Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017










                                 







ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙ


Η προσεκτική χρήση του χρώματος μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός σπιτιού.
Read more

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 35 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ


Για να μεγιστοποιήσουν το χώρο σε αυτό το μικρό διαμέρισμα στη ρωσική πρωτεύουσα, πρόσθεσαν ένα υπερυψωμένο ξύλινο όγκο που περιέχει το υπνοδωμάτιο
Read more

MAISON NOIRE


Ο σχεδιασμός αυτού του διαμερίσματος είναι η ιστορία της φύσης, των λουλουδιών, της σύγχρονης τέχνης και της ιστορίας της οικογένειας που πρόκειται να ζήσουν εδώ.
Read more

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Στην ουσία, αυτό που καταφέρανε οι σχεδιαστές ήταν να επαναφέρουν τον ατέρμονο διάλογο των εποχών μέσα από τα σύμβολά τους που μένουν αναλίωτα
Read more

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ


Αυτή η γαλήνια ιδιοκτησία αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν της, ενώ παράλληλα δηλώνει την αγάπη του για το εκλεπτυσμένο σύγχρονο design.
Read more

ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ


Ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικών στην περιοχή Eixample στην Βαρκελώνη έγινε το τέλειο σκηνικό για να μεγαλώσουν, ένα νεαρό ζευγάρι, τον τεσσάρων ετών γιο τους.
Read more

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ LOFT ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ


Είναι ένα κτίριο στο Πόζναν της Πολωνίας που χτίστηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα και οι σχεδιαστής της εταιρίας CUNS το μετέτρεψαν σε μία σύγχρονη κατοικία.
Read more

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ


Μερικοί άνθρωποι τον προτιμούν εντελώς άδειο και άλλοι τον χρησιμοποιούν σαν γκαλερί τέχνης. Κάνοντας καλή χρήση αυτού του χώρου μπορεί να αποκτήσει μια εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα από το υπόλοιπο σπίτι
Read more

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ – ΜΠΑΡΟΚ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ


Το κεντρικό θέμα αυτής της πρότασης είναι το Μπαρόκ, από το οποίο έχουν τις βασικές επιρροές τους δύο από τα διασημότερα διακοσμητικά στιλ της εποχής μας, το Vintage και το Shabby Chic.
Read more
DESIGN IS THIS


Με ένα κλικ όλο το σύγχρονο design μπροστά σου
Read more


http://www.viewdeco.gr/tag/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου