Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

paul uhlmann αρχιτέκτονες σχεδιάζει σύγχρονο αχυρώνα στην Αυστραλία



paul uhlmann αρχιτέκτονες έχουν σχεδιάσει μια αγροικία απόδραση που ονομάζεται «ο αχυρώνας » σε ένα αυστραλιανό προάστιο που διαθέτει καθεδρικό ναό-όπως οροφές και επεκτατικές ανοίγματα στυλ πόρτα αχυρώνα. ο σχεδιασμός του κτιρίου, επενδυμένος εσωτερικά και εξωτερικά με αυστραλιανό σκληρό ξύλο με οροφή από ψευδάργυρο, δημιουργεί μια ισχυρή μοναδική αγροτική μορφή που κάθεται σαν αγροτικό υπόστεγο σε ένα περιβάλλον τόσο αγροτικών περιοχών όσο και θάμνων.




εικόνες ευγένεια του paul uhlmann αρχιτέκτονες
φωτογραφίες από andy macpherson στούντιο





που βρίσκεται στο pullenvale, ένα προάστιο του Μπρίσμπαν, στην Αυστραλία, η περιοχή είναι προσβάσιμη μέσω ενός οδοστρωλού δρόμου που είναι διακοσμημένο με ζακάρες. paul uhlmann αρχιτέκτονες έχει σχεδιάσει το σχέδιο του ισογείου για να ασχοληθεί με το γκαζόν και το έδαφος της ιδιοκτησίας μέσω μιας συρόμενης πόρτας που τρέχει κάτω από τη μία πλευρά.







επιτρέπει τον εγκάρσιο εξαερισμό επιτρέποντας στους κατοίκους του αχυρώνα να ρέουν μέσα και έξω απρόσκοπτα. εν τω μεταξύ, ένα παράθυρο οροφής που καλύπτεται από εκτεθειμένα δομικά πλαίσια ξύλου πλημμυρίζει τον χώρο με το φως.







στο ισόγειο, τα υπνοδωμάτια χαρακτηρίζονται ομοίως από ξύλινη επένδυση, καμπύλες τοξωτές οροφές και μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν το χώρο. ένα μεγάλο κουκέτα με έθιμο σχεδιασμένα κρεβάτια-κουκέτα έχει σχεδιαστεί με τα παιδιά στο μυαλό.



















πληροφορίες σχεδίου



Έτος κατασκευής: 2019
Τοποθεσία: pullenvale, QLD, Αυστραλία
αρχιτέκτονας: paul uhlmann αρχιτέκτονες (συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών χώρων)
φωτογράφος: andy macpherson
οικοδόμος στούντιο : κατασκευές CGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου