Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Αντί για μπεσαμέλ



Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019. Ενημερώθηκε Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019




ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & TIPS | Εναλλακτικό μείγμα επικάλυψης για ογκρατέν

Αν σας πιέζει ο χρόνος και δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε μπεσαμέλ για τα ογκρατέν που ετοιμάζετε (λαχανικών ή ζυμαρικών), ή αν απλώς θέλετε να την αποφύγετε, δοκιμάστε κάτι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

Χτυπήστε σε βαθύ μπολ κρέμα γάλακτος, κρόκους αυγών, αλατοπίπερο και μπόλικο τριμμένο ρεγκάτο και περιχύστε μ’ αυτό το μείγμα τα φαγητά σας.

Θα γίνουν εξίσου νόστιμα και με λαχταριστή, τραγανή κρούστα. Το μείγμα αυτό κάνει και για αλμυρές τάρτες.
→ Δείτε επίσης: Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ


«»



Σχετικά Άρθρα

Όταν η μπεσαμέλ προορίζεται για μουσακά ή για παστίτσιο...

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018. NewsRoom



ΜΥΣΤΙΚΑ & TIPS | Φτιάξτε τέλεια μπεσαμέλ για τις κλασικές συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας

http://www.icookgreek.com/%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου