Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ο σχεδιασμός του καθιστικού με τζάκι στο στιλ της Προβηγκίας






Προβηγκία - ρουστίκ ύφος της νότιας Γαλλίας. Είναι δύσκολο για τους κατοίκους της πόλης να φανταστούν έναν κόσμο χωρίς αναστάτωση ανάμεσα στα λιβάδια λουλουδιών που λούζονται στον ήλιο.


Οι εσωτερικοί χώροι των καθιστικών στο στιλ της Προβηγκίας είναι ελαφρύι, είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα.


Εξετάστε τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του καθιστικού με τζάκι.


Χαρακτηριστικά στυλ


Η Προβηγκία υπονοεί την αίσθηση της άνεσης και της απλότητας, την επιείκεια και την ακριβή διακόσμηση είναι απαράδεκτα εδώ. Η απλότητα αυτού του στυλ είναι αγενής, φαίνεται ρουστίκ, αλλά προς τα έξω διαφέρει από την ξηρή κατεύθυνση του στυλ μινιμαλισμού. Το εσωτερικό του στιλ της Προβηγκίας επιτρέπει ένα γκρεμό του χώρου με έπιπλα, διακοσμητικά ντεκολτέ και λουλουδιακά υφάσματα ελαφρών παστέλ χρωμάτων. Μερικές φορές η Προβηγκία συγχέεται με την κατεύθυνση της χώρας, η οποία έχει απορροφήσει τα επαρχιακά στοιχεία πολλών χωρών του κόσμου.Έχουν ένα κοινό αγροτικό θέμα, αλλά η Προβηγκία είναι ένα πεδίο λουλουδιών με ήρεμες και ανοιχτές αποχρώσεις, το στυλ προτιμά τα ημίτονα σε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Το εσωτερικό του σαλόνι στο στυλ της Προβηγκίας ενσαρκώνει το φως και την ειρήνη. Το τζάκι στο σαλόνι μπορεί να είναι ηλεκτρονικό ή διακοσμητικό. Θα προσθέσει στο χώρο ένα αίσθημα άνεσης στο σπίτι. Η ζωντανή πυρκαγιά θα γίνει μια φωτεινότερη έμφαση στο εσωτερικό, αλλά μόνο οι ιδιοκτήτες βιλών και ιδιωτικών κατοικιών μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.






Για να δημιουργήσετε μια εσωτερική Provence, θα πρέπει να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά της:
Η απλότητα είναι η έννοια του στυλ. Η όλη κατάσταση είναι απλή, αξίζει να χρησιμοποιείτε όμορφα έπιπλα και αξεσουάρ.
Τα έπιπλα πρέπει να είναι είτε παλαιά είτε τεχνητά ωριμασμένα.
Το τζάκι γίνεται μια ειδική διακόσμηση του εσωτερικού.
Το φυτικό χρώμα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων προτιμάται.
Τα πιάτα που κοσμούν το ντουλάπι του καθιστικού πρέπει να είναι πολύχρωμα.
Απαιτούμενα φρέσκα λουλούδια σε γλάστρες ή βάζα.
Το στυλ δεν αρέσει σαφή γεωμετρία, δημιουργείται από λείες γραμμές, ελεύθερες άκρες υφασμάτων. Το φαινομενικό χάος και η τελειότητα συνδυάζονται σε ένα εσωτερικό.
Χειροποίητα πράγματα προτιμώνται για διακόσμηση.


Η Προβηγκία είναι ένα πεδίο λεβάντας, μια ελιά και μια ρουστίκ ηλίανθος. Αν το Διαδίκτυο αισθάνεται άνεση και άνεση, τότε είναι σωστά τοποθετημένο.






Τελειώστε



Όλα τα υλικά που εμπλέκονται στη διακόσμηση των χώρων πρέπει να είναι φυσικά. Τα λινέλαιο, οι ταπετσαρίες και οι ψευδοροφές σε αυτό το στυλ είναι ακατάλληλες. Η απλότητα της γαλλικής υπαίθρου χαρακτηρίζεται από σοβάτισμα ή ζωγραφική τοίχων σε χρώματα παστέλ αποχρώσεις. Η αμέλεια της εργασίας σε αυτό το θέμα είναι ακόμη ευπρόσδεκτη. Ένας από τους τοίχους μπορεί να είναι επενδυμένος με ξύλο, έπειτα ζωγραφισμένος στο χρώμα του περιβάλλοντος. Το φινίρισμα μπορεί να γίνει αόρατο για να επισημάνει τα έπιπλα και τη διακόσμηση. Οι πόρτες μπορούν να γίνουν τεχνητά με τη χρήση ειδικής τεχνικής ζωγραφικής ή διακοσμημένες με φυτικά ένθετα.




Έπιπλα


Στη διάταξη του στυλ σαλόνι Provence δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ντουλάπες. Τα ντουλάπια, τα ντουλάπια, τα μολύβια, τα οποία δεν θα φαίνονται πιο αρμονικά σε αυτό. Θα ήταν καλό να βρείτε παλιά έπιπλα, να τα αποκαταστήσετε, να τα βάψετε, δημιουργώντας το αποτέλεσμα της τρίψιμο. Τα ψηλά πόδια των κατασκευών, η παρουσία σφυρηλασίας στο ντεκόρ των πολυθρόνων, οι πολυέλαιοι θα τονίσουν και θα εμβαθύνουν το επιλεγμένο στυλ. Επικαλυμμένα έπιπλα, καλυμμένα με καλύμματα από λινό ή βαμβακερό ύφασμα, θα πρέπει να είναι ελαφρώς τραχιά.Δεν πρέπει να τοποθετείται κατά μήκος των τειχών: μπορείτε να επιλέξετε μια ελαφρώς χαοτική ομάδα. Θήκες και ράφια γεμάτα με πολύχρωμα κουτιά, ψάθινα καλάθια και συρτάρια.




Διακόσμηση



Τα αντικείμενα που γίνονται χρησιμοποιώντας την τεχνική decoupage, ρολόγια vintage, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, γλάστρες με φρέσκα λουλούδια θα διακοσμήσουν το εσωτερικό σε ρουστίκ ύφος. Χειροτεχνία σε οποιαδήποτε εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτη: χειροτεχνία, πλέξιμο, κεντήματα.

Η διακόσμηση επιλέγεται με το στυλ της γεύσης της γαλλικής χώρας:
καλάθια από λυγαριά.
ειδώλια από πορσελάνη.
ξύλινα σκεύη?
καθρέφτες σε ένα τεράστιο λευκό πλαίσιο?
ζωγραφική της χλωρίδας.


Το τζάκι μπορεί να διακοσμηθεί με απομιμήσεις τούβλων, φτιαγμένο σε ανοιχτό γκρι χρώμα ή σε σκιά από ελεφαντόδοντο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρυθμίσετε την πρόσοψη της προβολής του τζακιού ή μέρος αυτού.
Υφάσματα


Φυσικά υφάσματα δεν πρέπει να είναι φωτεινά, η προτεραιότητα είναι απαλή χρώματα: λεβάντα, ροδάκινο, μέντα. Μπορούν να περιέχουν μεγάλο αριθμό μικρών λουλουδιών ή ευθειών γραμμών. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για τη διακόσμηση του παραθύρου φαίνονται καλά με βολάν. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα διακόσμησης τζάκι δεν είναι επιθυμητά. Το μέγιστο που επιτρέπεται είναι μια διακοσμητική σερβιέτα σε ένα ράφι που βρίσκεται πάνω από το ίδιο το τζάκι.


Τζάκι στο σαλόνι



Το εσωτερικό στο προβηγκικό στυλ είναι διαπερασμένο με ζεστασιά. Η συσκευή ενός τζακιού θα γίνει λογικό τέλος μιας άνετης κατάστασης. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς πρέπει να είναι. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να διατηρήσει το συνολικό χρωματικό σχέδιο του εσωτερικού, να είναι μια προσεκτική προφορά, οργανικά ενσωματωμένη στην κατάσταση. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη ζωγραφική με στοιχεία τριβής, ακανόνιστες άκρες, σαν να επηρεάζεται το τζάκι από μια στιγμή του χρόνου.

Υπάρχουν ειδικές τεχνικές με τις οποίες μπορείτε να ηλικιωθείτε αντικείμενα:
Μια ειδική λάκα εφαρμόζεται στην βαμμένη και αποξηραμένη επιφάνεια, το στρώμα της οποίας σπάει όταν στεγνώσει. Μέσω της αράχνης ρωγμές peeps χρώμα.
Χρησιμοποιώντας σκληρή στεγνή βούρτσα, η βαφή εφαρμόζεται άνισα στα προεξέχοντα μέρη της διακόσμησης.
Το τζάκι είναι βαμμένο με σκοτεινό στρώμα, μετά από ξήρανση εφαρμόζεται φως, τότε η επιφάνεια λειαίνεται έτσι ώστε το σκοτεινό χρώμα να είναι ορατό σε μέρη.
Τα παλιά μεταλλικά στοιχεία μπορούν να δίνουν μια τρύπα στο τζάκι. Υποβάλλονται σε επεξεργασία με διάλυμα υδροχλωρικού οξέος για την οξείδωση του μετάλλου.




Στις παλιές εποχές, ο γύψος χρησιμοποιείται ενεργά για να δημιουργήσει ένα ντεκόρ, έτσι ένα τζάκι της Προβηγκίας μπορεί να διακοσμηθεί με γυψομάρμαρο.Δεν χρειάζεται να είναι πλούσια και περίπλοκα σχέδια, όπως στις ιστορικές κατευθύνσεις του σχεδιασμού. Οι πιο ενδιαφέρουσες εμφάνισες απλές και ξεκάθαρες μοντελοποιήσεις, υποστηριζόμενες από την περιβάλλουσα εσωτερική διακόσμηση Μόνο φυσικά υλικά εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του τζακιού: πέτρα, τούβλα, κεραμικά, και μερικές φορές ακριβά είδη ξύλου.


Η διακόσμηση της εστίας μοιάζει με σχάρα από σφυρήλατο σίδερο.




Είναι επιθυμητό η πύλη του φούρνου της τεχνητής εστίας να φαίνεται ρεαλιστική (σφυρηλατημένη σχάρα, κούτσουρα). Μερικές φορές τέτοια τζάκια μιμούνται την πυρκαγιά, και ακόμη και το τράβηγμα καυσόξυλων. Το χρώμα του τζακιού πρέπει να είναι αρμονικό με την επένδυση του καθιστικού. Συνήθως επιλέγονται γαλακτοί λευκοί, γαλαζωποί, ανοιχτο ροζ, ματ κίτρινοι τόνοι. Το λευκό χρώμα είναι εύκολο στην ηλικία. Το σαλόνι Provence στυλ θα είναι το μέρος όπου το νοικοκυριό μπορεί να επικοινωνήσει μεταξύ τους, καθισμένος άνετα δίπλα στο τζάκι.


Πώς να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό σχέδιο στο στυλ της Προβηγκίας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

https://el.decorexpro.com/gostinaya/s-kaminom-v-stile-provans/

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικα στολίδια !! άνετα μικρά πράγματα (uytvmelochah) Υλικά: χαρτόνι , βαμβάκι , κόλλα , νήμα , μολύβι , ψαλίδι , τσόχα , επένδυση

                                         

Βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά στο Craft Supplies & Tools


Σας προσφέρω το ευκολότερο σεμινάριο για να κάνετε απλές αλλά εντυπωσιακές διακοσμήσεις σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες και γνώσεις. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Απλώς πρέπει να είστε λίγο εξοικειωμένοι με το κέντημα, και αν δεν είστε, αυτό το σεμινάριο είναι ένας καλός λόγος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε. Αν πρόκειται να κεντήσετε σε καμβά της Aida, όχι σε ζαριά, όπως και στο σεμινάριο, σας συνιστώ να το πλένετε για απαλότητα πριν το βάλετε σε ένα φύλακα. Σίγουρα θα βρείτε όλα τα άλλα υλικά στο σπίτι ή σε ένα κοντινό κατάστημα. Να ξεκινήσουμε?

1. Προετοιμάστε τα απαραίτητα υλικά.



2. Δημιουργήστε πρότυπα ενός φύλλου τετραγωνικού χαρτιού. Για το χαρτί διπλώματος σπιτιού μία φορά, για το οβάλ - δύο φορές, για τον κύκλο χρησιμοποίησα μια κούπα για τσάι :) Κόψτε δύο κενά παιχνιδιού από χαρτόνι και αισθάνθηκα χρησιμοποιώντας τα πρότυπα. Κολλήστε την τσόχα στο χαρτόνι με τη μία πλευρά. Κόψτε το ύφασμα με μεγαλύτερο μέγεθος για το πίσω μέρος χρησιμοποιώντας το πρότυπο. Εάν το ύφασμα είναι παχύ, μπορεί να μην κολλήσετε. Δεδομένου ότι δεν έχω ραπτομηχανή, επεξεργάζομαι τις άκρες του υφάσματος και μάλιστα υφάσματα με κόλλα-μολύβι


3. Ράψτε το ύφασμα με κέντημα και το ύφασμα για το πίσω μέρος με ράψιμο από την άκρη και σφίξτε ελαφρά. Τοποθετήστε το χαρτόνι με τσόχα και σφίξτε ακόμη περισσότερο. Τραβήξτε το ύφασμα με το νήμα. Οι άκρες του παιχνιδιού σπιτιού είναι κολλημένες με σούπερ κόλλα, δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος συναρμολόγησης, γιατί προτιμώ ένα πλήρως πτυσσόμενο σχέδιο.


4. Φτιάξτε βρόχους για κρέμασμα κάνναβης. Συνδέστε τα με ταινία διπλής όψης. Ανοίξτε το εξωτερικό κολλώδες στρώμα και συνδέστε τα μέρη. Αυτό θα εξασφαλίσει την ακινησία τους, αλλά θα αφήσει ένα ελεύθερο πλεονέκτημα.



5. Ράψτε τις λεπτομέρειες, εισάγοντας ένα φίδι. Ράψα με βελονιά με δύο κινήσεις που φαίνονται στη φωτογραφία Εάν θέλετε να διακοσμήσετε την άκρη με ένα κορδόνι, ράψτε πρώτα τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια ράψτε ξεχωριστά ένα καλώδιο.





6. Δεν μου άρεσε το σημείο σύνδεσης του φιδιού και έδεσα τα τόξα.





Εδώ είναι οι τελικές διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Αναμφίβολα θα φέρουν λίγο ζεστή μαγεία στο σπίτι σας!
Εκτίμηση

© https://www.livemaster.com/topic/3006959-how-to-make-stylish-pin-keeper-christmas-decorations-with-embroidered-elements





https://www.livemaster.com/topic/3006959-how-to-make-stylish-pin-keeper-christmas-decorations-with-embroidered-elements

ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΟΨΩΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ)





Παραδέχομαι ότι δεν είχα δει ποτέ μια συνταγή σπιτιού μελοψωμάτων από πριν από περίπου ένα μήνα, όταν παρακολούθησα ένα επεισόδιο από την αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά Masterchef, όταν δύο ανταγωνιστές έπρεπε να ψήσουν και να χτίσουν ένα σπίτι μελοψωμάτων μετά από μια διάσημη συνταγή σεφ ζαχαροπλαστικής.

(Παρεμπιπτόντως, μου άρεσε η αρμονία που προέρχεται από αυτήν την έκδοση του Masterchef. Οι Αυστραλοί είναι χαριτωμένοι μεταξύ των ανταγωνιστών και υπάρχει μια τόσο επαγγελματική και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τις σειρές ΗΠΑ και Ιταλίας).

Πριν από μερικές ημέρες είδα μια ιταλική συνταγή μελοψωμάτων που παρασκευάστηκε με μια ιταλική συνταγή κουλουρακιών. Έτσι, ως Lisa , ο Ιταλός blogger που το δημοσίευσε, το ονόμασα μελόψωμο σπίτι γιατί δεν ήξερα άλλον τρόπο να αποκαλέσω αυτά τα χαριτωμένα μικρά σπιτικά μπισκότα που προετοιμάστηκαν για τα Χριστούγεννα.

Μόλις το είδα, ένιωσα να το προετοιμάσω σε έναν φίλο μου που είχε καταστραφεί το σπίτι της από μια κατακλυσμό την περασμένη εβδομάδα. Το ετοίμασα και το αφιέρωσα στη Λίνα και την οικογένειά της και, ακόμα κι αν υποτίθεται ότι είναι σκληρή δουλειά, δεν ήταν.

Σίγουρα, δεν πρέπει να το κάνετε αν βιάζεστε, αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος χρόνος για να χτιστεί και να διακοσμηθεί, είναι τόσο ευχάριστο έργο. Αφήστε το παιδί μέσα σας να βγει και να ξεχάσει τους κανόνες. Ακολούθησα τη συνταγή κουλουρακιών της Λίζας, έτσι ώστε τα καλούπια της για τα μέρη του σπιτιού (τέλεια, ευχαριστώ Λίζα!). Για τη διακόσμηση, δεν έκανα σχέδια. Απλώς έφτιαξα M & amp; M, 2 είδη μπισκότων με ραβδιά με σοκολάτα και άφησα το παιδί μου να «μιλήσει».

Αυτό το πρώτο σπίτι μου απέχει πολύ από το να είναι τέλειο. Αλλά, ακόμη και για έναν τελειομανή σαν εμένα, δεν είχε σημασία. Η προετοιμασία και η διακόσμηση ενός σπιτιού μελοψωμάτων (ακόμη και χωρίς τζίντζερ ;-)) είναι ένα είδος εσωτερικής διαδικασίας, απλά πρέπει να το αφήσετε να ρέει.

Απολαύστε και διασκεδάστε!







Εδώ έχετε το βήμα προς βήμα: ετοίμασα τη ζύμη, αφήστε την να ξεκουραστεί 1 ώρα στο ψυγείο, την έστρεψα και έκοψα τα κομμάτια του σπιτιού με ένα μαχαίρι και έναν κόφτη πίτσας.



Αυτό το μεγάλο κομμάτι είναι η βάση όπου θα τοποθετήσω το σπίτι. Χρησιμοποιώντας ένα κόφτη πίτσας, ρύθμισα τα όρια βάσης



Τα μικρά μέρη είναι αυτό που έκοψα για να σχηματίσω τα παράθυρα - το έκοψα σε δύο για να σχηματίσω τα ανοιχτά παράθυρα. Το ξέχασα τελείως, αλλά μπορείτε να βάλετε καραμέλες στα κουφώματα. Θα λιώσουν και θα μοιάζουν με γυαλί



Στη συνέχεια χρησιμοποίησα έναν κόπτη μπισκότων για να κάνω σημάδια που (ελαφρώς) θα ακολουθούσα με το χιόνι



Ετοίμασα το χιόνι-τσιμέντο με ασπράδι αυγού και περίπου 250 γραμμάρια ζάχαρης άχνη. Πρέπει να είναι πολύ συνεπές



Χρησιμοποιώντας ένα σάκο poche με μια λεπτή τρύπα άρχισα να τσιμέντο στους τοίχους



Στη συνέχεια πρόσθεσα το μπροστινό και το πίσω μέρος και τη διακόσμηση που δημιούργησα για το μπροστινό μέρος



Γίνεται σπίτι



Έκανα το χιόνι να ακολουθήσει τις γραμμές οροφής (περίπου)



Πρόσθεσα M & Ms, μπισκότα σοκολάτας, ένα πράσινο μπισκότο σε σχήμα πεύκου…



Αποφάσισα να καλύψω το τμήμα έξω από τη βάση με το χιόνι-τσιμέντο. Έβαλα μερικά μπισκότα σοκολάτας κομμένα στα τρίτα για να μοιάζω με κομμάτια ξύλου καλυμμένα με χιόνι.


Συστατικά:
130 g αλεύρι
70 g αμύλου πατάτας
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάου χωρίς ζάχαρη
100 γραμμάρια βουτύρου
70 g ζάχαρης άχνη
2 κρόκους
τριμμένο ξύσμα 1 λεμονιού
για τσιμέντο:
1 ασπράδι αυγού
250 g ζάχαρης άχνη
(αυτά τα δύο συστατικά μπορεί να ποικίλουν καθώς εξαρτάται από το μέγεθος του αυγού)

Οδηγίες:
Ανακατέψτε το βούτυρο με το αλεύρι, το άμυλο πατάτας και το κακάο.
Προσθέστε τη ζάχαρη, τους κρόκους και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατέψτε το μέχρι να συνδυαστεί καλά (χρησιμοποίησα τα χέρια μου) και αφήστε το να ξεκουραστεί μία ώρα στο ψυγείο.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C / 356 ° F.
Τυλίξτε το και κόψτε τα μέρη του σπιτιού που προσέφερε απαλά η Λίζα με ένα μαχαίρι και ένα κόφτη πίτσας.
Τοποθετήστε τα σε δίσκους φούρνου (2) καλυμμένα με περγαμηνή.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Αφήστε το να κρυώσει και χτίστε το σπίτι χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ασπράδι αυγού και ζάχαρη άχνη.
Buon appetito και Καλά Χριστούγεννα!
https://www.italianchips.it/en/gingerbread-house/