Και κρεμάστε το μίξερ…ψηλά
Υλικά
1 κεσεδάκι των 200 γρ. γιαούρτι παραδοσιακό
1 κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κεσεδάκι τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
3 αβγά
1/4 από το κεσεδάκι σπορέλαιο
αλάτι,πιπέρι
1 κεσεδάκι των 200 γρ. γιαούρτι παραδοσιακό
1 κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κεσεδάκι τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
3 αβγά
1/4 από το κεσεδάκι σπορέλαιο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπολ και με ένα κουτάλι τα ανακατεύουμε
να ενωθούν.
να ενωθούν.
Αν θέλουμε,στα βασικά υλικά της συνταγής,μπορούμε να προσθέσουμε
επιπλέον πινελιές για έξτρα γεύση,πράσινη πιπεριά σε ροδέλες,
λίγο μαϊντανό,λουκάνικο σε φετάκια,ελιές ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
επιπλέον πινελιές για έξτρα γεύση,πράσινη πιπεριά σε ροδέλες,
λίγο μαϊντανό,λουκάνικο σε φετάκια,ελιές ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα με διαστάσεις 21×11εκ.
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C
με αντιστάσεις πάνω κάτω μέχρι να πάρει χρώμα στην επιφάνεια,
περίπου 40 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C
με αντιστάσεις πάνω κάτω μέχρι να πάρει χρώμα στην επιφάνεια,
περίπου 40 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
Βγάζουμε από το φούρνο,αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά
και αναποδογυρίζουμε σε σχάρα να κρυώσει τελείως.
Το κέικ όταν βγει από το φούρνο κάθεται ελαφρά.
και αναποδογυρίζουμε σε σχάρα να κρυώσει τελείως.
Το κέικ όταν βγει από το φούρνο κάθεται ελαφρά.
Διαφήμιση
Πρόκειται για ένα μικρό πεντανόστιμο κέικ,γι’ αυτό
καλό είναι να κάνουμε τη διπλή δόση.
καλό είναι να κάνουμε τη διπλή δόση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου