Υλικά
3 φλυτζανια καρύδα
2 κ.σούπας αλεύρι Φάριν απ
1 φλ. ζάχαρη κατά προτίμηση άχνη
Ξύσμα πορτοκαλλιόύ ή λεμονιού
2 κ. σούπας βιτάμ
3 ασπράδια μαρέγκα και 2 κρόκους
γλυκό κουταλιού φράουλα ( χωρίς σιρόπι )
εκτέλεση
Τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά όλα τα υλικά στη φωτιά εκτός από την φράουλα την καρύδα και το αλεύρι -όχι να βράσουν -
Προσθέτουμε την καρύδα με το αλέυρι να γίνουν ένα μαλακό μείγμα και αφήνουμε να κρυώσει.
Με όμορφες κουταλιές σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο απλώνουμε το μείγμα ,τοποθετώντας μισή φραουλίτσα για ντεκόρ στο μέσον
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς , ( 20 λεπτά ) να πάρουν χρώμα και τα αφήνουμε να κρυώσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου