Πανετόνε
Στην κουζίνα |
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
FASHION DIRECTOR:
PHOTOGRAPHER:
Ρεπορτάζ Αγοράς:
VIDEO: Ντεκουμές Κωνσταντίνος
Τι θα χρειαστούμε:
75 ml μπράντυ,175 γραμ. σταφίδες
550-620 γραμ. αλεύρι
175 γραμ. βούτυρο,1κ.τ.γ αλάτι,65 γραμ. ζάχαρη,
2 αυγά,2 κρόκους αυγών,175 ml γάλα
175 γραμ. ζαχαρωμένη φλούδα πορτοκάλι ψιλοκομμένη
Μέλι, ζάχαρη άχνη για διακόσμηση, κρυστάλους ζάχαρης
Πως το φτιάχνουμε:
Λαδώστε ελαφρά ένα στρογγυλό ταψάκι για κέικ 17εκ.
Αφαιρέστε το μπολ. Σκεπάστε το με μια διάφανη μεμβράνη ελαφρώς
Χαράξτε βαθιά έναν σταυρό στην επιφάνεια της ζύμης
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C και ψήστε το ψωμί
Περισσότερες συνταγές του Πέτρου Συρίγου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου