Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ιδέες για κοριτσίστικο μπάνιο November 16, 2014Katerina





Το μπάνιο είναι ο χώρος όπου περνάμε το λιγότερο χρόνο της ημέρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ‘βάλουμε το χεράκι μας’ και να τον μεταμορφώσουμε σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά για κορίτσια. Δημιούργησε το λεγόμενο shabby chic χώρο όπου τα αντικείμενα και η αισθητική έχουν κάτι vintage, αλλά στην girly εκδοχή του.
Ας πάρουμε μερικές ιδέες για να εμπνευστούμε για την ανα-δημιουργία του χώρου μας.

Αν το μπάνιο σου δεν είναι υπερβολικά μικρό, κάνε το εξής: φτιάξε μία ξύλινη γωνία και γέμισέ την μόνο με έπιπλα από αυτό το υλικό. Ξύλινο τραπέζι, μακρόστενο ράφι, κρεμάστρες, καρέκλα και παλιά κουτιά. Πάνω στο τραπέζι θα βάλεις έναν αυτοσχέδιο νεροχύτη, σαπούνια και λουλούδια, ενώ κρέμασε ένα μικρό καθρέφτη και τις πετσέτες.

Ένα αρκετά παλιό έπιπλο, που δείχνει πολυκαιρισμένο αλλά έχει αυτά τα χρώματα, μόνο στα σκουπίδια δεν μπορεί να πάει. Βάλτο στο μπάνιο και χρησιμοποίησε το για αποθηκευτικό χώρο των πετσετών και ειδών υγιεινής.

Έχεις ένα παλιό λευκό ράφι και σου φαίνεται ‘φτωχό’ και άχρηστο. Ας το μεταμορφώσουμε με λίγες κινήσεις. Ένα μικρό κι ένα μεγάλο βάζο με λουλούδια καθώς και ένας καθρέφτης. Φτιάξε κρεμαστρούλες (αν δεν έχει ήδη) και κρέμασε πετσετούλες, υφάσματα και ένα χαλασμένο ρολόι για ντεκόρ.

Το παλιό σκρίνιο που σκοπεύεις να ‘εξαφανίσεις’ στην αποθήκη, μπορεί να μπει δίπλα στην μπανιέρακαι να γίνει ο αποθηκευτικός χώρος για τα πάντα. Έτσι, δεν θα χρειαστείς ντουλαπάκια.

Βίδωσε δύο ροζ καλαθάκια στον τοίχο και γέμισέ τα με πετσετούλες, είδη υγιεινής, καλλυντικά και ό,τι άλλο θέλεις.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ένα μπάνιο θεωρείται κοριτσίστικο, όταν έχει ροζ λεπτομέρειες. Επένδυσε σε ένα floral wallpaper και άλλαξε το χώρο με τη μία. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία περαιτέρω αλλαγή.

Αγόρασε ένα σετ για σαπούνι, κρέμα, μπατονέτες, και οδοντόβουρτσα. Το λεμονί ή το φιστικί είναι μία πολύ όμορφη επιλογή.

http://www.dona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου