Κυριακή, 01 Μάρτιος 2015 12:35
Μαρινάκης Σπάρτακος
Σαλάτες
1/2 κιλό βολβοί παντζαριών
2 - 3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. λάδι καρύδας ή λινέλαιο
1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ατμοβράστε τα παντζάρια για 20 - 30 λεπτά.
Στη συνέχεια ψιλοκόψτε τους βολβούς ή περάστε τα από ένα τρίφτη.
Αλέστε τις σκελίδες σκόρδου και προσθέστε τις στη σαλάτα παντζαριών.
Σε ένα σέικερ, "χτυπήστε" αλύπητα για 1/2 λεπτό το λάδι μαζί με το λεμόνι.Έπειτα λούστε τη σαλάτα σας.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και καθίστε με ηρεμία στο τραπέζι, να απολαύσετε μια σαλάτα που αυξάνει ταερυθρά αιμοσφαίρια, τον αιματοκρίτη και τις αποθήκες σιδήρου.
http://www.spartacus.gr/blog/recipes/saladς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου