Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Κύπρια φοιτήτρια Απέδειξε ότι η Γη είναι Επίπεδη! Ανάστατη η επιστημονική κοινότητα!



BY ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΟΝΙΑΣ · 8 JULY 2017

Πρόσφατα, η εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα «συγκλονίστηκε» από μια διδακτορική φοιτήτρια Φυσικής. Η νεαρή Κύπρια παρουσίασε μια διατριβή, στην οποία ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη, ακίνητη, αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος και είναι μόλις περίπου 13.500 ετών. Επιπλέον, απέρριψε τη φυσική του Νεύτωνα και του Αϊνστάιν, την αστρονομία του Κοπέρνικου και του Κέπλερ, την κοσμολογική θεωρεία της Μεγάλης Έκρηξης και πολλές άλλες επιστημονικές διδασκαλίες του παρελθόντος. Η φοιτήτρια υπέβαλε την εν λόγω διατριβή μετά από πέντε χρόνια εργασίας. Τελικά, στάλθηκε σε δύο βαθμολογητές, περνώντας το πρώτο στάδιο των εγκρίσεων. Η διδακτορική διατριβή αναφέρει ότι η Γη είναι επίπεδη και παραμένει ακίνητη στη μέση του σύμπαντος, ενώ περιμετρικά του Γήινου “δίσκου” υπάρχει ένα τείχος πάγου ύψους 50 περίπου μέτρων που εμποδίζει τους ωκεανούς να “χυθούν” στο διάστημα.



Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο Ήλιος έχει διάμετρο 1.135 χιλιομέτρων και όχι 1,4 εκατομμύριο χιλιόμετρα και ότι το φεγγάρι έχει πλάτος 908 χιλιομέτρων. Αναφέρεται ότι και τα δύο αυτά ουράνια σώματα, είναι 687 και 23 φορές πλησιέστερα στον πλανήτη μας από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα. Στη διατριβή αναγράφεται ότι υπάρχουν 11 πλανήτες και ότι τα αστέρια έχουν περιορισμένο αριθμό. Εκτός από τη διατριβή, δημοσιεύθηκε και σε ένα περιοδικό που επικαλείται τον γεωκεντρισμό του πλανήτη το οποίο απο τότε σταμάτησε να εκδίδεται αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.





Όπως δήλωσε η νεαρή φοιτήτρια, στόχος της διατριβής της ήταν να καταρρίψει μια και καλή την θεωρία περί Επίπεδης Γης, καθώς την θεωρούσε γελοία. Όμως μετά από χρόνια επίπονης ερευνάς, προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι όλες οι ενδείξεις τείνουν να αποδείξουν ότι εν τέλει, η Γη είναι πράγματι επίπεδη! Έτσι προσάρμοσε την διατριβή της προς νέα πορεία και μέσα από την έρευνα ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ο πλανήτης μας δεν είναι μια σφαίρα όπως μας έκαναν να πιστεύουμε τους τελευταίους αιώνες, αλλά ένας δίσκος, όπως πίστευαν οι περισσότεροι προηγμένοι αρχαίοι πολιτισμοί!


Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποδείξεις ότι η Γη μας δεν είναι σφαίρα, είναι να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είναι Επίπεδη! Θα εκπλαγείς από το τι θα ανακαλύψεις!

Μόλις μέρες αφού έδωσε την διατριβή της για αξιολόγηση, η νεαρή Κύπρια δέχτηκε επιστολή απο την NASA, κάτι το οποίο την χαροποίησε ιδιαιτέρως. Στην επιστολή υπήρχε επίσημη προσφορά για να δουλέψει στις εγκαταστάσεις της στο Χιούστον, με μοναδικό όρο να μην δημοσιεύσει την έρευνα της και να αποτελέσει περιουσιακό στοιχείο της NASA. Αφού τους ευχαρίστησε, δήλωσε ότι θα ήταν τιμή της να δουλέψει για την NASA καθώς ήταν παιδικό της όνειρο, αλλά μόνο αφού εκδοθεί σε επιστημονικό σύγγραμα η διατριβή της και φυσικά να έχει τα πνευματικά της δικαιώματα.

Μετά από την άρνηση της, η NASA επικοινώνησε με τον Πρύτανη του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου και ζήτησε όπως η συγκεκριμένη φοιτήτρια να διαγραφεί (για ποιο λόγο άραγε?) και το σύγγραμμα της να απορριφθεί σαν ψευδές χωρίς μάλιστα να μπορεί να εκδοθεί πουθενά. Αυτή η πράξη είναι τουλάχιστον ύποπτη.



Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Αστρονομικής Ομοσπονδίας πήρε ένα αντίγραφο και το δημοσίευσε στο ίντερνετ. Πολλοί έχουν θεωρήσει τις απόψεις αυτές σκανδαλώδεις, καθώς η διατριβή απορρίπτει ρητά τη σύγχρονη επιστήμη. Μερικοί ωστόσο, ενοχλούνται από το γεγονός ότι έγινε από μια φοιτήτρια διδακτορικού και από το ότι ο επιβλέπων ήταν ο ανώτερος καθηγητής στον ακαδημαϊκό κόσμο. Ορισμένοι κρίνουν τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω των πολυάριθμων γραμματικών σφαλμάτων και των ανεπαρκών αναφορών ωστόσο το γεγονός ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Η νεαρή της οποίας το όνομα και το Πανεπιστήμιο δεν μπορούμε να αναφέρουμε για ευνόητους λόγους, έχει αποτραβηχτεί απο την δημοσιότητα μέχρι να είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά της Αστροφυσικής όπως την ξέρουμε, αλλά και να αποκαλύψει την μεγαλύτερη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας! Η επίσημη επιστολή απο την NASA καθώς και κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες με στελέχη της είναι φυλαγμένα σε θυρίδα ασφαλείας και όταν έρθει η ώρα θα δημοσιοποιηθούν. Ανοίξτε τα μάτια σας!


The truth is out there…

https://xeroteana.com/c

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τα κύτταρά σας ακούνε: Πώς το να μιλάτε στο σώμα σας σας βοηθά να θεραπευτείτε Εναλλακτική Δράση Φυσική Υγεία





Άρθρο της Βελονίστριας, Ιατρού της Κινέζικης Ιατρικής και Κλινικής Υπνοθεραπεύτριας Therese Wade

«Κάθε μέρος του σώματός σας διαθέτει τη δική του συνείδηση ή τη δική του ψυχή». Έχοντας στο μυαλό μου αυτά τα λόγια που άλλαξαν τη ζωή μου και που ειπώθηκαν από γιατρούς, ξεκίνησα το ταξίδι μου με σκοπό να ανακαλύψω την εξαιρετική ικανότητα ίασης του ανθρώπινου σώματος.

Όταν συνάντησα για πρώτη φορά αυτή την προοπτική έπασχα από σοβαρή χρόνια διαταραχή πόνου. Ξαφνικά αποφάσισα να ενσωματώσω αυτή την αντίληψη στο πρόγραμμα του Διαλογισμού μου. Σκέφτηκα αν μπορούσε να με ακούσει το σώμα μου…θα μπορούσα άραγε να του μιλήσω με σκοπό να συμβάλλει στη θεραπεία της ασθένειάς μου;

Εκείνο το βράδυ, αφού βρέθηκα σε κατάσταση βαθιάς ηρεμίας μέσω Διαλογισμού, έκανα μια εσωτερική συνομιλία με το σώμα μου έχοντας μεν ελπίδες αλλά χωρίς ιδέα για το τι έπρεπε να περιμένω. Μετά από περίπου 1 ώρα συγκεντρωμένης επικοινωνίας συνέβη κάτι εκπληκτικό. Οι ιστοί μου άρχισαν να ανταποκρίνονται. Ο συνδετικός ιστός τραβήχτηκε και τεντώθηκε ξεχωριστά από τα στρώματα του ουλώδους ιστού.

Τα νεύρα άρχισαν να κινούνται και οι μύες της γάμπας μου άρχισαν να εκτελούν ασκήσεις κάμψης και έκτασης ανεξαρτήτως από τη δική μου θέληση. Καθώς αυτή η αντίδραση συνεχιζόταν, ένας από τους μυς της γάμπας μου που είχε παραλύσει από τη νευροπάθεια – η διάγνωση ήταν αντανακλαστική συμπαθητική δυστροφία – άρχισε να ξαναλειτουργεί καθώς οι ηλεκτρικές ώσεις κατέκλυζαν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η καρδιά μου άρχισε να σφυροκοπά όταν κατάλαβα ότι επιτέλους βρισκόμουν στον δρόμο απαλλαγής από αυτή την ασθένεια. Μέσω του Βελονισμού και της Κινέζικης ιατρικής ήξερα πολύ καλά πόσο συχνό είναι το πρόβλημα του χρόνιου πόνου και αναρωτιόμουν τι θα μπορούσαν να σημαίνουν οι συνέπειες αυτού του φαινομένου για τόσους άλλους ανθρώπους που υπέφεραν. Καθώς συνέχιζα να σημειώνω πρόοδο με την κατάστασή μου, οργάνωσα μια προσέγγιση την οποία θα μπορούσα να διδάξω σε όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα. Συστήνω το διαλογισμό διότι σε αυτή τη κατάσταση, η επικοινωνία ανάμεσα στον συνειδητό εγκέφαλο και το σώμα βελτιώνεται σημαντικά.

Έχω διαπιστώσει ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας είναι απαραίτητα 3 βασικά βήματα προκειμένου να υπάρξει η συνεργασία του σώματος:

– Προσεγγίστε το σώμα σας με πραγματική συμπόνια και κατανοήστε ότι αποτελείται από συνειδητά κύτταρα που βιώνουν συναισθήματα.

– Δημιουργήστε το αίσθημα εμπιστοσύνης κάνοντας το σώμα σας να συμμετέχει στις συζητήσεις που κάνετε με τον εσωτερικό σας εαυτό σχετικά με την επιθυμία σας να υπάρξει συνεργασία σώματος-ψυχής με σκοπό να ξεπεράσετε την ασθένεια.

– Επιτρέψτε να γίνουν αλλαγές στη συνομιλία χρησιμοποιώντας διαφορετικές σκέψεις και λόγια που προκαλούν αυθόρμητα και έντονα συναισθήματα.

Η εμπειρία μου έδειξε ότι οι παραπάνω οδηγίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη δυναμικών θεραπευτικών αντιδράσεων στο σώμα. Προσφάτως συνάντησα ένα παρόμοιο σύνολο παραγόντων που ανακαλύφθηκαν από τον ερευνητή Cleve Backster, ο οποίος πέρασε 36 χρόνια μελετώντας τη βιο-επικοινωνία στα φυτικά, ζωικά και ανθρώπινα κύτταρα. Αυτοί οι παράγοντες είναι η πρόθεση, ο συντονισμός και ο αυθορμητισμός. [1]

O Backster, πρώην ειδικός ανακριτής της CIA, έγραψε στο βιβλίο του «Primary Perception» για την καθοριστική στιγμή που τον οδήγησε στον πραγματικό του σκοπό στον κόσμο. [2] Αυτή η στιγμή παρουσιάστηκε ένα πρωί του Φεβρουαρίου του 1966, όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει το φυτό Δράκαινα στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους. Συνέδεσε τα ηλεκτρόδια σε ένα φύλλο και άρχισε να σκέφτεται με ποιούς τρόπους θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα ηλεκτρικής δραστηριότητας στο φύλλο.

Στον άνθρωπο αυτή η αύξηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας συνδέεται με τα έντονα συναισθήματα. Ξαφνικά φαντάστηκε το φύλλο που ήταν συνδεδεμένο με τα ηλεκτρόδια να καίγεται. Την ίδια στιγμή που η συγκεκριμένη ιδέα μπήκε στο μυαλό του, η βελόνα του ανιχνευτή εκτοξεύτηκε στην κορυφή του διαγράμματος δείχνοντας ιδιαίτερα έντονη αντίδραση από την πλευρά του φυτού. Έκπληκτος, πήγε στο γραφείο της γραμματέως του για να πάρει σπίρτα σκεπτόμενος το ενδεχόμενο το φυτό να ανιχνεύει με κάποιον τρόπο την ισχύ της ανθρώπινης πρόθεσης.

Όταν επέστρεψε με τα σπίρτα το φυτό εξακολουθούσε να δείχνει την ίδια αντίδραση υψηλού επιπέδου η οποία προκάλεσε επιπλέον αλλαγές στο γράφημα. Ο Backster αποφάσισε να «σταματήσει την απειλή» επιστρέφοντας τα σπίρτα στο γραφείο. Σε αυτό το σημείο το γράφημα παρουσίασε πτωτική τάση αφού προφανώς το φυτό άρχισε να ηρεμεί. [3] Όταν ο Backster προσπάθησε να επαναλάβει την ίδια διαδικασία υποκρινόμενος ότι επρόκειτο να κάψει το φυτό, δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Το φυτό φάνηκε ότι κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην πραγματική και την τεχνητή πρόθεση. Τελικά ανακάλυψε ότι τα φυτά προσαρμόζονται σε εκείνον που τα φροντίζει ανταποκρινόμενα τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά του συναισθήματα ακόμα κι όταν επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. [4] Τα ευρήματα του γραφήματος έδειξαν επίσης ότι τα φυτά δίνουν προτεραιότητα στα συναισθήματα εκείνου που τα φροντίζει σε σύγκριση με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων που βρίσκονται γύρω.

Αργότερα ο Backster επέκτεινε την έρευνά του συμπεριλαμβάνοντας δοκιμές στα ανθρώπινα κύτταρα με σκοπό να διαπιστώσει σημάδια συνείδησης. Συνέλεξε λευκά αιμοσφαίρια από διάφορους δότες, τα συνέδεσε με ηλεκτρόδια σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα και στη συνέχεια κατέγραψε τις αντιδράσεις των κυττάρων καθώς οι δωρητές βίωναν διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις. Ανακάλυψε ότι τα αυθόρμητα συναισθήματα ήταν απαραίτητα προκειμένου να προκληθεί ηλεκτρική αντίδραση στα κύτταρα. Για παράδειγμα, αν ένας δότης ανάγκαζε τον εαυτό του να νιώσει κάποιο συναίσθημα, τα κύτταρα δεν είχαν καμία αντίδραση. Ωστόσο, όταν κάποια δότρια έλαβε ένα δυσάρεστο τηλεφώνημα από την κόρη της, τα κύτταρα παρουσίασαν σημαντική αντίδραση. [5]

Παρατήρησε ότι η απόσταση φάνηκε πως δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε αυτά τα πειράματα. Για παράδειγμα, ένας δότης άφησε τα κύτταρα με τα ηλεκτρόδια στο εργαστήριο και κράτησε ένα λεπτομερές αρχείο στο οποίο κατέγραφε κάθε αγχωτικό συναίσθημα που βίωσε στο ταξίδι του από το σπίτι του σε μια άλλη χώρα, όπως όταν έχασε μια στροφή στον δρόμο, όταν περίμενε σε μια μεγάλη ουρά στο αεροδρόμιο και όταν απογειώθηκε το αεροπλάνο του. Αργότερα, τα περιστατικά που είχε καταγράψει συγκρίθηκαν με το γράφημα κι έδειξαν ισχυρή συσχέτιση ανάμεσα στον χρόνο που συνέβησαν τα στρεσογόνα γεγονότα και στις ηλεκτρικές αντιδράσεις στα κύτταρά του. Το γράφημα έμεινε ακίνητο και πάλι όταν έφτασε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο. [6]

Αυτά τα πειράματα διεξήχθησαν με τη χρήση εξοπλισμού που προέβαλλε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, μια συνηθισμένη διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση πληροφοριών. Τα κύτταρα συμπεριφέρονταν σαν να μην υπήρχαν οι οθόνες εκεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτή η επικοινωνία προέρχεται από ένα πεδίο άγνωστο ακόμα στη συμβατική επιστήμη. [7] Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η περαιτέρω εξέλιξη της κβαντικής φυσικής μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε αυτό το πεδίο επικοινωνίας των συναισθηματικών προθέσεων ανάμεσα στα έμβια όντα. [8]

Η Κβαντική Διεμπλοκή είναι μια διαδικασία κατά την οποία δύο σωματίδια ύλης που έχουν αλληλεπίδραση εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι συνδεδεμένα ακόμα κι αφού τα χωρίσει απόσταση πολλών μιλίων. Όταν προκύψει κάποια αλλαγή στις ιδιότητες (θέση, ταχύτητα και περιστροφή) ενός από τα σωματίδια, οι ιδιότητες του άλλου απομακρυσμένου σωματιδίου θα αλλάξουν την ίδια στιγμή.

Αυτό το επιστημονικό φαινόμενο και η έρευνα του Cleve Backster αποδεικνύουν την έννοια της ενότητας, δηλαδή την άποψη ότι τα πάντα στη Φύση είναι αλληλοεξαρτώμενα. Οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν κατανοήσει αυτή τη σύνδεση ως ένα ζωντανό καθολικό ενεργειακό πεδίο που συντηρεί τη ζωή ενώ ταυτοχρόνως οδηγεί στην εξέλιξη της συνείδησης σε ολόκληρο το Σύμπαν. Η πρόθεσή σας έχει τη δύναμη να θεραπεύσει το σώμα σας, αρκεί να εστιάσετε σωστά και να του στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα θεραπείας και αποκατάστασης.

Πηγές:

[1] C. Backster, Primary Perception: Biocommunication with plants, living foods, and human cells, White Rose Millennium Press, 2003, pp. 29, 31-34, 39, 49-50. ISBN 0-966435435.
[2] Ibid., p. 20
[3] Ibid., pp. 21-25.
[4] Ibid., pp. 29-32
[5] Ibid., pp. 119-120
[6] Ibid., pp. 127-128.
[7] Ibid., pp. 40, 79, 151

[8] D. Radin, Entangled Minds: Extrasensory experiences in a quantum reality, Pocket Books, 2006, ISBN 13: 978-1-4165-1677-4; R. Sheldrake, Morphic Resonance: The nature of formative causation, Park Street Press, 2009, ISBN 978-1-59477-317-4; D. Wilcock, The Source Field Investigations, Penguin Group, 2011, ISBN 978-0-525-95204-6.

ΠΗΓΗ
http://enallaktikidrasi.com/2015/

14 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ






Το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο αναφέρει στην ιστοσελίδα του, ‘Η έρευνα έχει δείξει ότι οι περισσότεροι καρκίνοι μπορούν να προληφθούν.

Οι επιστήμονες εκτιμούν τώρα ότι το 60 τοις εκατό έως 70 τοις εκατό των καρκίνων μπορούν να προληφθούν μέσω των πληροφοριών που διατίθενται σήμερα και με τις απλές αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής.’


Με αυτή την ενθαρρυντική δήλωση κατά νου, αυτό το άρθρο ασχολείται με τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες που όχι μόνο θα βελτιώσουν την υγεία σας, αλλά θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις τοξίνες που μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης του καρκίνου.

Καρκινογόνες τοξίνες που πρέπει να αποφεύγετε



Δοχεία με επένδυση BPA. Αυτό το συστατικό που βρίσκεται στα σκληρά πλαστικά και στις ρητίνες, χρησιμοποιείται για την επίστρωση μεταλλικών δοχείων. Εργαστηριακές μελέτες σε κύτταρα και ζώα έχουν συνδέσει το ΒΡΑ με τον καρκίνο, την στειρότητα, τον διαβήτη και την παχυσαρκία. Εκτός και αν στο δοχείο αναγράφεται πάνω ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί BPA, είναι πιθανό να περιέχει δισφαινόλη-Α (BPA). Το ΒΡΑ μπορεί επίσης να βρεθεί σε πολλά πλαστικά προϊόντα και οδοντιατρικά προϊόντα.



Κατεργασμένες και καπνιστές τροφές. Τα νιτρικά και νιτρώδη άλατα δρουν σαν συντηρητικά για την πρόληψη των τροφίμων από την αλλοίωση, μπορούν επίσης να προσθέσουν χρώμα στο κρέας. Όταν μαγειρευτούν, τα νιτρώδη και τα νιτρικά μετατρέπονται σε υποπροϊόντα που ονομάζονται ενώσεις N-nitroso, όπως οι nitrosamines και nitrosamides. Οι ενώσεις αυτές σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.

Τα ψάρια που εκτρέφονται. Σύμφωνα με την υπηρεσία Food and Water Watch, τα εκτρεφόμενα ψάρια περιέχουν υψηλότερα επίπεδα χημικών ρύπων από τα ψάρια στην θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού καρκινογόνου του PCB. Λόγω υπερπληθυσμού στις ιχθυοκαλλιέργειες, τα ψάρια είναι πιο επιρρεπή σε ασθένειες και γίνεται μεγάλη χρήση των αντιβιοτικών. Επίσης, είναι πιο επιρρεπή στην θαλάσσια ψείρα, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετωπίζονται επίσης με φυτοφάρμακα.



GMOs. Δυστυχώς οι ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί) έχουν διεισδύσει στην τροφή μας σε ανησυχητικό ρυθμό. Τα ΓΤΟ τρόφιμα θα πρέπει να αποφεύγονται.

Τα ψητά κρέατα. Οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες, ή PAH, παράγονται μέσω ορισμένων τύπων καύσης, όπως η καύση του άνθρακα ή του ξύλου. Ένα επιπλέον πρόβλημα δημιουργείται όταν το λίπος από το κρέας στάζει, δημιουργώντας φωτιά και καπνό, οι PAH κολλάνε στο φαγητό που ψήνεται αυξάνοντας τον κίνδυνο της έκθεσης σας σε καρκινογόνα.

Υδρογονωμένα λίπη. Τα υδρογονωμένα λίπη, επίσης γνωστά σαν trans λιπαρά, είναι ένα προϊόν τεχνητό που έγινε από τον άνθρωπο. Αυτά τα λίπη έχουν μια χημική δομή που έχει μεταβληθεί για να εμποδίσει το προϊόν από το να ‘ταγκίσει’, προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια της ζωής του. Το Harvard School of Public Health, διαπιστώνει ότι τα τρανς λιπαρά κάνουν το ανοσοποιητικό σύστημα να έχει υπερ-δραστηριότητα και φλεγμονή και συνδέονται με καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο και διαβήτη, μεταξύ άλλων χρόνιων παθήσεων. Εκτός του ότι είναι χημικά, οι χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται επίσης για να καλύψουν την οσμή και να αλλάξουν τη γεύση του λίπους.



Ποπ κορν στον φούρνο μικροκυμάτων. Οι σακούλες έχουν υπερφθοροαλκύκλια, υπερφθοροοκτανοϊκό οξύ (PFOA) και υπερφθοροοκτάνιο (PFOS) για να μην ποτίζεται η συσκευασία από το λάδι. Όταν θερμαίνονται, αυτές οι χημικές ουσίες πηγαίνουν στο ποπ κορν. Όταν αυτό το ποπ κορν τρώγεται, εμφανίζονται αυτές οι χημικές ουσίες σαν προσμείξεις στο αίμα. Το PFOA έχει συσχετισθεί με όγκους σε ζωικά όργανα (ήπαρ, πάγκρεας, όρχεις και μαστικούς αδένες σε αρουραίους), και αύξηση του καρκίνου του προστάτη σε εργαζόμενους στο εργοστάσιο που παράγει PFOA.

Τα μη βιολογικά φρούτα και λαχανικά συμβατικής καλλιέργειας, καλλιέργειας με φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και σπόρους ΓΤΟ, που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.

Επεξεργασμένες τροφές. Τα αλλαντικά τείνουν να είναι υψηλά σε νιτρώδη και νιτρικά, συντηρητικά που μπορούν,σε μεγάλες ποσότητες, ενδεχομένως να αυξήσουν τον κίνδυνο του καρκίνου του στομάχου και άλλων καρκίνων. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι συνήθως γεμάτα από άσπρο αλεύρι,σάκχαρα, έλαια,χρώματα, αρώματα και άλλα ανθυγιεινά συστατικά.

Επεξεργασμένα σάκχαρα. Οι ερευνητές έχουν βρει σχέσεις μεταξύ ζάχαρης και πολλών προβλημάτων όπως ανθυγιεινά επίπεδα των λιπιδίων του αίματος, χαμηλά επίπεδα HDL, αυξημένο κίνδυνο για καρδιακή νόσο, υψηλότερα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο αίμα,παχυσαρκία,ανοσοκαταστολή, αρθρίτιδα και μια σειρά από άλλα δεινά. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν στην ζάχαρη.



Ανθρακούχα και ενεργειακά ποτά. Δεν υπάρχει καμία θρεπτική αξία στα ανθρακούχα ή τα ενεργειακά ποτά. Αυτά τα ποτά περιέχουν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, ζάχαρη, χρωστικές, βρωμιωμένο φυτικό έλαιο (ένα επιβραδυντικό φλόγας), ασπαρτάμη και άλλες χημικές ουσίες. Ληστεύουν το σώμα σας από τις απολύτως αναγκαίες βιταμίνες και μέταλλα.

Πρωτεΐνη Σόγιας. Το 90-95 τοις εκατό της σόγιας που καλλιεργείται στην Αμερική και χρησιμοποιείται για να γίνει η πρωτεΐνη σόγιας, είναι ‘Roundup ready’, που σημαίνει ότι είναι γενετικώς τροποποιημένη ώστε να αντέχει τα ζιζανιοκτόνα. Σύμφωνα με την American Dietetic Association, οι ‘Roundup ready’ πρωτεΐνες σόγιας είναι γνωστό ότι περιέχουν αντι-θρεπτικά συστατικά που μπορούν να αναπτύξουν ή να καθυστερήσουν την ικανότητα του σώματος να αφομοιώσει τα τρόφιμα και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά στη ροή του αίματος. Η σόγια περνά μέσα από μια άκρως βιομηχανική διαδικασία με οξέα σε δεξαμενές από αλουμίνιο. Το αλουμίνιο είναι εξαιρετικά τοξικό για το νευρικό σύστημα και τα νεφρά.

Ζάχαρη. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε ζάχαρη και οποιαδήποτε τρόφιμα που μετατρέπονται σε ζάχαρη, όπως τα δημητριακά, ζυμαρικά, υδατάνθρακες, το ψωμί και τα περισσότερα φρούτα. Έτσι, για όσους ασχολούνται με τον καρκίνο, η εξάλειψη της ζάχαρης είναι το κλειδί. Για εκείνους που ψάχνουν για τη διατήρηση της υγείας και έχουν μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα, δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα.



Άσπρο αλεύρι. Οι εμπορικά καλλιεργούμενοι σπόροι υποβάλλονται σε μυκητοκτόνα. Τα φυτά στη συνέχεια ψεκάζονται με φυτοφάρμακα. Αυτά συλλέγονται και αποθηκεύονται σε κάδους επικαλυμμένους με εντομοκτόνα.΄Όλα αυτά αυξάνουν το τοξικό φορτίο σας. Τα σιτάρια στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία με υψηλή θερμοκρασία, κυλίνδρους υψηλής ταχύτητας και οξείδιο του χλωρίου υπό μορφή ενός λουτρού αερίου χλωρίου που χρησιμοποιείται ως λευκαντικό, καθώς και για να μην χαλάει. Αυτό που καταλήγετε να αγοράζετε είναι ένα άμυλο που στερείται θρεπτικών ουσιών και είναι γεμάτο από τοξίνες.

Πηγή:http://imama.gr/14-trofes-

Έργα Ελλήνων Ανέπτυξε χειρουργική μέθοδο που νικά τις επιληπτικές κρίσεις




Ο Δρ. Δημήτρης Σερλέτης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας, όπου αναπτύσσει ένα χειρουργικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της επιληψίας από κοινού με το τμήμα Νευρολογίας. Είναι επίσης ένας επιτυχημένος επιστήμονας με εκτεταμένο αριθμό δημοσιεύσεων στον τομέα της αντιμετώπισης της επιληψίας.

Το πρόγραμμα χειρουργικής της επιληψίας του UAMS χρησιμοποιεί την τεχνολογία ROSA για τη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών, των οποίων οι παθήσεις δεν είχαν αντιμετωπιστεί επαρκώς στο παρελθόν.

Πριν από μερικούς μήνες έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους ασθενείς του, και κυρίως στον Charles Gossow, έναν άνδρα που, στην ηλικία των 15 ετών, είχε μια επιληπτική κρίση στο σχολείο, στη νότια Καλιφόρνια. Οι γιατροί διέγνωσαν «αραχνοειδή κύστη» η οποία παροχετεύθηκε και ο Charles είπε ότι τα πράγματα πήγαινα καλύτερα. Όμως πριν περίπου 15 χρόνια ο εφιάλτης επέστρεψε. Έκανε άλλο ένα χειρουργείο, όλα έδειχναν να είναι καλά για περίπου 20 χρόνια, ύστερα μετακόμισε στο Αρκάνσας, οι κρίσεις επέστρεψαν, και τότε αποφάσισε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αρκάνσας, στο Little Rock, με σκοπό να να δει κάποιον γιατρό που θα τον βοηθούσε. Αυτός ο γιατρός ήταν ο Δρ. Δημήτρης Σερλέτης, ένας από τους Νευροχειρουργούς του Νοσοκομείου UAMS.

«Δεν ήμαστε σίγουροι αν είχαμε να κάνουμε με καλοήθη κύστη ή κάτι πιο περίπλοκο από αυτό», είπε ο Δρ. Σερλέτης. Με την κύστη να βρίσκεται στον δεξιό εμπρόσθιο λοβό του εγκεφάλου, σε μέγεθος σχεδόν ενός λεμονιού, ο Δρ. Σερλέτης πρότεινε εκ νέου χειρουργείο. Αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησε μια ξεχωριστή τεχνική: ένα υψηλής ανάλυσης μικροσκόπιο κι ένα σύστημα πλοήγησης -όπως ένα gps περίπου- με τα οποία θα εντόπιζε τα τοιχώματα του τραύματος. «Ξανα-ανοίξαμε στην ίδια τομή όπου είχε ξυρίσει τα μαλλιά του, ανοίξαμε το δέρμα στο κρανίο και αφαιρέσαμε το τμήμα του οστού που είχε πλάκες τιτανίου παλαιότερα».

Αλλά ο Δρ. Σερλέτης λέει πως αναγνώρισε κάτι ξεκάθαρο, το οποίο δεν είχε γίνει στο παρελθόν. «Δεν του είχαν ποτέ ως τώρα αφαιρέσει το τοίχωμα αυτό. Φαινόταν να έχει ανοιχτεί πολλές φορές στο παρελθόν», είπε ο Σερλέτης. Αυτή η κίνηση φαίνεται να βοήθησε πολύ τον Charles. «Τώρα δεν είναι εκεί», πρόσθεσε ο ασθενής. Και οι συνεχείς κρίσεις έχουν φύγει, γεμίζοντάς τον με εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη που δεν θα πρέπει να υποστεί και πέμπτο χειρουργείο.

Ο Δημήτρης είναι ο γιος του Απόστολου Σερλέτη, ενός Έλληνα οικονομολόγου, Καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Calgary. Ο Απόστολος ζει στο Calgary στην Alberta του Καναδά μαζί με τη γυναίκα του Αγλαΐα, κι εκτός από το Δημήτρη έχουν και μια κόρη, την Άννα, που είναι καρδιολόγος εκεί.

Το 2003 ο Δημήτρης πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο του Calgary, στον Καναδά. Απέκτησε το διδακτορικό του στη φυσιολογία και τη βιοϊατρική τεχνολογία το 2010 από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά. Ολοκλήρωσε την πρακτική στη Νευροχειρουργική το 2012 στο ίδιο Πανεπιστήμιο, και ειδικεύθηκε στη χειρουργική επιληψία που αφορά ενήλικες/παιδιά, στην κλινική του Κλίβλαντ, στο Οχάιο της Αμερικής.

Είναι μέλος του Οργανισμού Αμερικανών Νευροχειρουργών και του Royal College των Γιατρών και Χειρουργών του Καναδά. Είναι επίσης ενεργός στην Αμερικανική Εταιρεία για την Επιληψία, την Καναδική ομοσπονδία κατά της επιληψίας κ.α. Το 2012 ήταν στη λίστα των «Κορυφαίων 40 κάτω από 40 ετών», κυρίως χάρη στην καινοτόμο έρευνα που κάνει στη νευροχειρουργική για την επιληψία και τις επιληπτικές κρίσεις.

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ο Σερλέτης έχει εκδώσει πάνω από 20 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, έχει παραστεί σε πάνω από 25 συνέδρια στον Καναδά, τις ΗΠΑ, και την Ευρώπη, και έχει λάβει πάνω από 22 διαφορετικά βραβεία και διακρίσεις

.https://www.ellines.com/

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Φτιάξε σπιτική μερεντα με μόνο 2 υλικά



12JUL
Φτιάξε την αγαπημένη σου μερεντα με μόνο 2 υλικά και εντυπωσίασε τους πάντες.

Τι πιο τέλειο από μερεντα με μόνο δύο υλικά; Και νόστιμη και εύκολη αλλά και υγιεινή και διαίτης. Η μερεντα των ονείρων σου με μόνο δύο υλικά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και δεν έχει αν ζηλέψει σε τίποτα του εμπορίου. Θες να μάθεις πως να τη κάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως.

Λαχταριστή μερεντα με μόνο δύο υλικά



Τι θα χρειαστείς: (Για ένα βαζάκι μερεντα)

5 κουταλιές τη σούπας κακάο

3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη

Νερό όσο χρειαστεί

Προαιρετικά: Αλεσμένα φουντούκια ή αμύγδαλα ή καρύδια


Για περισσότερες εύκολες και νόστιμες συνταγές πάτα εδώ




Αυτή η συνταγή εκτός από πολύ νόστιμη, είναι και πολύ εύκολη, οπότε θα χρειαστείτε πολύ λίγο από τον χρόνο σας για να τη προετοιμάσετε. Τι πρέπει να κάνετε; Ακολούθησε βήμα βήμα τη συνταγή και φτιάξε τη.

Βάλε σε ένα μπολ το κακάο και ανακάτεψε το καλά. Ύστερα, πρόσθεσε τη μαύρη ζάχαρη και ανακάτεψε τα δύο υλικά μαζί. Τέλος, βράσε λίγο νερό και άσε το στην άκρη για ένα λεπτό. Ρίξε σιγά σιγά το ζεστό νερό κουταλιές κουταλιές μέσα στο μείγμα του κακάο και της ζάχαρης και ανακάτευε ταυτόχρονα. Μόλις δεις ότι το μείγμα έγινε πηχτό, όπως τη κανονική μερεντα, σταμάτα να ρίχνεις νερό. Η μερεντα σου είναι έτοιμη.

Άφησε τη στην άκρη να κρυώσει για μισή ώρα περίπου και ύστερα βάλε τη μέσα στο βαζάκι που θες να την αποθηκεύσεις.

Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις στο τέλος του μείγματος, αλεσμένα φουντούκια ή καρύδια ή αμύγδαλα για πιο πολύ γεύση και για να γίνει η μερεντα σαν φουντουκιού και πιο τραγανιστή. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις φαντασία και να βάλεις μέσα και αποξηραμένα φρούτα ή κάποιο σιρόπι της επιλογής σου.



Η συγκεκριμένη μερεντα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά γλυκά και να καταπλήξει τους πάντες, ειδικά τα παιδιά σας. Ένα υγιεινό σνακ που δεν τους στερεί τίποτα από γεύση. Κόψε φρούτα και βάλε από πάνω τη μερεντα και θα σε λατρέψουν.

Καλή επιτυχία!
http://www.eisaimonadiki.gr/

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή !

newsitamea
4 Min Read

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ






Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !

Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».


Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!




Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.



Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.



Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.


Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.



Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.



Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.




Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.





Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.



Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.


Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.



Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.



Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.


ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Καταπολέμησε το Λίπος με το νέο Επαναστατικό Προϊόν Διατροφής!

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.





Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.



Πηγή: pythagoreia-diatrofh.blogspot.com
awakengr.com

http://www.newsitamea.gr/