Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μια 96χρονη γυναίκα θέλει να πουλήσει το σπίτι της. Ο μεσίτης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βρήκε μέσα.


Τα δωμάτια αυτού του σπιτιού είναι διακοσμημένα σε πολλά διαφορετικά στυλ.



Πάντα προσπαθώ να είμαι ξεχωριστή και να ακολουθώ το δικό μου στυλ. Τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το ροζ, το μοβ και το φωτεινό μπλε του ωκεανού, λέει η ιδιοκτήτρια. Κάποια από τα δωμάτια είναι μοντέρνα και κομψά, διακοσμημένα σε ρετρό στυλ, ενώ άλλα δωμάτια έχουν παλιό κι αγροτικό χαρακτήρα. Δεν είναι υπέροχο; Με ένα τέτοιο σπίτι αισθάνεσαι βασιλιάς.





Στο υπόγειο θα βρείτε ένα μεγάλο μπαρ και καθιστικό. Το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Συνεχίστε να διαβάζετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε μια ωραία έκπληξη!
Tο ροζ είναι το αγαπημένο της χρώμα!



Ακριβώς όπως και το υπόλοιπο σπίτι, το μικρό τραπέζι για πρωινό θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό μιας ρετρό ταινίας. Είναι σαφές ότι στην ιδιοκτήτρια άρεσαν όλα τα είδη των αποχρώσεων του ροζ. Μπορείτε να βρείτε ροζ πινελιές ή ταπετσαρίες σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, κάτι που δίνει την αίσθηση ότι το σπίτι αυτό είναι παραμυθένιο.






Το υπνοδωμάτιο είναι πιο λιτό και δίνει μια αίσθηση αρμονίας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου σας εδώ θα αισθανθείτε σαν ένα πραγματικό μέλος της αγγλικής βασιλικής οικογένειας! Η κόρη της ιδιοκτήτριας θυμάται ότι ο πατέρας της πάντα έλεγε στη μητέρα της: Μπορείς να διακοσμήσεις τα άλλα δωμάτια όπως θέλεις, αλλά όχι ροζ στο υπνοδωμάτιο σε παρακαλώ. Προφανώς επανόρθωσε γι’ αυτό στα άλλα δωμάτια.





Το τρίτο υπνοδωμάτιο έχει ένα διαφορετικό αγαπημένο χρώμα, το μοβ. Αυτό το συνδύασε με σκούρο ξύλο και πορτοκαλί. Μπορεί να φαίνεται περίεργος συνδυασμός, αλλά πιστεύουμε ότι είναι απλώς μαγευτικός.



Τα συγχαρητήριά μας για το όμορφο εσωτερικό και τις προσπάθειες να διατηρηθεί το σπίτι σε καλή κατάσταση. Όπως ανέφερε ο μεσίτης: Είναι ένα μαργαριτάρι κρυμμένο στο κέλυφός του. Πραγματικά λατρεύουμε αυτό το σπίτι επειδή είναι τόσο ιδιαίτερο! Ελπίζουμε ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα το φροντίσει το ίδιο καλά και θα το αγαπήσει όσο κι αυτή η κυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου