Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Μπισκότα Λεμονιού

mpislota lemoni



Για 20-25 μπισκότα
225 γρ. ζάχαρη μαύρη
130 γρ. Βιτάμ
1 αυγό
300 γρ. αλεύρι για όλες τις
χρήσεις
1 κ.σ. μαγειρική σόδα
Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια,
ακέρωτα
Χυμό από ½ λεμόνι

Πώς να το φτιάξετε

1Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.
2Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
3Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 0C.
4Με τη βοήθεια ενός πλάστη την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα σε τετράγωνα κομμάτια ή στο σχήμα που θέλουμε, με ένα κουπάτ.
5Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα που έχουμε στρώσει στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.


Θερμοκρασία 170 °C

Χρόνος Ψησίματος15-20 m

https://www.vitam.gr/suntages/mpiskota-lemoni/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου