χώρο διαβίωσης είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, αλλά είναι πραγματικά προσιτή, έξυπνη και μακράς διαρκείας.

Η ιστορία αυτού του σιλό σιταριού του Τέξας που μετατράπηκε σε ξενώνα είναι ένα αξέχαστο παράδειγμα αυτής της συνεχιζόμενης τάσης.


Μπορείτε να σκεφτείτε αυτήν την ιδέα για οποιοδήποτε σπίτι ή χώρο που χρειάζεται ανακαίνιση. Η ιστορία μας αφορά την Amy Kleinwatcher που βρήκε ένα άχρηστο σιλό κόκκων αριστερά.

Αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα όμορφο μικρό σπίτι. Διαχειρίζεται έναν ιστότοπο με το όνομα Old World Antieks, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά κομμάτια που αξίζουν το κειμήλιο.

Είχε κάποια εμπειρία στην κατασκευή ενός άλλου σπιτιού από ανακυκλωμένα υλικά, οπότε χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο κατασκευής για το νέο της έργο.

Η δεξαμενή που βρήκε ήταν ένα σιλό στρογγυλού κόκκου 14 ποδιών. Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική υποστήριξη της Judy Kurtz ξεκίνησε την αποστολή της από την αναζήτηση υλικών προς ανακύκλωση για το εσωτερικό του έργου της.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτός ο εκπληκτικός ξενώνας 1.000 τετραγωνικών ποδιών που περιλαμβάνει μια μπροστινή βεράντα, ένα μικρό σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο - όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για να φιλοξενήσει άνετα για σύντομο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε δωμάτιο και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού εσωτερικού.


Καθιστικό δίπλα σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο.

Έχει ζωγραφίσει τους εσωτερικούς μεταλλικούς τοίχους του σιλό δημιουργώντας ένα vintage αποτύπωμα μέχρι το φινίρισμα της γήρανσης.

Το ξύλινο υλικό για το παράθυρο και το πλαίσιο της πόρτας είναι ξυρισμένο ξύλο που ανέκυψε η Amy.

Η μεταλλική βάση στον τοίχο επαναχρησιμοποιείται επίσης. Μερικές διάτρητες ράγες καρφωμένες στον τοίχο, ξύλινα καλάθια σε διαφορετικό ύψος έχουν δημιουργήσει ένα λειτουργικό στοιχείο διατομής.

Το έχει χρησιμοποιήσει για να κρατάει μπουκάλια και ποτήρια, αλλά μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς - ως ράφι ή ως κάτοχος φυτών κ.λπ. Τα έπιπλα δεν είναι αρκετά, αρκούν για ένα ζευγάρι - δύο πολυθρόνες καλυμμένες με δέρμα που ταιριάζει απόλυτα στο μικρό χώρο διαβίωσης που δημιουργήθηκε στο σιλό

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα μικρό τραπέζι για τα ποτά, καθώς και ένα σκαμνί DIY που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη καρέκλα ή για τέντωμα των ποδιών σας στο τέλος της κουραστικής μέρας.



Το σαλόνι συμπληρώνεται από μια σταθερή στο κάτω μέρος του πλαισίου του παραθύρου που δημιουργεί έναν ιδανικό χώρο εργασίας.

Η Ανν αποφάσισε να καλύψει μέρος των τοίχων με ξύλινες σανίδες για να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα για τις διαδικασίες εργασίας.

Το παράθυρο για αυτό το μέρος του σιλό έχει στρατηγικό μέγεθος για να αφήνει το φως να περάσει εύκολα και να φωτίσει ολόκληρη την περιοχή εργασίας.

Ένα παλιό γραμμόφωνο και μια αντίκα επιτραπέζια λάμπα είναι ο τρόπος της να μας αφήσει με την παλιά αίσθηση αυτού του χώρου.


Το ρουστίκ εσωτερικό υπνοδωμάτιο μας αφήνει άφωνους.

Ανακυκλωμένα υπολείμματα ξύλου στους τοίχους και στο πάτωμα, ανακυκλωμένες μεταλλικές πλάκες, φανταστικό μεταλλικό κεφαλάρι και μαλακή πλεκτή κουβέρτα.

Τα παράθυρα έχουν ληφθεί από παλιά γραφεία γιατρών και τα σημάδια δεν έχουν αφαιρεθεί. Τα ανακυκλωμένα υλικά δημιουργούν μια αίσθηση από μια άλλη εποχή και είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Ανν έχει συνδυάσει τέλεια αυτές τις δύο τάσεις για να δημιουργήσει ένα υπνοδωμάτιο που δεν θα αφήνατε ποτέ.


Το μπάνιο είναι πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα έχει ό, τι χρειάζεστε - ένα ανακυκλωμένο μεταλλικό νιπτήρα, ένα παλιό πλαίσιο παραθύρου που χρησιμοποιείται ως ράφι καλλυντικών.



Οι τοίχοι καλύπτονται και πάλι σε ξύλινες σανίδες για να δημιουργήσουν το επαναλαμβανόμενο εφέ vintage γήρανσης.

Αυτό το σιλό έχει ακόμη και μια είσοδο-αίθουσα!

Ένας συνδυασμός ταπετσαριών με σχέδια από ξύλο και πλακάκια, δύο καρέκλες, ένα μικρό τραπέζι, μερικά φυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περιοχή με σκοπό ή ως ήσυχο μέρος για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή το αγαπημένο σας περιοδικό.


Το εξωτερικό του σιλό δεν έχει αλλάξει καθόλου.


Η επιφάνεια έχει παραμείνει ανέγγιχτη για να μας θυμίζει τον αρχικό σκοπό του σιλό και τον εντυπωσιακό μετασχηματισμό της εφαρμογής του.



Η βεράντα έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο ξύλο. Η Άννα έχει διακοσμήσει την οροφή της με παλιά μηχανήματα για να κρεμάσει όμορφα λουλούδια.


Τα ξύλινα δοκάρια είναι με σκάλισμα που μας εισάγει στη νέα χρήση του σιλό από την είσοδο - ένα υπέροχο μικρό σπίτι που θα σας οδηγήσει σε έναν άλλο αιώνα.

Τα μη συμβατικά σπίτια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικά για ανακαίνιση. Μπορεί να φαίνονται απλοί στο εξωτερικό, αλλά μόλις μπείτε μέσα, θα εκπλαγείτε από τον εσωτερικό και βελτιστοποιημένο χώρο τους.
Έχετε ήδη αρχίσει να φωτογραφίζετε το σπίτι σας με το ανακυκλωμένο σιλό; Να είστε δημιουργικοί, γενναίοι και αυτο-καθοδηγημένοι και θα είστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. 

https://www.decorhomeideas.com/grain-silo-converted-into-guesthouse/?utm_source=izooto&utm_medium





Ivo Iv

Ο Ivo είναι ο ιδιοκτήτης του Decorhomeideas.com - ξεκίνησε τον ιστότοπο το 2013, όταν εξακολουθούσε να εργάζεται σε μια εταιρεία Home Decor, αλλά το πάθος για την εσωτερική διακόσμηση και τη διακόσμηση οδηγεί στη δημιουργία του ιστότοπου και ακολουθώντας το δικό του όνειρο να δημιουργήσει ένα υπέροχο Ηλεκτρονικό περιοδικό Home Decor, DIY και Gardening.

Τηλεόραση !!!

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

10 Καλύτερες Ιδέες Πόρτας Ρουστίκ Ντουλάπι


Έχουμε ήδη συζητήσει τις πόρτες αχυρώνα για κρεβατοκάμαρες και ιδέες ντουλάπι πόρτας αχυρώνα , οπότε σήμερα θα πάμε με το ρουστίκ φινίρισμα.

Οι ντουλάπες έχουν προχωρήσει πολύ από τότε που είναι μόνο ένα απλό ξύλινο ταμπλό χωρίς επιδιωκόμενη επίδραση στην εμφάνιση ενός δωματίου.

Τώρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού πολλών σπιτιών.


Οι ρουστίκ πόρτες συμβάλλουν στο στιλ ενός δωματίου, καθιστώντας ρετρό αξεσουάρ και βοηθώντας στη δημιουργία μιας άνετης και χαλαρής ατμόσφαιρας.


1. Πόρτα αχυρώνα


Οι πόρτες του αχυρώνα είναι χρήσιμες, επειδή εξοικονομούν χώρο.

Είναι εντυπωσιακά, επειδή γλιστρούν προς τα πλάγια, και είναι μοναδικά στο να διαθέτουν μηχανισμό κιγκλιδώματος, κάτι που είναι περίεργο να παρατηρηθεί μέσα σε ένα σπίτι.

Οι πόρτες με αχυρώνα δεν έχουν απαραίτητα σχέση με τα αχυρώνα στις μέρες μας.

Το χαρακτηριστικό που μοιράζονται με τις πραγματικές πόρτες των αχυρώνων είναι η ευκολία πρόσβασης, την οποία παρέχουν, επειδή απλά δεν κλείνουν μόνοι τους.
2. Στυλ συρόμενης ντουλάπας



Μπορείτε να πάτε με μία ή δύο συρόμενες πόρτες.

Η δεύτερη επιλογή είναι πιο κοινή, γιατί με αυτόν τον τρόπο χρειάζεστε λιγότερο ελεύθερο χώρο στο πλάι, όπου θα πρέπει να μετακινήσετε την πόρτα, όταν την ανοίγετε.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να διατηρήσετε το χώρο σας συμπαγές και η ίδια η πόρτα της ντουλάπας φαίνεται πιο ολοκληρωμένη.
3. Πόρτες για ντουλάπα πλυντηρίου


Φωτογραφία: Πίστωση

Η απόκρυψη του πλυντηρίου σας είναι συχνά απαραίτητη: απλώς δεν θέλετε το πλυντήριο σας να αφαιρεί σημεία στυλ από το εσωτερικό που έχετε συγκεντρώσει τόσο προσεκτικά.

Αυτή η πόρτα από σκούρο ξύλο είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο σπίτι σας, επειδή φαίνεται παλιά και στιβαρή, αλλά εξακολουθεί να είναι γοητευτικά κομψή.
4. Εναλλακτικές ιδέες για ντουλάπα


Φωτογραφία: Πίστωση

Οι πόρτες δεν χρειάζεται να έχουν απλό χρώμα για να ταιριάζουν με τις άλλες σχεδιαστικές σας επιλογές.

Αυτή η κοραλλιογενής ροζ πόρτα φαίνεται υπέροχη ως προφορά, που ξεχωρίζει από τον λευκό τοίχο.

Ανακινεί τα πράγματα σε αυτό το νοικοκυριό, καθώς φαίνεται ζωντανό και κάνει τους επισκέπτες να μαντέψουν ότι υπάρχει κάτι πολύ διασκεδαστικό πίσω από αυτό.
5. Πτυσσόμενη πόρτα



Μιλώντας για συμπαγείς πόρτες, κάτι πρέπει επίσης να ειπωθεί για τις αναδιπλούμενες πόρτες.

Ο μηχανισμός τους είναι λίγο πιο περίπλοκος, αλλά είναι πολύ συμπαγής και φέρνει κάτι επιπλέον από την άποψη του ελεύθερου πνεύματος και της απροθυμίας, που μας θυμίζει ένα στούντιο διαμέρισμα.
6. Μικρή ντουλάπα


Φωτογραφία: Πίστωση

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να σκέφτονται μεγάλα.

Και έχοντας ένα μικρό χώρο μπροστά τους δεν χρειάζεται να το εμποδίσει.

Αυτή η διπλή πόρτα αχυρώνα με αντίκες έχει τόσο μεγάλο χαρακτήρα που μπορεί εύκολα να είναι το επίκεντρο ενός δωματίου, ακόμη και μια κομψή και λαμπερή μοντέρνα.
7. Μοναδικές ιδέες ντουλαπιών



Αυτή η πόρτα της ντουλάπας είναι τόσο απαρχαιωμένη και φθαρμένη που μόλις δείχνει το αρχικό της χρώμα.

Διαφέρει από το υπόλοιπο εσωτερικό αλλά το συμπληρώνει, γιατί, όπως και οι γάμοι, τα άνετα σπίτια χρειάζονται κάτι παλιό (και κάτι μπλε, παρόλο που είναι κυανό σε αυτή την περίπτωση).

Μάθετε περισσότερα: Εδώ
8. Ιδέες για πόρτα ντουλάπι ρούχων



Όπως βλέπουμε εδώ, οι ξεφλουδισμένες πόρτες βαφής είναι σίγουρα μια τάση.

Αυτό ταιριάζει με το πάτωμα και έχει παρόμοιο χρώμα με τους τοίχους, οπότε ταιριάζει με το συνολικό εσωτερικό.

Οι ρουστίκ πόρτες μας θυμίζουν παλιές εξοχικές αίθουσες, αλλά υπάρχει ακόμα κάτι πολύ μοντέρνο στην χαλαρή ομορφιά του στυλ τους.
9. Φτηνή πόρτα ντουλαπιών ρουστίκ


Όχι τελευταία, οι ρουστίκ πόρτες ντουλαπιών είναι φθηνές για αγορά ή ακόμα και DIY.

Δεν διαθέτουν κάποια από τα οφέλη του μοντέρνου σχεδιασμού και συνήθως αποτελούνται μόνο από ξύλο.

Μπορείτε ακόμη και να τα ολοκληρώσετε με μια απλή κουρτίνα αντί για γυαλί, και θα φαίνεται ακόμη πιο αυθεντικό, όπως ήταν πίσω στις μέρες μας.
10. Ιδέες για ντουλάπα για υπνοδωμάτια


Οι ντουλάπες των υπνοδωματίων είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνουν από τις ντουλάπες στις αίθουσες, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια όταν πρόκειται για εσωτερικούς χώρους υπνοδωματίου.

Θα θέλατε ένα όμορφο στοιχείο, το οποίο ξεχωρίζει, όπως αυτό με το ευχάριστο ξύλινο σκελετό του, αλλά πρέπει επίσης να είναι πρακτικό.

Εδώ έρχεται αυτή η πόρτα ντουλάπας καθρέφτη, η οποία γλιστράει στο πλάι για εξοικονόμηση χώρου.

Συρόμενες, αιωρούμενες ή αναδιπλούμενες πόρτες, νέες ή παλαιές, όλοι μοιράζονται τους σκοπούς της ευκολίας πρόσβασης, της άνεσης και της άνεσης.

Οι ρουστίκ πόρτες είναι εύκολο να τοποθετηθούν και ακόμη και σχετικά εύκολες στην κατασκευή, εάν έχετε τις δεξιότητες.

Μπορούν να ζωντανέψουν το χώρο σας με μια άμεση εισαγωγή του χρώματος και του στυλ.


Εάν θέλετε να τις δοκιμάσετε, μη διστάσετε να διαλέξετε οποιαδήποτε από αυτές τις δέκα καλύτερες ιδέες για πόρτες ντουλαπιών που κοινοποιήσαμε
.https://www.decorhomeideas.com/rustic-closet-door-ideas/